2 aylık evliyim kaynım brnimle yaşıyor

İnsanlarda utanma arlanma yok . Eğer imkanın varsa o dallamayı da boşa. Ay cinlerim tepeme çıktı. Kocan erkek ama adam değil. İnsan biraz kıskanır, sahiplenir bu ne ya. Aynı benim arkadaşın aile . Benim arkadaş anası kardeşi gelinlerinin evine gidip zırt pırt kalıp geliyorlar . Abisi 20 yasinda kazik kadar kıza özel oda yaptirmıs evinde .Bide bana övüne övüne anlatıyordu. Abim bana ozel oda yaptirmis yatak almis bana diye icimden eşine sabır diliyordum .Sahsen ben kendi evimde oyle birsey istemezdim . Anlatınca bana bilr daral geliyordu . Bazı insanlar sınır bilmiyor.

Son düzenleme:
Ben kendi evimde tuvalete bile gidemeyecek miyim, elin adamı ile niye aynı evde yaşıyorum diye sorun eşinize? Bir cevabı yoksa da alın çantanızı gidin. Kardeş kardeş yaşasınlar. Nefffretttttt ediyorum böyle ailelerden!

Asla taviz vermeyin.

Bizim isyerinde ağrılı bir çocuk var.Oda abisinin evinde kalıyor.
Hem kalan rahat edemez.Hemde ev sahibi olmamalı.

+ imdat diye benim burdan bağırasım geldi. Eşinize direkt sorun o mu gitsin ben mi gideyim diye. Bence bu 80 model aileyi komple bırakın bunlar daha çok ömrünüzü yer.

Banada ilk evlendigimde teklif edilmişti bu. Görümcem bize yerlesecekmis, liseyi bizim yanımızda okuyacakmis, bende onun derslerine yardım edecekmisim... Ne münasebet annesi babası hayatta olan bir genç kız ne diye abisinin yanında yaşasın dedim. Azıcık yumuşak yüzlü olsam kızı bana baktiracaklardi.

Benim eşimin erkek kuzeni dadanmisti yeni gelinken eşim ise gidiyirdu o evde uyuyordu o uyuyor diye odadan çıkamıyordum kahvaltı bekliyordu falan eşime çok sinirleniyordum misafir ne yapayım diyordu kv birşey yapmıyordu en son aile büyüklerinden biri aradı gelmek için bende o kişi evde uyuyor dedimde kıyamet kopmuştu nasıl sizde kalır eşin yokken evde nasıl o olur namahrem diye kpnin kulağına gitti ve bir daha evimize adım atamadı it hala düşündükçe sinirleniyorum nasıl ses etmedim hafta sonları eşim ben o beraber kahvaltı ederdik bide tüh keşke gelmeseydim derdi

Olmaz böyle, ailen esini ve ailesini arasin müdahale etsinler.

Böyle babalara helal olsun.

Bence yazılsa boş, böyle ailelerde aksiyon almak imkansızdır. Ya boşanacak yada böyle hayatı kabul edip oturacak. Kendini bilen adam karısı tuvalete giderken bile çekinirken kazık kadar herifi burnunun dibine sokmaz. Ne derse desin bu zihniyetler değişmez

Ay durduğun kabahat o evde! Valla buradan cinnet geçirdim!

Ya bu erko aileleri neden böyle ya? Maddi manevi hep bela?! Coğrafya yetişkin olup sınır çizemeyen adamcıklar coğrafyası..

Kaynınızla aynı evde yaşama zorunluluğunuz yok, siz evlenmeden önce nerede duruyordu ise oraya geri dönsün. Alttan almayın daha fazlasını yaparlar. Eşarp taktığınıza göre İslam inancınızdasınız, kayınlarla aynı evde yaşanmaması gerektiğiyle ilgili birsürü sohbet var. Eşinize onları dinletin.

Sen sinmeye ezilmeye devam et sevgi. Burdaki yorum yapan insanlar senin iyiliğin için konuştu yoksa senin evinde kimin donunu yıkadığının kime ne zararı var ? Herkes evliliğinin ilk aylarını geç, ilk yıllarında balayı gibi gün geçirip orda burda gezip keyfince sevişip gülüp eğlenirken kaynana ve kayın sorunu çilesi çeken sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…