- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
Evet çok şükür minikde olsa var bebişim☺belli oldu heralde gebeliğiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür minikde olsa var bebişim☺belli oldu heralde gebeliğiniz
hayırlısı inşallah önümüzdeki ay bende olur :)Evet çok şükür minikde olsa var bebişim☺
İnşallah canmhayırlısı inşallah önümüzdeki ay bende olur :)
Senin adına çok sevindim canım benim darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başınaKızlaaaarrrrr. Doktordaydım bugün. Değerim düzenli bi şekilde 2 kat artmış. Dr sağlıklı bi gebelik dedi 2 hafta sonra usg için gün verdi çokk mutluyummmm![]()
Aminn canm inşallah☺Senin adına çok sevindim canım benim darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına
onlara düşmüş sanki aman boşver hayırlısı olsun inşallah darısı başıma :)Kayınvalideden epey laf da yemedik değil hani![]()
Aman hiç umrumda olmadı. Bir konuştu yarım saat sonra unuttu. Kızıma kazak örüyorum diyoki aynı mpdelin mavili tonlarını da oğlan olursa ona yaparsın diyoonlara düşmüş sanki aman boşver hayırlısı olsun inşallah darısı başıma :)
Sizde benim gibi düşünmüşsünüz. Kızıma bende 2 seneyi geçkin bi zamanda hamile kaldım. Şimdi 16 aylık. 2.ye hanileyim. Korkmuyorum pek idare edebileceğimi düşünüyorum. Siz neden yapmayasınız ki☺Merhaba benim oğlum da 9 aylık. 1 yaşına girdikten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Allah ne zaman nasip ederse artık oğluna 2 senede hamile kalmıştım. Hemen olursa yapabilir miyim acaba diye de düşünmüyor değilim. Hayırlısı bakalım
Güzelce anlatın isteğinizi. Yaş aralıklarının size göre avantajlarını söyleyin. Yumuşak yaklaşıldığında bence onlarda fikrinden vazgeçiyomerhaba bende eylül gibi kızıma kardeş düşünüyorum.
eşim bu görüşüme pek yanaşmiyor.
2 yaşında kızım var 5 yaş olsun diyo.
eylül gibi çalışmalara başlasam 3,5 yaş arasi olucak. ben öle olsun istiyorum eşim 5 diyo ya.
kendi kardeşiyle arasi 5 yaş var.Güzelce anlatın isteğinizi. Yaş aralıklarının size göre avantajlarını söyleyin. Yumuşak yaklaşıldığında bence onlarda fikrinden vazgeçiyo
Bencede iyi bir yaş aralığı umarım ikna edersinizkendi kardeşiyle arasi 5 yaş var.
bende abimle 7 digeri ile 4 yaş var.
fazla istemiyorum açmayı. eylül gibi başlasam diye düşünüyorum. bide ortada bi maddi durum var. 3,5 yaş bence tam ideal yaş olduğu düşünüyorum aklımda hep o var.
Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah yaparım ben çalışıyorum bir de bakalım nasıl olacakSizde benim gibi düşünmüşsünüz. Kızıma bende 2 seneyi geçkin bi zamanda hamile kaldım. Şimdi 16 aylık. 2.ye hanileyim. Korkmuyorum pek idare edebileceğimi düşünüyorum. Siz neden yapmayasınız ki☺
Allah kolaylıkversin o zaman☺Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah yaparım ben çalışıyorum bir de bakalım nasıl olacak
Yani net bişey söyleyemem. Ancak 1 ayı geçmiş. Bir artış olmuş ama çok çok düşük değerler. Sağlıklı bi gebelik olmayabilir. Ama belki de geç döllenmedir siz kan değerlerinizi takp edin sürekli. İnşallah düzenli artar.Bendeee istiyorum 2. bebeği 2 gün önce beta HCG 3.2 bugün 5.87 olmuş. Sizce gebelik var mı? SAT 14 şubat
Pazartesi tekrardan kan vercem inşaallah beta artar miniğim yoldadır. Bu arada çok ağrım var adet ağrısına benziyor tam da değil ama. Arada geçiyor ama zorluyor bayağı. Bebekten olabilir mi?Yani net bişey söyleyemem. Ancak 1 ayı geçmiş. Bir artış olmuş ama çok çok düşük değerler. Sağlıklı bi gebelik olmayabilir. Ama belki de geç döllenmedir siz kan değerlerinizi takp edin sürekli. İnşallah düzenli artar.