• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebekte göz kırpma

Sizin ne şekildeydi sürekli oluyor muydu? İnşaallah öyle basit bir şeydir. Lütfen ne şekilde olduğunu yazar mısınız? Her iki gözde de oluyor bizimki ama sol daha sık
Tik yapmış gibi kırpıyordu 2 yaşadığında da kızarma falan başlamıştı Dr kuruluk var dedi suni göz yaşı verdi geçti daha önceki Doktorlar kuruluktan bahsetmemişti kaç Doktora götürdüm bu kızarıklık kırpma yüzünden kırpma 6 aylıkken başlamıştı yanılmıyorsam sonrasında da kızarıklık hatta Dr bu damla ile geçmezse romatolojiye gidersiniz demişti

Bugün dr a gittik muayene etti. Çektiğim videoyu da izledi. Klinik muayenesinde sorun yok herşey normal dedi. EEG ve başının usg sini istedi. Her ihtimale karşı mı dedim evet %98 nde normal geliyor dedi dr. Ve oldukça sık karşılaşıyormuş. Klinik muayenede sorun görseydim tetkikler temiz çıksa bile hastalıktan söz edebilirdik dedi. Klinik muayene çok daha önemliymiş yani bu konuda. Öyle deyince içim rahatladı tabi tetkikleri yapacağız yine de inşaallah sonuçlar da güzel çıkar:dua: hepinizden Allah razı olsun:KK200:

Ancak dönebildim test sonuçlarımız da temiz çıktı çok şükür :dua: Radyoloji doktoruna şikayetimizi söylediğimde ‘ takımtılı anne sendromu’ tanısı almış bulunmaktayım. Ancak farklı bir dr bebeklerdeki umulmadık davranışların farklı hastalıkların sebebi olabileceğini o nedenle iyi yaptığımızı söyledi. Hepinize çok teşekkür ediyorum:KK200:

Merhabalar aradan çok zaman geçmiş ama yazdığın şikayetlerin bir çoğu benim kızımda da var. Sizin nasıl oldu çocuğunuz geçti mi

Merhabalar aradan çok zaman geçmiş ama yazdığın şikayetlerin bir çoğu benim kızımda da var. Sizin nasıl oldu çocuğunuz geçti mi
Yaaa sırf size yazmak için üye oldum benim kızımda 87 günlük son iki üç haftadır dikkatimi çekti sağ gözü daha fazla solda yapıyor ama sonra genelde kızarıyor sizindd mi öyle

Merhaba benim 3 aylık oğlumun sağ gözünde var çoğunlukla aynıları sizinkilerin son durumu nedir doktordan randevu aldım götüreceğim

emerken ve ağlarken gülerken yapıyor daha çok kaşını kaldırıyor göz kırpıyor tikli gibi

Back