- 15 Aralık 2022
- 457
- 412
- 33
- Konu Sahibi sevgidjjdjd
-
Ben kendi evimde tuvalete bile gidemeyecek miyim, elin adamı ile niye aynı evde yaşıyorum diye sorun eşinize? Bir cevabı yoksa da alın çantanızı gidin. Kardeş kardeş yaşasınlar. Nefffretttttt ediyorum böyle ailelerden!Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Asla taviz vermeyin.Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Bizim isyerinde ağrılı bir çocuk var.Oda abisinin evinde kalıyor.Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
+ imdat diye benim burdan bağırasım geldi. Eşinize direkt sorun o mu gitsin ben mi gideyim diye. Bence bu 80 model aileyi komple bırakın bunlar daha çok ömrünüzü yer.Ben kendi evimde tuvalete bile gidemeyecek miyim, elin adamı ile niye aynı evde yaşıyorum diye sorun eşinize? Bir cevabı yoksa da alın çantanızı gidin. Kardeş kardeş yaşasınlar. Nefffretttttt ediyorum böyle ailelerden!
Banada ilk evlendigimde teklif edilmişti bu. Görümcem bize yerlesecekmis, liseyi bizim yanımızda okuyacakmis, bende onun derslerine yardım edecekmisim... Ne münasebet annesi babası hayatta olan bir genç kız ne diye abisinin yanında yaşasın dedim. Azıcık yumuşak yüzlü olsam kızı bana baktiracaklardi.İnsanlarda utanma arlanma yok . Eğer imkanın varsa o dallamayı da boşa. Ay cinlerim tepeme çıktı. Kocan erkek ama adam değil. İnsan biraz kıskanır, sahiplenir bu ne ya. Aynı benim arkadaşın aile . Benim arkadaş anası kardeşi gelinlerinin evine gidip zırt pırt kalıp geliyorlar . Abisi 20 yasinda kazik kadar kıza özel oda yaptirmıs evinde .Bide bana övüne övüne anlatıyordu. Abim bana ozel oda yaptirmis yatak almis bana diye icimden eşine sabır diliyordum .Sahsen ben kendi evimde oyle birsey istemezdim . Anlatınca bana bilr daral geliyordu . Bazı insanlar sınır bilmiyor.
Kocamla çıktığımız zaman peşimize takılıp oda geliyor kardeşim başka şehirde yaşıyor okullar tatil diye beni ziyaret etmek istiyor kaynım bende kalıyor diye ailem gelmesine izin vermiyor arkadaşlarımı bile evime çağıramıyorum
Eşimle bu akşam konuşacağım anlarsa anlar anlamazsa benim dayanacak gücüm kalmadı babamla da konuştum cuma günü gelip beni alacak uzaktan akraba olduğumuz için aman babam duymasın dedim ben bir şekil hal ederim dedim ama baktım olmuyor babamla konuştum hak verdi bana eşinle son kez konuş çözüm buldu buldu bulamadı ben seni almaya geleceğim dedi adam olan karşıma çıkar dedi sın raddemdeyim artık kopacaksa kopsun
Kaynınızla aynı evde yaşama zorunluluğunuz yok, siz evlenmeden önce nerede duruyordu ise oraya geri dönsün. Alttan almayın daha fazlasını yaparlar. Eşarp taktığınıza göre İslam inancınızdasınız, kayınlarla aynı evde yaşanmaması gerektiğiyle ilgili birsürü sohbet var. Eşinize onları dinletin.Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
banlanacaksın seni tanımak güzeldi.
Konu geri gelir sen istedigin kadar sil de . Bunu hayatından nasıl sileceksin . Kocalariniza bu kadar tapıp köle olmanız da çok garip geliyor bana. Herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşıyor herhalde.
Sen sinmeye ezilmeye devam et sevgi. Burdaki yorum yapan insanlar senin iyiliğin için konuştu yoksa senin evinde kimin donunu yıkadığının kime ne zararı var ? Herkes evliliğinin ilk aylarını geç, ilk yıllarında balayı gibi gün geçirip orda burda gezip keyfince sevişip gülüp eğlenirken kaynana ve kayın sorunu çilesi çeken sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?