- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Merhaba canım. Ama sonradan böyle oldu canım. Yaptim baktim beyaz gri arası. Sinirlendim asagi indim markete geldim esime gösterdim baksana dedim evet askim var ama ben anlamiyorum digeri gibi olmasi lazim degil mi dedi sonra dahada koyulasti. Bende daha demin yikadim. Su altinda hala var cizgi sonradan koyulaşması kafami karıştırıyorHamilesin canımbi kaç gün sonra kan testine baktır netleşsin kaç haftalık bebeğin öğrenirsin varsa hayırlı olsun şimdiden
Merhaba canım yarın testi tekrarla mümkünse sabah ilk idrarınla yap ve ilk beş dakikasını dikkate al.. Eğer hamileysen ve 4 5 haftalıksan ilk idrara bile gerek kalmıyorMerhaba canım. Ama sonradan böyle oldu canım. Yaptim baktim beyaz gri arası. Sinirlendim asagi indim markete geldim esime gösterdim baksana dedim evet askim var ama ben anlamiyorum digeri gibi olmasi lazim degil mi dedi sonra dahada koyulasti. Bende daha demin yikadim. Su altinda hala var cizgi sonradan koyulaşması kafami karıştırıyor
Canım 1 gun gecikti daha yarin da olmaz isem 2 gun gecikmis olacakMerhaba canım yarın testi tekrarla mümkünse sabah ilk idrarınla yap ve ilk beş dakikasını dikkate al.. Eğer hamileysen ve 4 5 haftalıksan ilk idrara bile gerek kalmıyorben bi sabah yaptım bi de eşimle akşam yaptım sonuç aynıydı 1 sn de çift çizgi çok şükür ❤
İnşallah seninde öyle olur kaç gün gecikti reglin
Hadi inşallah hamilesindir..Canım 1 gun gecikti daha yarin da olmaz isem 2 gun gecikmis olacak
Insallah canim benim dayanbilirsem persembe gunu yapayim diyorum ama elimdr 1 tane daha var ben yarin onuda yaparim hahahaha. Sen hamile misin dogdu mu cocukHadi inşallah hamilesindir..
Bekle o zaman bi kaç gün daha ❤
Yapcammm duramam ki :)Bence sabah bi test daha yap oyle git canim
Yap tabiYapcammm duramam ki :)
Hamileyim canımm..Insallah canim benim dayanbilirsem persembe gunu yapayim diyorum ama elimdr 1 tane daha var ben yarin onuda yaparim hahahaha. Sen hamile misin dogdu mu cocuk
Yaptım gene çıktı 2 cizgi ama yaptim geri uyudum 1 saat sonra cıkmış bennyarin kan testi vercem sıkıldım test yapmaktan ne olcaksa olsun gülüm yaTest yaptin mi canim
Hakkinda hayirlisi kuzum. Bat ne zamandi seninYaptım gene çıktı 2 cizgi ama yaptim geri uyudum 1 saat sonra cıkmış bennyarin kan testi vercem sıkıldım test yapmaktan ne olcaksa olsun gülüm ya
6 nisandi cnmHakkinda hayirlisi kuzum. Bat ne zamandi senin
Kiz gecmiste günün6 nisandi cnm
Insallah yaaaaa . Yarin artik bütün gün kivranirim sonuc çıkana kadar. Bakalım haber veririmKiz gecmiste gününay ben bile umutlandim simdi. Hadi gitde 3 haneli bi sayi gor insallaaahhh
Hastanede ver bence canim ya saglik ocaklari ertesi gune atabiliyor.Insallah yaaaaa . Yarin artik bütün gün kivranirim sonuc çıkana kadar. Bakalım haber veririm
Yaptım gene çıktı 2 cizgi ama yaptim geri uyudum 1 saat sonra cıkmış bennyarin kan testi vercem sıkıldım test yapmaktan ne olcaksa olsun gülüm ya
Ay oylemi dersinn . Keskeee yaaa canımOzaman kesin hamilesin canımgüzel haberlerle gel
Gebelik olmasa nolursa olsun çift çizgi olmaz di canımAy oylemi dersinn . Keskeee yaaa canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?