Gebeliğe Hazırlık 2.ci Çocuk düşünenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar 2 çocuk arasındaki yaş farkı sizce ne olmalı oğlum 24 aylık oldu ikinci düşünmeye başladım ama çok kararsızım sizler de durumlar nasıl
Bence çok iyi bi karar vermişsiniz.
Ben oğlum bir yaşındayken istemeye başladım ancak 2 sene sonra hamile kaldım o da düştü şimdi düşüğün üzerinden de neredeyse iki sene geçti ben hala hamile değilim ve oğlum 5 yaşına geldi

Merhaba arkadaşlar 2 çocuk arasındaki yaş farkı sizce ne olmalı oğlum 24 aylık oldu ikinci düşünmeye başladım ama çok kararsızım sizler de durumlar nasıl
34 ay iki oğlumun arası hiç zorlanmadık büyük oğlumun tuvalet ayrı uyuma sorunları bitmişti kardeşi doğduğunda eşimlede çok güzel vakit geçirdiği için bunaldıkça eşim patla markete köye götürdü şuan büyük dört küçük de 15 aylık oldu çok şükür

M
Merhabalar benim de bir kızım var 26 aylık ben de ikinciyi düşünüyorum benim de iki tane kürtajım var malesef bakalım Allah. Ne zaman nasip edecek 🙏

Bence çok iyi bi karar vermişsiniz.
Ben oğlum bir yaşındayken istemeye başladım ancak 2 sene sonra hamile kaldım o da düştü şimdi düşüğün üzerinden de neredeyse iki sene geçti ben hala hamile değilim ve oğlum 5 yaşına geldi

Benimde bir kimyasal bir kürtajla 2 hamilelik sonrası oğlumu kucağıma almıştım kan pıhtılaşmasından kaynaklı olduğunu öğrendim oğlumu iğnelerle ayakta tuttum 9 ay ama ikinciye karar verdik gibi ama dediğiniz gibi hemencecik olacak iş değil denemekte fayda var

M

Merhabalar benim de bir kızım var 26 aylık ben de ikinciyi düşünüyorum benim de iki tane kürtajım var malesef bakalım Allah. Ne zaman nasip edecek 🙏

2 kürtaj kızınızdan önce mi sonra mı olmustu peki bende çok korkuyorum 2 düsük yani biri kimyasal biri kürtaj 3.hamilelikte oğlumu anca kucağıma almıştım 😔

34 ay iki oğlumun arası hiç zorlanmadık büyük oğlumun tuvalet ayrı uyuma sorunları bitmişti kardeşi doğduğunda eşimlede çok güzel vakit geçirdiği için bunaldıkça eşim patla markete köye götürdü şuan büyük dört küçük de 15 aylık oldu çok şükür

Oh oh sizin adınıza çok sevindim bende dogurana kadar 3 yasına yakın veya daha fazla olabilir hemen olucak diye bi garanti çok çünkü 🤩 bir yanım oğluma haksızlık olucak gibi hissediyor diğer yanım da ona arkadaş kardeş olsun diye istiyor

2 kürtaj kızınızdan önce mi sonra mı olmustu peki bende çok korkuyorum 2 düsük yani biri kimyasal biri kürtaj 3.hamilelikte oğlumu anca kucağıma almıştım 😔
Üzülme canım bak oğlunu kucağına almışın inşallah yine olur🙏🙏😊 benim kızım ilkti ve ailemde de hiç düşük kürtaj felan olmadı ama sonrasında oldu işte iki kürtaj biri sekiz haftalık kalbi durdu öteki beş haftalık hiç kalbi atmadan kürtaj 😞😞

Üzülme canım bak oğlunu kucağına almışın inşallah yine olur🙏🙏😊 benim kızım ilkti ve ailemde de hiç düşük kürtaj felan olmadı ama sonrasında oldu işte iki kürtaj biri sekiz haftalık kalbi durdu öteki beş haftalık hiç kalbi atmadan kürtaj 😞😞
Çok geçmiş olsun cok zor düsükler bilirim Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍

Benimde bir kimyasal bir kürtajla 2 hamilelik sonrası oğlumu kucağıma almıştım kan pıhtılaşmasından kaynaklı olduğunu öğrendim oğlumu iğnelerle ayakta tuttum 9 ay ama ikinciye karar verdik gibi ama dediğiniz gibi hemencecik olacak iş değil denemekte fayda var
Aynen bencede denemeye başlayın benim yavrum kardeş diye diye yedi bitirdi bizi

Benim de 15 aylık oğlum var rabbim uzun ömür versin. Bu ay ilk denemeyi yaptım oğluma 2 senede hamile kalınca çok beklemek istemedim.

Maşallah ilk Aydan nasip olmuş benim de oğlum 15 aylık bizde bu ay deneme yaptık bakalım nasip
Yok canım totem yaptım ama bugün adet günüm eğer olmazsam yarın idrar testi yapıcam inşallah hayırlı zamanda gelsin ikinci bebeğim. İnşallah senin tutmuştur geliyordur bebeğin hatta kızın. Seni kız bebek isteyenlerden tanıyorum arada orayı okuyorum ben de kızım olsun istiyorum rabbim hayırlı eylerse

Benimkilerin arasinda 7 yas var. Oglumu tek buyuttugum icin en azindan wc egitimi oturmus kendi isini az bucuk kendi halleder derdini anlatabilir diye en az 4 sene olsun istemistim. 3 sene ugrastik sonunda hamile kaldim bu arada oglan 7 yasina geldi bu seferde ikiz oldu sansimiza. Pespese dogurmakta bununla aynidir heralde

27 aylik kızım var.
Allah in izniyle oğlum doğduğunda aralarinda 32 ay olmuş olacak.
( 2017-2020 )
Eminim zorlanacagim ama cok yas farki olmamasi da ilerde cok guzel olacak diye avutuyorum kendimi :)

Back