Gebeliğe Hazırlık 2.ci Çocuk düşünenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkilerin arasinda 7 yas var. Oglumu tek buyuttugum icin en azindan wc egitimi oturmus kendi isini az bucuk kendi halleder derdini anlatabilir diye en az 4 sene olsun istemistim. 3 sene ugrastik sonunda hamile kaldim bu arada oglan 7 yasina geldi bu seferde ikiz oldu sansimiza. Pespese dogurmakta bununla aynidir heralde
İkiz miii 😅 Ah ne zorluklar cekmissinizdir ben bide 3 yasta zorluk olur diye düşünüyordum başlamakta artık niyetine girdim şu diş dolgularım bitsin ve Eylül’de kaynımın nişanı geçsin o ay denemelere başlıcam nasip kısmet bu işler 😅🙏🏻🙏🏻

27 aylik kızım var.
Allah in izniyle oğlum doğduğunda aralarinda 32 ay olmuş olacak.
( 2017-2020 )
Eminim zorlanacagim ama cok yas farki olmamasi da ilerde cok guzel olacak diye avutuyorum kendimi :)

Valla bende öyle düşünüyorum bi anda zorluk çekip ömrüm boyu rahatlık genç anne olma avantajı da var bunda

Yok canım totem yaptım ama bugün adet günüm eğer olmazsam yarın idrar testi yapıcam inşallah hayırlı zamanda gelsin ikinci bebeğim. İnşallah senin tutmuştur geliyordur bebeğin hatta kızın. Seni kız bebek isteyenlerden tanıyorum arada orayı okuyorum ben de kızım olsun istiyorum rabbim hayırlı eylerse
Aaa inşallah Canım merakla bekliyorum haberini inşallah adet olmazsın da yarın sabah testle öğrenirsin Rabbim gönlümüze göre versin

Valla bende öyle düşünüyorum bi anda zorluk çekip ömrüm boyu rahatlık genç anne olma avantajı da var bunda
33 yasinda evlendim ben.
35 yasinda da anne oldum :)
Haliyle geç evlenince 2.cocuk da 38 yasinda dogacak :D
Ben 20 li yaslarimda olsaydim kesinlikle aralarını 4 yas belirlerdim yalan yok.
Em azindan bezden kurtulmasını saglardim.
Nasip bu isler. Kızımda 1 yil sonra hamile kalmistim sorun olmadigi halde. Dedim bunda da oyle olur nasilsa ama ilk denemede hamile kaldim. Allah im Yarabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🙏

Kızım perşembe günü 24 aylık oluyor ben 6 haftalık hamileyim 🥰 darısı size olsun inşaAllah
Bende çok düşündüm araları çok olsun istemedim buda biraz süpriz oldu aslında ama iyiki oldu 🥰

İkiz miii 😅 Ah ne zorluklar cekmissinizdir ben bide 3 yasta zorluk olur diye düşünüyordum başlamakta artık niyetine girdim şu diş dolgularım bitsin ve Eylül’de kaynımın nişanı geçsin o ay denemelere başlıcam nasip kısmet bu işler 😅🙏🏻🙏🏻
Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah. Ikizlerim suan 53 gunluk 43 gundur yalniz bakiyorum. Rabbim dagina gore kar verirmis bize de bunlari nasip etti. Elimizin yuzumuzun akiyla hayirli evlat olarak buyuturuz insallah

Kızlar benim adetimin 17. Günü ve lekelenme oldu yerleşme kanaması olur mu ki şaşırdım kaldım😞

Kızım perşembe günü 24 aylık oluyor ben 6 haftalık hamileyim 🥰 darısı size olsun inşaAllah
Bende çok düşündüm araları çok olsun istemedim buda biraz süpriz oldu aslında ama iyiki oldu 🥰

Merhaba benim de kızım 14 eylül de 24 aylık oluyor. Ve sanırım ben de hamileyim. Önceki adetimden bu güne 36 gün geçti. Yarın test alıp yapacağım. Sana allah kolaylık versin. Şimdiden sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım.

Merhaba benim de kızım 14 eylül de 24 aylık oluyor. Ve sanırım ben de hamileyim. Önceki adetimden bu güne 36 gün geçti. Yarın test alıp yapacağım. Sana allah kolaylık versin. Şimdiden sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım.
Amin canım benim sağolasn seninde hakkında hayırlısı inşaAllah ❤️

Back