- 30 Eylül 2022
- 2.457
- 3.322
- 63
- Konu Sahibi Denizasafhayalim
Merhaba b..... Tüp bebek merkezinde muayene olmaya gittim 7 senelik evliyim ve daha önce sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım çikolata kisti geçmişim vardı ama bitmişti rahim filminde sol tüp tikaliydi ve bu yüzden gebe kalmadığımı düşünüyordum doktor bana gayet net şekilde senin gebe kalmana engel hiç bir sorun yok ama eşinde %98 sperm şekil bozukluğu var bu yüzden kesinlikle doğal yoldan gebe kalmazsın tüp bebek deneyelim dedi ilk muayenede yumurtaların kistlesmis rahimde iki polip var dedi iki ay Yasmin kullandım eşim promenk kullandı ve yumurta toplama yapildi 17 yumurta 15 tanesi dillendi 12 tanesi tuttu ve 6 tane 5. Gün AA kalite embiriyom 6 tanede Ab kalite 6. Gün embiriyom var polipler alındı 10 gün sonra adet oldum 17 günlük tedavi ardından olumsuz oldu tutmadı tekrar bir rahim filmi çekildim ve tüpler açıldı genetik testte sorun çıkmadı kan pıhtılaşmam varmış 1 sene sonra tekrar gittik ve yine olmadı hiç bir sorun yok dediler şimdi bana embriyo glue ve rahim içi prp yapalım diyorlar ama çok kararsızım yaşım 27 bunları yaşayan var mı