• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 bornozdan hangisi ?

zarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
25
3
36
35
$1.webp
arkadaşlar ben sarevden bu bornoz takımını aldım fakat 2. resimdekinide daha sonradan gördüm beğendim.istesem değiştirebilirim . sizce hangisi daha güzell.. birde bornozların bedeni hep M-L mi? S bedenini istedim üretimdeM-L şeklinde olduğunu söyledi satıcı.kararsız kaldımmm düşüncelerinizi bekliorummm :52:
$2.webp

akadaşlar çok teşekkür ediyorum.bende şöyle dşündüm 2. üründe kenarlarında işleme gibi bişiy var yıkanınca bozulur diye düşündümmm..birazda kararsızlığım bundandı..

Evet bizede M-L seklinde beden verdiler takım alınca öyle oluyo 2. güzel zaten havlu yıkandıktan sonra işleme yerkerine ütü yaparsın

2. daha güzelmiş ama koyu renkler sıkıntı oluyor. Benim banyom dekorasyon olarak (fayans-banyo dolabı v.s) beyaz ağırlıklı, erkek bornoz ise kahverengi ve sürekli her yere tozu çıkıyor kirli gibi duruyor banyo, keza el-yüz havlularında da sıkıntı yaşıyorum koyu renklilerde :) belki kullandıkça bu sorun ortadan kalkar tabi bilemiyorum.

çokkk teşekkürler dayanamadım nişanlıma sordum 1. deyince değiştirmekten vazgeçtim :))) laylaylay:52:

2.bence de:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X