Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetime 6 gün var tast bu sizce hamıle mıyımEki Görüntüle 460153
hamıleymısım kızlar cok yenımıymış ama
canım benınde ilk cok iyi anlayırum seni .allahım kucamıza almayı nasip etsin tatlım
hamıleymısım kızlar cok yenımıymış ama
Merhaba fatmagul bencede hamilesin. Insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina.
Evet kizlar hakli olabilirsiniz iliskiye girmeme konusunda ama düsünemedim. Ilk gebeligimdi. Yapicak bisey yok hayirlisi olsun.
Allahim tekrardan nasip eder insallah ozaman daha dikkatli olurum
aynen canım sen dr gittin mi?
evet canım gittim betahcg 222,4 cıktı cok yenı dedi haftaya gel utrasyonla bakalım dedi
iyi canım güzel aramızda az fark var :))) buraya yaz gidince tamam. he bide senin tedaviylemi oldu ?
yazarım tabi canım sende yaz.yok tedavi olarak sadece prolaktınım cok yüksekti onun için ilaç verdi düssünde hamıle kal die baska tedavi olmadım.ama cok korkuyorum benım hormonlar biraz ayarsız bebegim düşer die
canım ya çok dikkat et ben hiç bi iş yapmıyorum hep yatıyorum oturuyorum işi yasakladı eşim :))) canım sen kaç yıllık evlisin bide yaş kaç özelden yaz istersen ???
canım özelden yazamıyorum ben yenı üyeyım.10 aylık evliyim 23 yasındayım sen
tamam canım önemli değil bende yeni üyeyim bende 1 yıl 1 aylık evliyim ve 21 yasındayım :) peki sen hangi hastaneye gidiyorsun ? bide nerede oturuyorsun ?
konyadayım ben devlet hastanesine gittim ama özele gitmeyi düşüniüyorum