- 28 Ocak 2021
- 3.110
- 2.096
- 83
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
yaa inşallahSeni uzaktan cok takip ederdim aciklik sanci vs deneyimim henüz yok sadece sağlıkla gir cik bebisini kucagina alip bizlere insallah guzel haberlerle don canim
Ablamda kızını 2800 gr doğurdu. Hastaneye gece yarısı gitmiştim hemşire sabaha kadar sürer dedi ama ablam 1 saat sonra doğurdu. Bence de kolay doğurursunuz siz de :) sağlıkla kavuşun inşallahAllahtan kücükmüs bebeğim. doktorum seni kolay doğuracaklar liseyeme yazdım korkma dedi
inşallahHemencecik gelmez ama sen bebişin hareketlerini ve suyunu takip et
Sağlıkla bir çırpıda kavuş inşallah
ay inşallah beklerSağlıcakla gelsin lady, inşallah babasını bekler minik
imşallahAblamda kızını 2800 gr doğurdu. Hastaneye gece yarısı gitmiştim hemşire sabaha kadar sürer dedi ama ablam 1 saat sonra doğurdu. Bence de kolay doğurursunuz siz de :) sağlıkla kavuşun inşallah
inşallah benimki de o kadar beklerBenim de 2 cm açıklık görüldükten bir hafta sonra falan doğumum oldu.Hayirli sağlıklı doğumlar diliyorum.
korkmuyorum ya aslında. yırtılma veya kesiden korkuyorum en çok. onun dısında korktuğum bir sey de yok açıkcası. ama ne olacak, nasıl olacak bilmemek korkutuyor sanırımSuniden korkma 9.30 gibi aldım 11 gibi doğurdum :)
2cm açıklıkla 15-20 gün sonra doğurdum. Her gün 11_12 bin adım atıp suquat yapıyordum her gün bugün doğurdum diye gidiyordum doktoraKızlar benim eteklerim tutuştu. Korkudan altıma yapıcam.
Bugün kontrolüm vardı nstde düzenli sancım çıktı. Doktor 2 cm açıklığım olduğunu ve artık aksam sabahlık olduğumu söyledi.
Sancılar kuvvetlenirse gel dedi yoksa pazartesi sabah erkenden gel, duruma bi daha bakalım dedi.
Bebeğin suyu iyi. Gecen haftaya göre çok kilo almamış. 2700dü, 2860 gr oldu. Doktor bebek artık kilo alamadığında, gelişimi yavasladığında strese girer ve doğumu başlatır dedi. Genelde de kücük cocuklar daha erken doğma eğilimindeymis.
Napıcam ben? Esim yarın gece gelecek. Ya o gelmeden doğurursam? Kasılmalarım oluyor, arada sırada özellikle uzanırken sancı da hissediyorum. Ayağa kalktığımda vajinamda batma oluyor.
Tecrübesi olanlar bu sekilde sancı ve açılmayla kaç gün içerisinde doğurdunuz? Bu arada doktorum sancılar düzenli ama çok kuvvetli değil henüz dedi. Gerekirse nst kağıdını da atarım
inşallah2cm açıklıkla 15-20 gün sonra doğurdum. Her gün 11_12 bin adım atıp suquat yapıyordum her gün bugün doğurdum diye gidiyordum doktoraAllah bir avazda sağ salim dogurmayi nasip etsin. Sancıların 3-5 dk arayla sık sık ve şiddetli olunca anlarsın zaten merak etme.
Kesiden hiç ama hiçççç korkma, sıfır acı. hissetmeyeceksin bilekorkmuyorum ya aslında. yırtılma veya kesiden korkuyorum en çok. onun dısında korktuğum bir sey de yok açıkcası. ama ne olacak, nasıl olacak bilmemek korkutuyor sanırım
ay insallah benim de öyle olurBebegin hareketlerini dikkatli takip edin. Her doğum farklı olur. Strese girmeyin ağrılar sıklasip belli edecektir zaten. Ben anlamadım normal kontrolümden 2 gün sonra 6 cm ile gitmiştim hicbisey de hissetmedim sifir agri
herkes öyle diyor. coğu kisi doğumdan sonra doktor dikerken anlamış kesi yapıldığınıKesiden hiç ama hiçççç korkma, sıfır acı hissetmeyeceksin bile
Ne kesilirken ne de dikilirken hiçbir şey hissetmeyeceksin, temin ediyorum seniherkes öyle diyor. coğu kisi doğumdan sonra doktor dikerken anlamış kesi yapıldığınıama işte bilmeyince, tecrübe etmeyince insan korkuyor
ay hadi insallahNe kesilirken ne de dikilirken hiçbir şey hissetmeyeceksin, temin ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?