2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

Lady Guinevere

“Size Nasıl Geliyorsa”
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
9.898
8.472
113
28
Kızlar benim eteklerim tutuştu. Korkudan altıma yapıcam.
Bugün kontrolüm vardı nstde düzenli sancım çıktı. Doktor 2 cm açıklığım olduğunu ve artık aksam sabahlık olduğumu söyledi.

Sancılar kuvvetlenirse gel dedi yoksa pazartesi sabah erkenden gel, duruma bi daha bakalım dedi.

Bebeğin suyu iyi. Gecen haftaya göre çok kilo almamış. 2700dü, 2860 gr oldu. Doktor bebek artık kilo alamadığında, gelişimi yavasladığında strese girer ve doğumu başlatır dedi. Genelde de kücük cocuklar daha erken doğma eğilimindeymis.

Napıcam ben? Esim yarın gece gelecek. Ya o gelmeden doğurursam? Kasılmalarım oluyor, arada sırada özellikle uzanırken sancı da hissediyorum. Ayağa kalktığımda vajinamda batma oluyor.

Tecrübesi olanlar bu sekilde sancı ve açılmayla kaç gün içerisinde doğurdunuz? Bu arada doktorum sancılar düzenli ama çok kuvvetli değil henüz dedi. Gerekirse nst kağıdını da atarım

2 cm açıklıkla hastaneye gittiğimde 5.5 saat sonra kızım kucağımdaydı ama herkeste başka tabi strese girmeyin, sağlıkla kavuşun
sancım bu sekilde çıktı. beni yatırmadı. açılmanın olması seni korkutmasın dedi doktorum. bebek iyi ilerliyor kanalda. şu an bebek hareketli ama dediğim gibi kasılma ve sancım oluyor hafif hafif.

doktor kuvvetlenince gel dedi 2 gğn daha dayansa da esim gelince doğsa esim yanımda olsun istiyorum

Eklentiler

• IMG_3104.png
    1.018,2 KB · Görüntüleme: 18
2 cm açıklık ciddi değil zaten hemen doğurmazsınız, benim sancım gelmedi suni sancı verildi ben ondan 5.5 saat sonra doğurdum. Yoksa sancısı açılması böyle çıkıp 3 gün bekleyenler bile var.
Siz iyi düşünün, az kaldı bebeğinizle kavuşacaksınız, bir avazda doğurun

Bu arada eklemeyi unutmuşum, siz şu an evde takip edebilirsiniz ama suyunuz gelirse hemen hastaneye gidin. Benim suyum gelmişti 2 cm açıklıkla hastaneye girdim ama sancı gelmediği için suni sancı aldım. Suyum gelmemiş olsaydı evde takip ederdim sizin gibi

hee ben de doğal kendiliğinden doğdu sandım

bir de bana sancıların kuvvetlenmezse pazartesi sabah erkenden gel duruma bakalım dedi ya.. acaba durum hala aynıysa bana da mı suni sancı verecek?

cünkü bebeğin gelişimi yavasladı. gecen hafta 2 hafta ilerideydi bebeğimin tüm ölçümleri neredeyse. bu hafta hepsi haftasıyla uyumlu. gerilemiş yani. bunu da kafaya taktım

Evet o durumda suni sancı verilebilir, korkmayın eninde sonunda o bebe oradan çıkıyor

Sancilar sık değil anladığım kadarıyla.düzenli ve kısa araliklarla gelirse hızlanır doğum.benim 2,5 cm açıklıkla 3.35 saatte suni sancıyla doğmuştu kızım.nefes egzersizleri gerçekten etkili sancıları kontrol altına alabiliyorsunuz.gerisi de ikinmak zaten.insallah en kısa sürede sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz

Ben iki cm açıklıkla doğuramadım iki gün iki gece bekledim ,sancılar yüzdeydi suni sancı da verildi .Gelmedi oğluşum .Hatta eşim yurt dışı görevdeydi ,eşim yok doğurmak istemiyorum diye ağlamıştım Sonuç sezaryen.Yani hiç belli olmuyor bu doğum işleri .Sağlıkla ,kolaylıkla gelsin inşallah

Bu ben yine de normal gelmedi bebeğim

Ay canınız sağolsun normal doğumun anlamı benim için anne ve bebeğin sağlıkla hastaneden ayrıldığı doğumdur
Teşekkür ederim
Kesinlikle öyle ,hatta neden o kadar direttim , olmuyorsa sezeryan olsaydım başta biraz bekleyip diye de kendime kızdım .Önemli olan sağlıkla gelmeleri çünkü Bu arada sezaryenim de çok rahat geçmişti korkulacak hiçbir şey yokmuş

Ya insan neyi nasıl planladıysa öyle olsun istiyor ama işte bebe kendisi ne zaman ne şekilde gelmek istiyorsa öyle geliyor sonunda, yavrunuzu sağlıkla huzurla büyütün

inşallah çok sağ olun

Bu arada buradan yazın bizi de bilgilendirin, ben merak ederim
inşallah vajinam aşırı ağrıyor yürürken. önceden yoktu bu. vajünal muayene yaparken de çok ağrıdı o yüzden mi yoksa çok kurcaladı da bebek çok mu aşağı indi

inşallah vajinam aşırı ağrıyor yürürken. önceden yoktu bu. vajünal muayene yaparken de çok ağrıdı o yüzden mi yoksa çok kurcaladı da bebek çok mu aşağı indi
Yok yok normal o, açıklığınız olduğu için. Sancı da başta adet sancısı gibi başlayacak bel, kasıklar, karın bölgesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…