2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım

Bende tam senin gibiyim hatta benden 1 ay önce evlenenler ve benden sonra evlenenler bile hamileymiş bide biz dogulularda cogunluk kesim hemen çocuk ister ilk zaman olmazsa acaba sorun mu var düşüncesine kapililir . Yani kendi ailemiz değil çevre konuşur
Al benden de o kadar herkes bir haber bekliyor resmen

Benim eşim hemşire bende her fırsatta hastaneye gidip kan veriyorum belki erken döllenme olmuştur vs. Diye 😅
İşiniz gücünüz yok mu yahu, ne diye boş yere insanların iş yükünü artırıyorsunuz? Evleneli iki ay olmuş, evliliğim otursun diyeceğinize çocuk derdine düşmüşsünüz hemen. Dört yıl beraber olmanız hiçbir şeyi değiştirmez, evlilikle sevgililik bambaşka şeyler. Tam bu kafada olmanıza şaşıracaktım ki daha saçmasını gördüm. Her fırsatta hastaneye gidip kan vermek…

İşiniz gücünüz yok mu yahu, ne diye boş yere insanların iş yükünü artırıyorsunuz? Evleneli iki ay olmuş, evliliğim otursun diyeceğinize çocuk derdine düşmüşsünüz hemen. Dört yıl beraber olmanız hiçbir şeyi değiştirmez, evlilikle sevgililik bambaşka şeyler. Tam bu kafada olmanıza şaşıracaktım ki daha saçmasını gördüm. Her fırsatta hastaneye gidip kan vermek…
İş yükü dediğin işi benim eşim yapıyor senin değil bu biiiirrr ne zaman çocuk yapacağimı sana soracak değilim bu ikiiiii benim evimde yaşamıyosan kocamla aramda uyumuyosan evliliğin otursun bıdı bıdı edemezsin bu da üç yeterlimi bence evet

Ben eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladım
Sakin ol canm bizde siz gibi geçmişimiz vardi 5 seneden daha uzun hic korunmadik dediğin gibi ilk ayda olacak sandik ama olmadı bide yanımda değildi izinlerde falan gorusursek hiç umudumuz yokken yani ovulasyon testi kullandım ki çok etkisi var yani ben yine de olmaz gözüyle bakarken hamile oldum 😊 kafana takma takmadığın an oluyor bebis

İş yükü dediğin işi benim eşim yapıyor senin değil bu biiiirrr ne zaman çocuk yapacağimı sana soracak değilim bu ikiiiii benim evimde yaşamıyosan kocamla aramda uyumuyosan evliliğin otursun bıdı bıdı edemezsin bu da üç yeterlimi bence evet
Offf resmen kapak ahsjahjsja umarım büyüdükten sonra çocuk yaparsınız bu da döööööörrrttt. :deli:

Back
X