Gebeliğe Hazırlık 2. Bebeğimizi istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Söylediğin kadarıyla yumurtan erken olmuş çıkabilir ya ne canım test yap .evde:)
Eşime söyledim ve hayret ettim ki sorgulamadan tamam alırım dedi. Erken gebelik testi yapsam daha iyiydi aslında ama dedim bi kere bakalım haber ederim. Bi yarım saate gelir☺

Eşime söyledim ve hayret ettim ki sorgulamadan tamam alırım dedi. Erken gebelik testi yapsam daha iyiydi aslında ama dedim bi kere bakalım haber ederim. Bi yarım saate gelir☺
Negatif :( :( :( sanırım korktuğum başıma geldi. Kızımı iki sene beklemiştim. Tekrar bi bekleyiş içine düştüm galiba. 2. Denemeydi bu. Olmadı. Sıkıntı bastı :(

Yine ben sanırım o belli belirsiz dahi olsa 2. Yi gördüm gibi. Yanılıyorumdur görmek istediğim içindir dedim ama eşimde gördü. Karışık duygulardayım

merhaba bende haziran gibi hamile kalmayı planlıyorum yalnız folic kullanımı 3 ay süreceğinden doktorum başla dedi. :anne:
ne çok çeşidi çıkmış folıc plus , folıc trio , folic 1 ....
doktorum folıc trıo al günde 3 tane hatta hepsini aynı anda yutabilirsin dedi.
şimdi formlarda geziyordum da bulantı yapıyor diyenler var .
en korktugum şeyde bulantıdır . :KK57:
herkesde aynı etkiyi yapıyor mu diye bir sormak istedim . :KK61::KK61::KK61:

merhaba bende haziran gibi hamile kalmayı planlıyorum yalnız folic kullanımı 3 ay süreceğinden doktorum başla dedi. :anne:
ne çok çeşidi çıkmış folıc plus , folıc trio , folic 1 ....
doktorum folıc trıo al günde 3 tane hatta hepsini aynı anda yutabilirsin dedi.
şimdi formlarda geziyordum da bulantı yapıyor diyenler var .
en korktugum şeyde bulantıdır . :KK57:
herkesde aynı etkiyi yapıyor mu diye bir sormak istedim . :KK61::KK61::KK61:

ben günde bir tane alıyorum folactıve tab adında folıc asit bir şey yapmıyor.

Ayy kızlar. Uyuyodum yazamadım. Hamileyim inşallah. 30 değerle. 2 gün sonra artışa bakmak için tekrar gidicem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin gönlünü kucağını boş bırakmasın☺

Kac cıktı ki canım
Anlat bakalım belirtilerini
30 çıktı. Valla benim kendimdeki enn büyük belirtim en son kızıma hamileyken olduğum mantarın tekrarlaması. Sonraaa aşırı uyku hali var bu kadar. Ama herkes hasta olduğumu sanıyo nedense dışarıdan öyle bi izlenim oluşturuyorum sanırım.

Ayy kızlar. Uyuyodum yazamadım. Hamileyim inşallah. 30 değerle. 2 gün sonra artışa bakmak için tekrar gidicem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin gönlünü kucağını boş bırakmasın☺
hayırlısı inşallah bende yeni çıkarttırdım. 4 yaşında bir kızım var nasip olursa ikinciyi düşünüyoruz

Back