Biz yerimizden kalkarsak kork o zamanşişkolar sizi kim yerinizden kaldırıvercek
sen de 4 çocuk kilo mu bırakır ya benim yerime de öpBen şimdilik kaçtım, kızımı bıcı bıcı yaptırıcam:)
o zamana kadar sabah olurBiz yerimizden kalkarsak kork o zaman
Ben çay içmem kiçayın şekerini karıştırmak spor değil tamam mı
ancak dombik dombik tuvalete git o kırılan klozeti kocana de yenisini taktırsınBen çay içmem kituvalete gittim geldim çok yoruldum ya sağlam spor yaptim bugun
Ben faydasini goruyorum suan inan ki.. tabi bu herkeste ayni midir bilmiyorum ama bana cok faydasi var. bi saatcik agridi o kadar..hımm sporun o faydası varsa ben hiç bırakmam ben adetken yerim iğneyi gene gelemem kendime ağrıdan ölürüm çok iyiymiş yaa
Yok ben yerimden çabuk kalkarım merak etmeo zamana kadar sabah olur
Yok tatlim spor taytimi ve atletimi giyip yapicam bu sefer : )
Terli terli camı da açma sakın
Klozet yok evdeancak dombik dombik tuvalete git o kırılan klozeti kocana de yenisini taktırsın
canımı da lahmacun çektirdin inşallah bende de faydası olur canım adet döneminde bildiğin zombiye dönüşüyorum çünküBen faydasini goruyorum suan inan ki.. tabi bu herkeste ayni midir bilmiyorum ama bana cok faydasi var. bi saatcik agridi o kadar..
Allah seni ne ede
tatlim senin canına kastın mi varsanki ihtiyacin var o kadar asilmaya
birkibirki hain sıska
Iyidir canim senden naber
Filsin tabi
hep kırdın tabi olmaz klozet hem popona kamera mı taktım ne bileyim alaturka mı franga mıKlozet yok evdehep boş atiyon birkibirki
kalk kalk hadi kalk da görelim sporunu bile yapmadın dahaYok ben yerimden çabuk kalkarım merak etme
Hahaha sagol tatlim bi yandan 3 adami izleyeyim bi andan da leslieyi acayim spora baslayayim hadi optum kuzularafiyet ossun bebeğim löp löp et ossun
hadi kolay gelsin canımHahaha sagol tatlim bi yandan 3 adami izleyeyim bi andan da leslieyi acayim spora baslayayim hadi optum kuzular
canımı da lahmacun çektirdin inşallah bende de faydası olur canım adet döneminde bildiğin zombiye dönüşüyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?