Gebeliğe Hazırlık 2. Bebeğimizi istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı canım..ben cok pişman oldum ama şimdide yaşım ilerledi cesaretim kalmadı..
18 yaşında oğlum var şükürler olsun iki çocuga bedeldir.. gençken saglıklıyken gücünüz yerindeyken bebekler yapın derim..
dileyen isteyen herkese nasip etsin allahım..
Dünden beri kasıklarımda yer yer şiddetli sancılar oluyo. Yumurtlama dönemim pek böyle sancılı olmazdı. Genelde sol taraf olurdu. Yine sol taraf baskın iki tarafta da var sancı. Korktum belki hamileyimdir üstüne görmüşümdür belki düşük falandır die test yaptım negatif çıktı. Yumurtlamadır diyip değerlendirmeye bakıyorum☺umarım öyledir

Dünden beri kasıklarımda yer yer şiddetli sancılar oluyo. Yumurtlama dönemim pek böyle sancılı olmazdı. Genelde sol taraf olurdu. Yine sol taraf baskın iki tarafta da var sancı. Korktum belki hamileyimdir üstüne görmüşümdür belki düşük falandır die test yaptım negatif çıktı. Yumurtlamadır diyip değerlendirmeye bakıyorum☺umarım öyledir
Hayde inşallah canım benim bat kaçtı canım benim

Merhaba kızlar bende ikinciyi düşünüyorum ama ne yazıkki olmuyor ilki hemen olmuştu geçen sene bi kere ikiz hamilelik yaşadım ne yazıkki kaybettim bir senedir uğraşıyorum ama olmuyor polikistikover var bende :(

Bizde 2.istiyoruz kızım 7 yaşında 16 ay oldu dr gittim benim herşeyim normal eşim de geçen ay gitti maalesef onda sperm kalitesi düşük çıkmış ilaç kullanacak 3 ay bakalım beklemedeyiz rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder herkese.Kizim çok istiyor...

Bizde 2.istiyoruz kızım 7 yaşında 16 ay oldu dr gittim benim herşeyim normal eşim de geçen ay gitti maalesef onda sperm kalitesi düşük çıkmış ilaç kullanacak 3 ay bakalım beklemedeyiz rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder herkese.Kizim çok istiyor...
Benimde oğlum 5yasında o çok istiyor başka bebeklere anne bizim olsun mu falan diyor ama geçen senede bi süre uğraştık olmadı bu senede 3. Denememiz doktor gözetiminde ama olmuyor bizde de bende polikistikover var ileri seviye hemde ondan olmuyor

Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kardeş gönderir inşallah onların üzülmesine dayanamiyo insan anne hep dua ediyom ama neden kardeşim gelmiyo diyo yavrum komşularımızın bebeklerini seviyo o kadar içten ki allahım inşallah nasip eder hepimize....

Amin canm inşallah kızına bir kardeş olur .☺

Back