- 26 Temmuz 2007
- 248
- 23
- 39
-
- Konu Sahibi burcuavcxix
bendde ılkını ıstıorum((((
bendde ılkını ıstıorum((((
Esra üzülme canım benim inşallah hayırlısıyla gelir senin bebişin de. Herzaman hayırlısını iste benim güzel kardeşim benim.
canı hayırlısını ıstıyorum zaten rabbım suan uygun gormuor demkkıhamıleler duanızı eksık etmeyın allh sızede 2.yı hayırlı zamnda versın
Hamile olma ihtimalimi göz önünde bulundurarak bu gece senin için çok çok dua edicem. Ne kadar süredir deniyosun, yaşın kaç, olmama sebebi nedir bilmiyorum ama elbet vardır bu işte de bi hayır. Lütfen üzme kendini olur mu. Üzülürsen daha da zorlaşır herşey. Elbet zamanını bekliyodur bebişin. Yani zamansız gelsede Allah korusun sonradan kaybetsen ya da bi problem olsa bebeğinde daha mı iyi olur. Vardır elbet bi hayır. Lütfen üzme kendini. Sana gerçekten dua edicem. Büyük olasılıkla da hamileyim zaten. İnşallah kabul olur. Hayırlısıyla alırsın canını kucağına:teselli:
Canım bak kendini böyle üzme. Sorununuz çok ciddi bir sorun değil biliyomusun. Tabiki anne olabilirsin. Senden kaynaklanan bir problem yoksa çözüm kolay oluyo. Şimdi doktor eşinin spermlerini arttırmak için uğraşıyordur doğal yoldan olsun diye. Bakarsanız ki olmuyo o zaman son çare spermleri eşinden alıp direk senin yumurtaya enjekte ederler. Çözüm var yani üzülme. Dua edicem sana hep. Öpüyorumhamıle olusuna cok ama cok sevındım saglıkla vede hayırlısıylan al kucagına.5 aydır kapıoruz doktora gıtmıstık gecen ay sorun esımden kaynaklanıor sperm azlıgı ılac falan verdı bılmıorum ılerleme oldumu benım yasım 22 .duaların ıcınde cok tsk ederım eksık etme ne olur bende anne olmak ıstıyorum hayırlısıylan
benim kızımda 9 yaşında bende ikinciyi 2 senedir istiyorum ama tık yok şimdi karnım ağrımaya başladı bu ayda olmadı maalesef