Ben de çok yuttum o haptan malesef yan etkileri fazla. Alt üst ediyo adet dengesini. Hamile kalmadım. Bundan başka da yöntem bilmiyorum.
Ertesi gün hapları hep pahalı oluyor bildiğim kadarıyla.
Artık paraya kıyıp alacaksınız riske atamazsınız.
Başka çare yok gibi görünüyor .
Hamile kalmazsınız büyük ihtimal.
Yok kanama olmuyor. Düzenliydi benim adet düzenim ama bu haptan sonra 2 hafta, 3 hafta arayla olmuştu birkaç ay.Hap içtikten sonra etkisi başlayınca kanama mi oluyor ? Adet dengesi ortalama kac ay bozuyor?
Yok kanama olmuyor. Düzenliydi benim adet düzenim ama bu haptan sonra 2 hafta, 3 hafta arayla olmuştu birkaç ay.
Bende geçenlerde kullandım o hamile kalanlar 3-4 gün sonra içenlerdir ne kadar erken alırsan o kadar etkili.Merhaba hanımlar
Öncelikle konumu lütfen birsüre taşımayın en çabuk yanıtları buradan alabilirim çünkü
Halime gülsem mi ağlasam mi bilemedim. Uzatmadan konuya direk gireyim. Ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Akşam eşimle ilişkimiz sırasında kondomun içeride kaldığını fark ettik hemen olayı kestik. Elimle çıkardım kondomu ama derinden vajinanın ağzından değilEşim boşalmadım dedi ama ilişkimizin ortalarındaydık diyim illaki zevk suyu falan bulaşmıştır. Ilk bebegime cok cabuk tek seferlik korunmasiz iliski sonrasi hamile kalmistim. Ve son adetimi 8 mayista gordum riskli donemdeyim.O yuzden tedirginim.Yarın eczaneye ertesi gün hapı almaya gidicem. Netten bi araştırayım dedim Ella diye bir hap fiyatı 50-58 lira arasi yuh dedim ve hap kullandigi halde hamile kalan varmış. Piyasada uygun yollu başka bir muadili satılıyor mu biliyor musunuz yada önereceğiniz başka birşey var mi? Şimdiden teşekkürler
Bende hiç bi değişiklik olmadı kanama da olmadı adette bozulmadı yalnız biraz bulantı olduHap içtikten sonra etkisi başlayınca kanama mi oluyor ? Adet dengesi ortalama kac ay bozuyor?
Ya çok düşük bir risk gibi duruyor ama doktorunuza yazdiramiyor musunuz Bunu? Eğer yazdirilmiyorsa bir seferlik kullanın. Ben iki kez kullandım ne regl düzensizliği ne birşey yaşadım ama yine de madem o kadar para veriyorsunuz reçeteli olan en yüksek koruma saglayandan alın.
Tabi bu bir doğum kontrol yöntemi değil aslında çok sağlıksız da birşey. Doktorların yazmaması ilginç ama sigorta karşılamasa bile tavsiye edilen bir urun alınması daha iyi olur.Doktor yazmıyor. İki kullanım arasınd en az 6 ay olmalıymış
Hapı içince 2 gün gibi bir süre emziremiyorsunuz sanırım. Aklınızda olsun.
Tabi bu bir doğum kontrol yöntemi değil aslında çok sağlıksız da birşey. Doktorların yazmaması ilginç ama sigorta karşılamasa bile tavsiye edilen bir urun alınması daha iyi olur.
Süper fikir.Aslında doğum yaptığım doktorumun numarası var bende şimdi siz söyleyince aklıma geldi. Olmadı whatsaptan yazarım kendisine umarım cevap verir.
60 lira bi çocuğun masrafının yanında nedir kiöyle düşün git al bence.
Gerçi bişey olmaz gibi ama riske atma