2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

Seni uzaktan cok takip ederdim aciklik sanci vs deneyimim henüz yok sadece sağlıkla gir cik bebisini kucagina alip bizlere insallah guzel haberlerle don canim

Hemencecik gelmez ama sen bebişin hareketlerini ve suyunu takip et
Sağlıkla bir çırpıda kavuş inşallah

Allahtan kücükmüs bebeğim. doktorum seni kolay doğuracaklar liseyeme yazdım korkma dedi
Ablamda kızını 2800 gr doğurdu. Hastaneye gece yarısı gitmiştim hemşire sabaha kadar sürer dedi ama ablam 1 saat sonra doğurdu. Bence de kolay doğurursunuz siz de :) sağlıkla kavuşun inşallah

2cm açıklıkla 15-20 gün sonra doğurdum. Her gün 11_12 bin adım atıp suquat yapıyordum her gün bugün doğurdum diye gidiyordum doktora Allah bir avazda sağ salim dogurmayi nasip etsin. Sancıların 3-5 dk arayla sık sık ve şiddetli olunca anlarsın zaten merak etme.

Bebegin hareketlerini dikkatli takip edin. Her doğum farklı olur. Strese girmeyin ağrılar sıklasip belli edecektir zaten. Ben anlamadım normal kontrolümden 2 gün sonra 6 cm ile gitmiştim hicbisey de hissetmedim sifir agri

inşallah

korkmuyorum ya aslında. yırtılma veya kesiden korkuyorum en çok. onun dısında korktuğum bir sey de yok açıkcası. ama ne olacak, nasıl olacak bilmemek korkutuyor sanırım
Kesiden hiç ama hiçççç korkma, sıfır acı. hissetmeyeceksin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…