Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha önce bu testle gebeliğimi ögrenmiştim güvenilir bir test ama aklınızda soru işareti varsa yarın kan verip netleştirin inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineEki Görüntüle 3566238 Reglimm 2 gün gecikti akıntım vardı bütün ağırılarım regl sancısı gibiydi akşam test yaptım ve hemen sonuç net çizgi aldım hamilemiyim ya da yalancı pozitiflik verir mi test
Ayyy inşallah çok teşekkür ederimGüvenilir bir test ,hamilesiz.Hem de çok net.Hayırlı olsun![]()
Kan testini de hemen yüksek bir değer verir mi acaba biraz daha beklemeli miyimBen daha önce bu testle gebeliğimi ögrenmiştim güvenilir bir test ama aklınızda soru işareti varsa yarın kan verip netleştirin inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Verir bence ben ilk gebelik testimi yaptım ikinci çizgiyi gördüm kan testi yaptırdım iki haftalık gebelik vardı şuanda gebelik planlıyorum adetimde geçti ama dün test yaptım çıkmadı yatın bende kan vereceğim inşallah pozitif görürümKan testini de hemen yüksek bir değer verir mi acaba biraz daha beklemeli miyiminşallah çok teşekkür ederim
İnşallah hepimiz için hayırlısı olurVerir bence ben ilk gebelik testimi yaptım ikinci çizgiyi gördüm kan testi yaptırdım iki haftalık gebelik vardı şuanda gebelik planlıyorum adetimde geçti ama dün test yaptım çıkmadı yatın bende kan vereceğim inşallah pozitif görürüm![]()
Ben adet oldum inşallah sen hamilesindir canımİnşallah hepimiz için hayırlısı oluren kısa zaman da verelim inşallah
İnşallah öyledirBen adet oldum inşallah sen hamilesindir canım
Baya net bağırıyor ben burdayım diye hayırlı olsunEki Görüntüle 3566238 Reglimm 2 gün gecikti akıntım vardı bütün ağırılarım regl sancısı gibiydi akşam test yaptım ve hemen sonuç net çizgi aldım hamilemiyim ya da yalancı pozitiflik verir mi test
inşallah öyledir kan testi de vereyim deBaya net bağırıyor ben burdayım diye hayırlı olsun
İnşallaHİnşallah öyledirsenin de en kısa zamanda güzel haberlerinizi duyalım inşallah
381 çıktı değerimİnşallaH![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah381 çıktı değerim![]()
İnşallah canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahBanada dua et bende kavuşayım yavruma
Ben de albi ve laboquickle öğrenmiştim hamileliğimi, hayırlı olsun şimdiden, güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallah canım![]()
İnşallah canım kan testi yaptırdım 381 çıktıBen de albi ve laboquickle öğrenmiştim hamileliğimi, hayırlı olsun şimdiden, güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Ayy hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde artar değerinizİnşallah canım kan testi yaptırdım 381 çıktı