Belki onlara da söylemiştir neticede herkesin içinde söylemiyo. Ayrıca çocukları olan aileler çocukları olmayan insanların her dediğini ağır buluyo.
Bizim bi komşumuz vardı orta yasliydilar çocukları yok ,ben çok küçüktüm. Annem yaşadıkları yüzünden biraz gergin ve sinirli bi kadındır bazı hastalıkları da siniri tetikliyo. Komşumuz annemin bana bir kaç defa bagirdigini duymuş . Annemi uyarmıştı . Annemi uyarmakla anneme haksızlık etmiş olmadı aksine neye sahip olduğunu anlaması gerekiyo.
Benim 9 buçuk aylık bi oğlum var uykusuz huysuz bi bebek. Kendi annem babam bile onun somurtkan ve huysuz olduğunu söylüyo. Evet gerçekten öyle benim oğlum fazla gülmeyen bi bebek , huysuzlugu da var. İnsanların bunu bana söylemesi beni rahatsız etmiyo. Ben her şeye rağmen onun annesiyim ve kendi çocuğumun farkındayım. Ben de zaman zaman aşırı geriliyorum ağlıyorum çocuğum korkmasa çığlık atmak istiyorum. Ne yazık ki çocuklar her yaşta bagirmaktan korkuyo. Biz ebeveynlere düşen ofkemizi kontrol edebilmek. Ancak siz bagirdiniz diye de elbette kötü anne olmazsınız bağıran bi anne olursunuz.
Annem çocuklarıma çok bağırıyorum diye doktora gitmişti tiroid hastası olduğu böyle ortaya çıktı. Yani kendinizi suçlamayın çözüm bulmalısınız