Gebeliğe Hazırlık 2. Bebeğimizi istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaarrrrr. Doktordaydım bugün. Değerim düzenli bi şekilde 2 kat artmış. Dr sağlıklı bi gebelik dedi 2 hafta sonra usg için gün verdi çokk mutluyummmm 😍😍😍😍

onlara düşmüş sanki aman boşver hayırlısı olsun inşallah darısı başıma :)
Aman hiç umrumda olmadı. Bir konuştu yarım saat sonra unuttu. Kızıma kazak örüyorum diyoki aynı mpdelin mavili tonlarını da oğlan olursa ona yaparsın diyo😂

Merhaba benim oğlum da 9 aylık. 1 yaşına girdikten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Allah ne zaman nasip ederse artık oğluna 2 senede hamile kalmıştım. Hemen olursa yapabilir miyim acaba diye de düşünmüyor değilim. Hayırlısı bakalım

Merhaba benim oğlum da 9 aylık. 1 yaşına girdikten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Allah ne zaman nasip ederse artık oğluna 2 senede hamile kalmıştım. Hemen olursa yapabilir miyim acaba diye de düşünmüyor değilim. Hayırlısı bakalım
Sizde benim gibi düşünmüşsünüz. Kızıma bende 2 seneyi geçkin bi zamanda hamile kaldım. Şimdi 16 aylık. 2.ye hanileyim. Korkmuyorum pek idare edebileceğimi düşünüyorum. Siz neden yapmayasınız ki☺

merhaba bende eylül gibi kızıma kardeş düşünüyorum.
eşim bu görüşüme pek yanaşmiyor.
2 yaşında kızım var 5 yaş olsun diyo.
eylül gibi çalışmalara başlasam 3,5 yaş arasi olucak. ben öle olsun istiyorum eşim 5 diyo ya.

merhaba bende eylül gibi kızıma kardeş düşünüyorum.
eşim bu görüşüme pek yanaşmiyor.
2 yaşında kızım var 5 yaş olsun diyo.
eylül gibi çalışmalara başlasam 3,5 yaş arasi olucak. ben öle olsun istiyorum eşim 5 diyo ya.
Güzelce anlatın isteğinizi. Yaş aralıklarının size göre avantajlarını söyleyin. Yumuşak yaklaşıldığında bence onlarda fikrinden vazgeçiyo

Güzelce anlatın isteğinizi. Yaş aralıklarının size göre avantajlarını söyleyin. Yumuşak yaklaşıldığında bence onlarda fikrinden vazgeçiyo
kendi kardeşiyle arasi 5 yaş var.
bende abimle 7 digeri ile 4 yaş var.
fazla istemiyorum açmayı. eylül gibi başlasam diye düşünüyorum. bide ortada bi maddi durum var. 3,5 yaş bence tam ideal yaş olduğu düşünüyorum aklımda hep o var.

kendi kardeşiyle arasi 5 yaş var.
bende abimle 7 digeri ile 4 yaş var.
fazla istemiyorum açmayı. eylül gibi başlasam diye düşünüyorum. bide ortada bi maddi durum var. 3,5 yaş bence tam ideal yaş olduğu düşünüyorum aklımda hep o var.
Bencede iyi bir yaş aralığı umarım ikna edersiniz

Sizde benim gibi düşünmüşsünüz. Kızıma bende 2 seneyi geçkin bi zamanda hamile kaldım. Şimdi 16 aylık. 2.ye hanileyim. Korkmuyorum pek idare edebileceğimi düşünüyorum. Siz neden yapmayasınız ki☺
Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah yaparım ben çalışıyorum bir de bakalım nasıl olacak

Bendeee istiyorum 2. bebeği 2 gün önce beta HCG 3.2 bugün 5.87 olmuş. Sizce gebelik var mı? SAT 14 şubat

Bendeee istiyorum 2. bebeği 2 gün önce beta HCG 3.2 bugün 5.87 olmuş. Sizce gebelik var mı? SAT 14 şubat
Yani net bişey söyleyemem. Ancak 1 ayı geçmiş. Bir artış olmuş ama çok çok düşük değerler. Sağlıklı bi gebelik olmayabilir. Ama belki de geç döllenmedir siz kan değerlerinizi takp edin sürekli. İnşallah düzenli artar.

Yani net bişey söyleyemem. Ancak 1 ayı geçmiş. Bir artış olmuş ama çok çok düşük değerler. Sağlıklı bi gebelik olmayabilir. Ama belki de geç döllenmedir siz kan değerlerinizi takp edin sürekli. İnşallah düzenli artar.
Pazartesi tekrardan kan vercem inşaallah beta artar miniğim yoldadır. Bu arada çok ağrım var adet ağrısına benziyor tam da değil ama. Arada geçiyor ama zorluyor bayağı. Bebekten olabilir mi?

Back