- 6 Mart 2024
- 9.898
- 8.472
- 113
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
sancım bu sekilde çıktı. beni yatırmadı. açılmanın olması seni korkutmasın dedi doktorum. bebek iyi ilerliyor kanalda. şu an bebek hareketli ama dediğim gibi kasılma ve sancım oluyor hafif hafif.2 cm açıklıkla hastaneye gittiğimde 5.5 saat sonra kızım kucağımdaydı ama herkeste başka tabi strese girmeyin, sağlıkla kavuşun
2 cm açıklık ciddi değil zaten hemen doğurmazsınız, benim sancım gelmedi suni sancı verildi ben ondan 5.5 saat sonra doğurdum. Yoksa sancısı açılması böyle çıkıp 3 gün bekleyenler bile var.sancım bu sekilde çıktı. beni yatırmadı. açılmanın olması seni korkutmasın dedi doktorum. bebek iyi ilerliyor kanalda. şu an bebek hareketli ama dediğim gibi kasılma ve sancım oluyor hafif hafif.
doktor kuvvetlenince gel dedi2 gğn daha dayansa da esim gelince doğsa esim yanımda olsun istiyorum
hee2 cm açıklık ciddi değil zaten hemen doğurmazsınız, benim sancım gelmedi suni sancı verildi ben ondan 5.5 saat sonra doğurdum. Yoksa sancısı açılması böyle çıkıp 3 gün bekleyenler bile var.
Siz iyi düşünün, az kaldı bebeğinizle kavuşacaksınız, bir avazda doğurun
Evet o durumda suni sancı verilebilir, korkmayın eninde sonunda o bebe oradan çıkıyorheeben de doğal kendiliğinden doğdu sandım
bir de bana sancıların kuvvetlenmezse pazartesi sabah erkenden gel duruma bakalım dedi ya.. acaba durum hala aynıysa bana da mı suni sancı verecek?
cünkü bebeğin gelişimi yavasladı. gecen hafta 2 hafta ilerideydi bebeğimin tüm ölçümleri neredeyse. bu hafta hepsi haftasıyla uyumlu. gerilemiş yani. bunu da kafaya taktım
Allahtan kücükmüs bebeğim. doktorum seni kolay doğuracaklar liseyeme yazdım korkma dediEvet o durumda suni sancı verilebilir, korkmayın eninde sonunda o bebe oradan çıkıyor
Sağlıkla gelsin, o bebe kokusuna değer yaaAllahtan kücükmüs bebeğim. doktorum seni kolay doğuracaklar liseyeme yazdım korkma dedi
Ben iki cm açıklıkla doğuramadımKızlar benim eteklerim tutuştu. Korkudan altıma yapıcam.
Bugün kontrolüm vardı nstde düzenli sancım çıktı. Doktor 2 cm açıklığım olduğunu ve artık aksam sabahlık olduğumu söyledi.
Sancılar kuvvetlenirse gel dedi yoksa pazartesi sabah erkenden gel, duruma bi daha bakalım dedi.
Bebeğin suyu iyi. Gecen haftaya göre çok kilo almamış. 2700dü, 2860 gr oldu. Doktor bebek artık kilo alamadığında, gelişimi yavasladığında strese girer ve doğumu başlatır dedi. Genelde de kücük cocuklar daha erken doğma eğilimindeymis.
Napıcam ben? Esim yarın gece gelecek. Ya o gelmeden doğurursam? Kasılmalarım oluyor, arada sırada özellikle uzanırken sancı da hissediyorum. Ayağa kalktığımda vajinamda batma oluyor.
Tecrübesi olanlar bu sekilde sancı ve açılmayla kaç gün içerisinde doğurdunuz? Bu arada doktorum sancılar düzenli ama çok kuvvetli değil henüz dedi. Gerekirse nst kağıdını da atarım
Bu ben2 cm açıklık ciddi değil zaten hemen doğurmazsınız, benim sancım gelmedi suni sancı verildi ben ondan 5.5 saat sonra doğurdum. Yoksa sancısı açılması böyle çıkıp 3 gün bekleyenler bile var.
Siz iyi düşünün, az kaldı bebeğinizle kavuşacaksınız, bir avazda doğurun
Ay canınız sağolsunBu benyine de normal gelmedi bebeğim
Teşekkür ederimAy canınız sağolsunnormal doğumun anlamı benim için anne ve bebeğin sağlıkla hastaneden ayrıldığı doğumdur
Ya insan neyi nasıl planladıysa öyle olsun istiyor ama işte bebe kendisi ne zaman ne şekilde gelmek istiyorsa öyle geliyor sonunda, yavrunuzu sağlıkla huzurla büyütünTeşekkür ederim
Kesinlikle öyle ,hatta neden o kadar direttim , olmuyorsa sezeryan olsaydım başta biraz bekleyip diye de kendime kızdım .Önemli olan sağlıkla gelmeleri çünküBu arada sezaryenim de çok rahat geçmişti korkulacak hiçbir şey yokmuş
inşallah çok sağ olunSancilar sık değil anladığım kadarıyla.düzenli ve kısa araliklarla gelirse hızlanır doğum.benim 2,5 cm açıklıkla 3.35 saatte suni sancıyla doğmuştu kızım.nefes egzersizleri gerçekten etkili sancıları kontrol altına alabiliyorsunuz.gerisi de ikinmak zaten.insallah en kısa sürede sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz
inşallahBu arada buradan yazın bizi de bilgilendirin, ben merak ederim
Yok yok normal o, açıklığınız olduğu için. Sancı da başta adet sancısı gibi başlayacak bel, kasıklar, karın bölgesindeinşallahvajinam aşırı ağrıyor yürürken. önceden yoktu bu. vajünal muayene yaparken de çok ağrıdı o yüzden mi yoksa çok kurcaladı da bebek çok mu aşağı indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?