Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. çizgi varmı?
- Konu Sahibi Duygus57
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba kızlar
adetim 4 gün gecikti ve bu sabah test yaptım. resime bakarmisiniz sizde 2. çizgiyi görüyormusunuz?
lütfen bir fikir verin...
Eki Görüntüle 453857 Eki Görüntüle 453856
bu ne demek olabilir?
hamilemiyim acaba?
hamilesin canım tebrik ederim daha yeni olduğu için öyle . benimde 12 gün geçmişti ve aynı böyleydi ve şuan 14 haftalık hamileyim:)
hamilesin canım tebrik ederim daha yeni olduğu için öyle . benimde 12 gün geçmişti ve aynı böyleydi ve şuan 14 haftalık hamileyim:)
Cevabin icin tsk ederim cnm. Karin agrisi normalmi peki ara ara kasiklarim falan agriyo??
- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
Cevabin icin tsk ederim cnm. Karin agrisi normalmi peki ara ara kasiklarim falan agriyo??
Normal canım
Ben adetime 8 gün varken yapmıştım aynı böyle çıkmıştı
normal canım benimde çok oluyodu endişelencek bişey yok
normal canım benimde çok oluyodu endişelencek bişey yok
Kizlar kanamam var:-(
Kizlar:-( dün gece kanamam oldu bugünde devam ediyor. Özele gittik bugün kan aldilar kada bakalim gebelik icin diye doktor hanimi aradik bhcg 190 dedi gebelik var ama daha cok erken dedi carsamba tekrardan kan vermeye gel dedi deger yükselicekmi diye ama kanamam var. Acaba bebegimimi kaybediyorum bu durumda olan varmi ?
Arkadaslar bir fikir verin. Hamilelikte kanama normalmi? Yani adet kadar yok ama acik kirmizi renkte kanamam var. Ayrica bu c. Iliskiden kaynaklanabilirmi?
bazı kadınlar 9 ay adet görüüyr.bende çok az kanamam oldu bu ay kahverengi leke ama testte bişe çıkmadı ( lekelenme devam edyo..dilerim korkack bişe yoktur
KAnamam devam ediyor ya:-(
Nolcak böyle ya ? Bebisim gitmesin benden
inşallah bebeğine birşey olmaz canım sen çok dikkatli ol.
inşallah bebeğine birşey olmaz canım sen çok dikkatli ol.
Cok üzülüyorum ya. Tedirginlik. Haftaya cuma gününe kadar beklemem gerek :-(
Kizlar bebegimi kaybettim :-( bugün tekrar kan verdim ve hcg degerim 44 e düsmüs
cnm sana gecmış olsun sakın sakın bebnın yaptıgım hatayı yapıp kendıı hırpalama ben kahrettım kendımı kımyasal gebelıktı benımkı cok agladım ama sukurkı kurtaja gerek kalmadan kanamaya gıttı sonrkı ay bı kere adet oldum sonrada hemen hamıle kaldım su ana 5 aylık olduk sakın umudunu kayetme tatlım dr bana kaorunma surecı bıe vermdı
canım geçmiş olsun keşke ilişkide bulunmasaydın bende daha 3 haftalık hamileyim ama 3 aya kadar ilişki yapmayın düşük olmasın diye dediler inşallah tekrar olur üzme kendini..
tatlım beım eger rısk varsa kanama vb ılışkı önerılmıyo ama sorunsuz bi gebelıkse ilişkıde soru yok mesela ben kızımda hamıle oldumu 3 aylıkkn ögrenmıştım denırya ustune görme biz tam gaz bebek calışması yaptık meger ıcımde bebeişim buyuyomuş
adetime 6 gün var tast bu sizce hamıle mıyımEki Görüntüle 460153