Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım
- Konu Sahibi Aslim asli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Al benden de o kadar herkes bir haber bekliyor resmenBende tam senin gibiyim hatta benden 1 ay önce evlenenler ve benden sonra evlenenler bile hamileymiş bide biz dogulularda cogunluk kesim hemen çocuk ister ilk zaman olmazsa acaba sorun mu var düşüncesine kapililir . Yani kendi ailemiz değil çevre konuşur
Çok istediğimdendir herhaldeAcelen ne niye bu Aymazlık
İşte o stres o düşünce zaten oldurmuyormus ama elimizde değil bak mesela bugün regl günüm dün bile test yaptım negatif ama sanki hamileymisim gibi ha regl olursam çok uzulecegimide biliyorumAl benden de o kadar herkes bir haber bekliyor resmen
Aynı duyguları yaşıyoruz sen kaç aylık evlisin cnmİşte o stres o düşünce zaten oldurmuyormus ama elimizde değil bak mesela bugün regl günüm dün bile test yaptım negatif ama sanki hamileymisim gibi ha regl olursam çok uzulecegimide biliyorum
3. Aya girdim canimAynı duyguları yaşıyoruz sen kaç aylık evlisin cnm
Bu ne acele ya hu. İlk önce evliliğiniz bir otursun hemen ne çocuğu.Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
2. Ayda bu ne acele ve bu korku neden cicim ayları daha bu kadar takmayın
Yakın tarihlerde evlenmişiz demek ne güzel bu arada nickinde 04 yazir da ağrılımısın yoksaa :)3. Aya girdim canim
İşiniz gücünüz yok mu yahu, ne diye boş yere insanların iş yükünü artırıyorsunuz? Evleneli iki ay olmuş, evliliğim otursun diyeceğinize çocuk derdine düşmüşsünüz hemen. Dört yıl beraber olmanız hiçbir şeyi değiştirmez, evlilikle sevgililik bambaşka şeyler. Tam bu kafada olmanıza şaşıracaktım ki daha saçmasını gördüm. Her fırsatta hastaneye gidip kan vermek…Benim eşim hemşire bende her fırsatta hastaneye gidip kan veriyorum belki erken döllenme olmuştur vs. Diye
İş yükü dediğin işi benim eşim yapıyor senin değil bu biiiirrr ne zaman çocuk yapacağimı sana soracak değilim bu ikiiiii benim evimde yaşamıyosan kocamla aramda uyumuyosan evliliğin otursun bıdı bıdı edemezsin bu da üç yeterlimi bence evetİşiniz gücünüz yok mu yahu, ne diye boş yere insanların iş yükünü artırıyorsunuz? Evleneli iki ay olmuş, evliliğim otursun diyeceğinize çocuk derdine düşmüşsünüz hemen. Dört yıl beraber olmanız hiçbir şeyi değiştirmez, evlilikle sevgililik bambaşka şeyler. Tam bu kafada olmanıza şaşıracaktım ki daha saçmasını gördüm. Her fırsatta hastaneye gidip kan vermek…
Sakin ol canm bizde siz gibi geçmişimiz vardi 5 seneden daha uzun hic korunmadik dediğin gibi ilk ayda olacak sandik ama olmadı bide yanımda değildi izinlerde falan gorusursek hiç umudumuz yokken yani ovulasyon testi kullandım ki çok etkisi var yani ben yine de olmaz gözüyle bakarken hamile oldum kafana takma takmadığın an oluyor bebisBen eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladım
2cocuklu pert bir insan olarak bu kadar erken yaşlanmayın derim.
Yine de siz bilirsiniz
Yine de siz bilirsiniz
Hemen tüp bebek
3. Aya girdim düğünümden sonra yumurtlama gününü kAynı duyguları yaşıyoruz sen kaç aylık evlisin cnm
Yakın tarihlerde evlenmişiz demek ne güzel bu arada nickinde 04 yazir da ağrılımısın yoksaa :)
Evet canım agriliyimYakın tarihlerde evlenmişiz demek ne güzel bu arada nickinde 04 yazir da ağrılımısın yoksaa :)
Offf resmen kapak ahsjahjsja umarım büyüdükten sonra çocuk yaparsınız bu da döööööörrrttt.İş yükü dediğin işi benim eşim yapıyor senin değil bu biiiirrr ne zaman çocuk yapacağimı sana soracak değilim bu ikiiiii benim evimde yaşamıyosan kocamla aramda uyumuyosan evliliğin otursun bıdı bıdı edemezsin bu da üç yeterlimi bence evet
Kimsin sen bilir kişi falan mı vaayyyy beeeeeSevisiyosan olur bence.
Ciddiye alacak yapmayınHemen tüp bebek
Bende ağrılıyım oha şansa bakkk3. Aya girdim düğünümden sonra yumurtlama gününü k
Evet canım agriliyim