Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım
- Konu Sahibi Aslim asli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Siz bosverin baskalarini. 10 yilda olmayan da var ilk aydan olan da var.
Doktorlar genelde 1 yil olmamasi durumunda gelin diyor ama siz yine de isterseniz bir muayene olmaya gidin. Stres en büyük faktör.
Bir abla tavsiyesi olarak da cok acele etmeyin. Oturmamis bir evlilikte cocuk cok da iyi bir fikir de
hayır siz aksiyon arıyoruz demişsiniz ya. muhtemelen YÜKSEK OKULdan yeni mezun oldunuz 20 yaşında olduğunuza göre. kararlarınızı sorgulamıyorum aynı yollardan biz de geçtik. sizi tanımam etmem. aynı sizin yaşlarınızda sizin gibi düşünen bir tanıdığımdan bahsettim ve şu an ki düşüncesinden.. belki biraz sorgularsınız da; ya hu ben neyi dert ediyorum dersiniz diye. bazen insanın gözü kararabiliyor maalesef. yoksa sizi tanımam etmem rabbim 3üz nasip etsin inşallah allah herkese evlat duygusunu tattırsın.Ne yapmamı beklersiniz evde ohal yaratıp eşimle her an boşanacakmış gibi yaşamamı üniversite mezunu bir bireyim bu saatten sonra kararlarımı başkalarına sorgulatacak da değilim saygı beklerim varsa
daha çok gençsiniz. tatillere gidin ne bilim üniversite mezunu olmakla bitmiyor. kendinize yatırım yapın derim. bu arada düzenli kontrollerinizi de gidin.
2 aylık evliyim hamile kalamıyorum demeyin gözünüzü sevim insanlar kaç senedir çocuk sahibi olamıyor.. çok gençsiniz her şeyin zamanı var kontrollerinizi aksatmayın elbet kucağınıza alacağınız günler gelecektir.
Yazdığınız yazı çok saçma, bende 23 yaşındayım ve 2 kızım var Elhamdulillâh çokta güzel bir evliliğim varcahil cesareti bu oluyor. yaşınız daha 20. benim görümcem de sizin kafadan 23 yaşında 2 çocuğu var şimdi ağlayıp duruyor. boşanma kavgaları mı dersin, psikologluk haller mi dersin. yapın yapın aksiyon olur size
Herkes görümceniz gibi olacak diye bir şey yok
Sen zaten kendine korku pompalıyorsun o şekilde hamile kalamazsın. Vucut etkileniyor. Görev gibi hamile kalmak için birliktelik oluncada insan hamile kalamıyor. Akısına bırakırsanız aman olursa olsun olmassa sonra düşünürüz kafası olursa ozaman hamile kalmak kolaylaşıyor. Hem gercekten ıkı ay cok erken. Henuz vucudunyz birbirine alısmamısken bilemedim yani. Ben olsam yeni evliliğin tadını cıkarırım, ne bileyim yeni yemekler dener yeni bişeyler yaparım iklimi z için farklı ortamlar hazırlarım vs. Hamilelik baslı basına farklı bir hayat serüveni çünkü. Hamile kaldıktan sonra 9 ay boyunca hem fizyolojik hem psikolojik olarak farklı bir insan olacaksın. Bukadar ekşın yeni evlilikte yıpratıcı olmazmı. Sonra keske azcık bekleseydık vs olur. Tabiki iyisini sen bilirsin ama yemi doğum yapmış bir ablan olarak fikir veriyim dedim. Mutlu huzurlu bir ömür diliyorum
Teşekkür ederim beni rahatlattın evet bende bundan sonra adet gecikmesi yaşamadıkça test fln yapmayacağimGayet normal yaşadığın, bende evlenir evlenmez istedim her ay negatif görmek çok üzdü, 7.ci ayda hamile kaldım
Size tavsiyem adet gününüz gelmeden test yapmayın ve çok düşünmemeye çalışın
Teşekkür ederim dikkate alacağım :)Sen zaten kendine korku pompalıyorsun o şekilde hamile kalamazsın. Vucut etkileniyor. Görev gibi hamile kalmak için birliktelik oluncada insan hamile kalamıyor. Akısına bırakırsanız aman olursa olsun olmassa sonra düşünürüz kafası olursa ozaman hamile kalmak kolaylaşıyor. Hem gercekten ıkı ay cok erken. Henuz vucudunyz birbirine alısmamısken bilemedim yani. Ben olsam yeni evliliğin tadını cıkarırım, ne bileyim yeni yemekler dener yeni bişeyler yaparım iklimi z için farklı ortamlar hazırlarım vs. Hamilelik baslı basına farklı bir hayat serüveni çünkü. Hamile kaldıktan sonra 9 ay boyunca hem fizyolojik hem psikolojik olarak farklı bir insan olacaksın. Bukadar ekşın yeni evlilikte yıpratıcı olmazmı. Sonra keske azcık bekleseydık vs olur. Tabiki iyisini sen bilirsin ama yemi doğum yapmış bir ablan olarak fikir veriyim dedim. Mutlu huzurlu bir ömür diliyorum
ben herkes aynı olacak diye bir şey yazmış mıyım???? örnek vermişim farkında mısınız bilmem. allah mutluluğunuzu daim etsin?Yazdığınız yazı çok saçma, bende 23 yaşındayım ve 2 kızım var Elhamdulillâh çokta güzel bir evliliğim var
Herkes görümceniz gibi olacak diye bir şey yok
Daha çok yenisiniz. Korkmak için de çok erken. 1 yıldan sonra araştırmaya başlar doktorlar bile. 9 buçuk yıl olmadı benim. İnşallah çok beklemeden nasip olsun size. Tabiki hayırlı bir zamanda, hayırlı bir şekilde.Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
hayır siz aksiyon arıyoruz demişsiniz ya. muhtemelen YÜKSEK OKULdan yeni mezun oldunuz 20 yaşında olduğunuza göre. kararlarınızı sorgulamıyorum aynı yollardan biz de geçtik. sizi tanımam etmem. aynı sizin yaşlarınızda sizin gibi düşünen bir tanıdığımdan bahsettim ve şu an ki düşüncesinden.. belki biraz sorgularsınız da; ya hu ben neyi dert ediyorum dersiniz diye. bazen insanın gözü kararabiliyor maalesef. yoksa sizi tanımam etmem rabbim 3üz nasip etsin inşallah allah herkese evlat duygusunu tattırsın.
daha çok gençsiniz. tatillere gidin ne bilim üniversite mezunu olmakla bitmiyor. kendinize yatırım yapın derim. bu arada düzenli kontrollerinizi de gidin.
2 aylık evliyim hamile kalamıyorum demeyin gözünüzü sevim insanlar kaç senedir çocuk sahibi olamıyor.. çok gençsiniz her şeyin zamanı var kontrollerinizi aksatmayın elbet kucağınıza alacağınız günler gelecektir.
Okuyunca yazdığınız yazı oraya çıkıyorben herkes aynı olacak diye bir şey yazmış mıyım???? örnek vermişim farkında mısınız bilmem. allah mutluluğunuzu daim etsin?
Yapın yapın aksiyon olur size kelimesi yetiyor
Teşekkür ederim umarım çok beklememDaha çok yenisiniz. Korkmak için de çok erken. 1 yıldan sonra araştırmaya başlar doktorlar bile. 9 buçuk yıl olmadı benim. İnşallah çok beklemeden nasip olsun size. Tabiki hayırlı bir zamanda, hayırlı bir şekilde.
ilk yazısında heyecan arıyoruz demiş hanımefendi ondan öyle dedim :)Okuyunca yazdığınız yazı oraya çıkıyor
Yapın yapın aksiyon olur size kelimesi yetiyor
Peki tamam :)ilk yazısında heyecan arıyoruz demiş hanımefendi ondan öyle dedim :)
Dur bakayım...HAYIRŞaka mısınız
Daha iki ayda bu kadar stres yaparsanız uzun süre hamile kalmazsınız haberiniz olsun, akışına bırakın
Bende tam senin gibiyim hatta benden 1 ay önce evlenenler ve benden sonra evlenenler bile hamileymiş bide biz dogulularda cogunluk kesim hemen çocuk ister ilk zaman olmazsa acaba sorun mu var düşüncesine kapililir . Yani kendi ailemiz değil çevre konuşurKızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Bitirdim üniversiteyi ön lisans kpss ye hazırlanıyorum :)Yaş 20 mi? Etme guzum yasitlarin universitede.
Acelen ne niye bu AymazlıkKızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Yazdığınız yazıda hiçbşr problem yok çokta güzel fikir vermişsiniz. Lütfen kendinizi yıpratmayın bebişiniz etkilenmesin negatif enerjiden. Korkutmak için değil karşıdaki insanın üxülmemesi temennisi olan bir yazı gibi gelmişti bana. Sabah sabah herkes hassas sanırım.ben herkes aynı olacak diye bir şey yazmış mıyım???? örnek vermişim farkında mısınız bilmem. allah mutluluğunuzu daim etsin?