bu sefer tutarı yükseltmeye ugraşıyorsunuz ileride daha fazla yıpranmamak adına şimdiden yüksek tutar talep edin..çekişmelimi olacakKızlar Daha önce de konu açmıştım eşim beni hamileyken hast annesi için bırakıp gitmişti. Ne Doğumdan önce ne Doğum sırasında ne 2 aydır bebeğimiz için 1 kuruş harcamadı. Aldığı sadece 2 Kutu bez oldu oda 15 gün anca gitti. Kıyafeti aşısı doktoru maması bezi herşeyine tek başıma güç yetirmeue çalıştım. 1 hafta kadar sonra ilk duruşma var davayı ben açtım eşimin avukatı yok dilekçeme cevap da vermedi ama duruşmada hakime velayeti istediğini söyleyecekmiş velayeti alamaz ama 2 aylık 2 saat de bir süt alan bebeği hakim görmesi için tam gün verirmi ona kızma bakamaz tüm gün ne yer ne içer başına gelen varmı hiç? Birde nafaka bağlanır mı?
Cocugunuza nafaka baglanir. Sizin de calisip calismama durumunuza gore bir miktar nafaka baglanir. 2 aylik bebegi baba tam gun sanmiyorum ki zaptetsin. Siz yaninda olursunuz buyuk ihtimal.Kızlar Daha önce de konu açmıştım eşim beni hamileyken hast annesi için bırakıp gitmişti. Ne Doğumdan önce ne Doğum sırasında ne 2 aydır bebeğimiz için 1 kuruş harcamadı. Aldığı sadece 2 Kutu bez oldu oda 15 gün anca gitti. Kıyafeti aşısı doktoru maması bezi herşeyine tek başıma güç yetirmeue çalıştım. 1 hafta kadar sonra ilk duruşma var davayı ben açtım eşimin avukatı yok dilekçeme cevap da vermedi ama duruşmada hakime velayeti istediğini söyleyecekmiş velayeti alamaz ama 2 aylık 2 saat de bir süt alan bebeği hakim görmesi için tam gün verirmi ona kızma bakamaz tüm gün ne yer ne içer başına gelen varmı hiç? Birde nafaka bağlanır mı?
Canım benzer olayı ablam yaşadı 6 aylık hamileyken hava değişimi için getirdiler güya geri gelme dediler. Ayni sorun anneye bakmama. Bizim ilk duruşma bir yılın dolması beklendi şubatta görüldü ama o zaman yiğenim 9 aylıktı velayet tabi annede nafaka da bebek için 200 anne için 250 olarak hesaplanmış avukat çekişmeli dava tanıkların ifadeleriyle tutar artabilir demiş. Ama enişte beye her ayın ilk ve üçüncü haftasonları görme izni çıkmışKızlar Daha önce de konu açmıştım eşim beni hamileyken hast annesi için bırakıp gitmişti. Ne Doğumdan önce ne Doğum sırasında ne 2 aydır bebeğimiz için 1 kuruş harcamadı. Aldığı sadece 2 Kutu bez oldu oda 15 gün anca gitti. Kıyafeti aşısı doktoru maması bezi herşeyine tek başıma güç yetirmeue çalıştım. 1 hafta kadar sonra ilk duruşma var davayı ben açtım eşimin avukatı yok dilekçeme cevap da vermedi ama duruşmada hakime velayeti istediğini söyleyecekmiş velayeti alamaz ama 2 aylık 2 saat de bir süt alan bebeği hakim görmesi için tam gün verirmi ona kızma bakamaz tüm gün ne yer ne içer başına gelen varmı hiç? Birde nafaka bağlanır mı?
bebek daha süt bebeği emmesi gerekiyor onu nasıl yapacagız baba görecek diye süt varken mamamı verilsin.ben anlamiyorum, bir baba cocuguna neden tum gun bakamasin? bakabilmesi gerekmiyor mu? anliyorum dogdugundan beri ayrisiniz onun deneyimi yok diye endiseleniyorsunuz, ama bebege eziyet edecek degil ya. beceremez ise getirir.
kendini sikintiya sokma bence, verse bile babaya haftada bir gun, baksin. sende o bir gunde kendine ayirirsin. hicte fena olmaz. sorumluluk alsin babasi, her hafta yaninda olunca kiziyla daha yakin bir iliskisi olur hem belki. yani bende ucunuz icinde cokta kotu bir fikir degil.
Yapmayın yahu. Teorikle pratik aynı şeyler değil. Evet bir babanın da bebeğine anne gibi bakabilmesi lazım. Bakmayanlar da Bakamaz değil bakmaz aslında uğraşmaz geliştirmek istemez yapamam der çıkar isin içinden. Aç olsa da umursamayabilir ınsan bu. Cocuguna eziyet eden hiç anne baba yok mu? Konu sahibi belli ki eşini tanıyor bılıyorki bakim konusunda endişeli. Normal şartlar altında tabi baksın vakit geçirsin bağ kurşun ister gönül. Ama karşındaki nasıl biri acaba?ben anlamiyorum, bir baba cocuguna neden tum gun bakamasin? bakabilmesi gerekmiyor mu? anliyorum dogdugundan beri ayrisiniz onun deneyimi yok diye endiseleniyorsunuz, ama bebege eziyet edecek degil ya. beceremez ise getirir.
kendini sikintiya sokma bence, verse bile babaya haftada bir gun, baksin. sende o bir gunde kendine ayirirsin. hicte fena olmaz. sorumluluk alsin babasi, her hafta yaninda olunca kiziyla daha yakin bir iliskisi olur hem belki. yani bende ucunuz icinde cokta kotu bir fikir degil.
pompayla gogsunuzden sut hazirlayacaksiniz ozaman. calisan bayanlarin yaptigi gibi.bebek daha süt bebeği emmesi gerekiyor onu nasıl yapacagız baba görecek diye süt varken mamamı verilsin.
Tanıdı canım bizim yiğen iki Cumartesi sabahtan Pazar günü 16 ya kadar. Bizimki şuan 9,5 aylık karar verileli iki hafta oluyorAnne sütü alan bebeğe hakim tüm gün görüş hakkı tanımaz diye düşünüyorum. 2 aylık bebek ha gayret 2 saatte bir meme ister, baba ne işe yarayacak bu durumda? İçiniz rahat olsun.. nafaka da bağlanır elbet.
bence zorlayinca teori gayette pratige cevriliyor. benim erkek kardeslerimde cocuk bakmaktan zerre anlamazken esi calistigindan haftanin bir gunu misler gibi bakiyor. baba-cocuk iliskisi icin cok saglikli. biz kadinlar gibi hem ev derli toplu hem bebek misler gibi bakilmis olmasi gerekmiyor ki. cocuga iyi bakilsin yeter. bende Allah izin verirse ilk evladima kavusacagim birkac ay sonra. ise basladiktan sonra esim haftanin bir gunu bakacak insallah bebegimize ben calisirken.Yapmayın yahu. Teorikle pratik aynı şeyler değil. Evet bir babanın da bebeğine anne gibi bakabilmesi lazım. Bakmayanlar da Bakamaz değil bakmaz aslında uğraşmaz geliştirmek istemez yapamam der çıkar isin içinden. Aç olsa da umursamayabilir ınsan bu. Cocuguna eziyet eden hiç anne baba yok mu? Konu sahibi belli ki eşini tanıyor bılıyorki bakim konusunda endişeli. Normal şartlar altında tabi baksın vakit geçirsin bağ kurşun ister gönül. Ama karşındaki nasıl biri acaba?
Tam gün verse bile merak etme esin ilgilenmek istemez 2 saat sever gönderir rahat olKızlar Daha önce de konu açmıştım eşim beni hamileyken hast annesi için bırakıp gitmişti. Ne Doğumdan önce ne Doğum sırasında ne 2 aydır bebeğimiz için 1 kuruş harcamadı. Aldığı sadece 2 Kutu bez oldu oda 15 gün anca gitti. Kıyafeti aşısı doktoru maması bezi herşeyine tek başıma güç yetirmeue çalıştım. 1 hafta kadar sonra ilk duruşma var davayı ben açtım eşimin avukatı yok dilekçeme cevap da vermedi ama duruşmada hakime velayeti istediğini söyleyecekmiş velayeti alamaz ama 2 aylık 2 saat de bir süt alan bebeği hakim görmesi için tam gün verirmi ona kızma bakamaz tüm gün ne yer ne içer başına gelen varmı hiç? Birde nafaka bağlanır mı?
İşte ben de onu diyorum tabiki teorik pratige çevrilebilir ama karşıdaki insan çevirmek istiyorsa.bence zorlayinca teori gayette pratige cevriliyor. benim erkek kardeslerimde cocuk bakmaktan zerre anlamazken esi calistigindan haftanin bir gunu misler gibi bakiyor. baba-cocuk iliskisi icin cok saglikli. biz kadinlar gibi hem ev derli toplu hem bebek misler gibi bakilmis olmasi gerekmiyor ki. cocuga iyi bakilsin yeter. bende Allah izin verirse ilk evladima kavusacagim birkac ay sonra. ise basladiktan sonra esim haftanin bir gunu bakacak insallah bebegimize ben calisirken.
yasadigim ulkede ayrilan/bosanan ciftlerin hepsi ortak bakiyorlar cocuklara, hic bir kadininda 'esim bakabilirmi, bakamazmi, yaparmi, yapamazmi' diye kuskulandigini gormuyorum.
yani birakin, alsinlar sorumlulugu. eziyet olayi bambaska bir boyut, olmadigini farzederek konusuyorum zaten.
yasamadan neyin nasil olacagini bilemezsin. belki cok iyi bakacak? mesela ilk verdigin zamanlarda bir iki kez sende durursun yanlarinda, ogretirsin nasil bakacagini, duzenini, sonra kendi basina halleder.İşte ben de onu diyorum tabiki teorik pratige çevrilebilir ama karşıdaki insan çevirmek istiyorsa.
Evet canım çekilmeli olacak. Biz talep edicez ama bazen ilk duruşmada bağlanmıyormuşbu sefer tutarı yükseltmeye ugraşıyorsunuz ileride daha fazla yıpranmamak adına şimdiden yüksek tutar talep edin..çekişmelimi olacak
Hasta annesinin yanına gittiği için boşanmıyorum. Benim erken Doğum riskim varken hastanede annesi benimle kavga ettiği ve eşimde beni o halde bırakıp gece annesinin evine gittiği için boşanıyorum. Ayrıca 4 aydır maddi manevi destek olmadığı içinBir bilgim yok ama 2 aylık bebeğe tek basına tüm gün değil 3-5 saat bakamaz, sadece merak ettiğim neden hasta annesinin yanına gittiği için boşanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?