• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Bebek Velayeti ve Babaya Gösterme

Yapmayın yahu. Teorikle pratik aynı şeyler değil. Evet bir babanın da bebeğine anne gibi bakabilmesi lazım. Bakmayanlar da Bakamaz değil bakmaz aslında uğraşmaz geliştirmek istemez yapamam der çıkar isin içinden. Aç olsa da umursamayabilir ınsan bu. Cocuguna eziyet eden hiç anne baba yok mu? Konu sahibi belli ki eşini tanıyor bılıyorki bakim konusunda endişeli. Normal şartlar altında tabi baksın vakit geçirsin bağ kurşun ister gönül. Ama karşındaki nasıl biri acaba?
Size katılıyorum bende bebeğim babası ile bağ kursun sevilsin isterim ama bir baba düşünün 2 ayda sadece 2 kez görmeye gelen onlarda 10 fk duran ve bebeği kucağına bile alamayan. Bir baba düşünün işitme testine doktor kontrolüne para gidecek diye ne gerek var diyen.. şimdi ben bu adama nasıl güvenip el kadar bebeğimi teslim edicem? Kussa ne yapar? Acıksa ne yapar?kucağında 2 dk tutamadı bebeği en son geldiğinde! En son da 1ay önce geldi

3 yaşına kadar saatlik görüş 3-6yaş 1gün kalmalı. 6yaş sonrası yine 1-2gün kalmalı sömestr tatilinde 1hafta yaz tatilinde 1aylık diğer tarafta kalması şeklinde olur. Kesinlikle alamaz velayeti. Annenin herhangi bir sağlık sorunu olup bebeğe bakamayacak durumda olmadığı sürece.

Hasta annesinin yanına gittiği için boşanmıyorum. Benim erken Doğum riskim varken hastanede annesi benimle kavga ettiği ve eşimde beni o halde bırakıp gece annesinin evine gittiği için boşanıyorum. Ayrıca 4 aydır maddi manevi destek olmadığı için
Yanlış anlamışım kusura bakma, hakkınızda hayırlısı olsun

3 yaşına kadar saatlik görüş 3-6yaş 1gün kalmalı. 6yaş sonrası yine 1-2gün kalmalı sömestr tatilinde 1hafta yaz tatilinde 1aylık diğer tarafta kalması şeklinde olur. Kesinlikle alamaz velayeti. Annenin herhangi bir sağlık sorunu olup bebeğe bakamayacak durumda olmadığı sürece.
3 yas bebek peki senede 1 ay yatılı veriliormu bilginiz var mı?

3 yas bebek peki senede 1 ay yatılı veriliormu bilginiz var mı?
3 yaş kısmen de olsa anneye muhtaç o kadar uzun süre verilmez diye biliyorum. Avukatımız ilk mesajımda dediğim şekilde olduğunu söyledi

Çocuğuna çok düşünse gelip görse ilgilense ihtiyaçlarını karşılasaydı , mahkemede mi babalığı aklına geliyor . Böyleleri çocuğuna düşkün olduğundan değil, sırf annenın canını yakmak istediğinden mahkemelerde çocuğum da çocuğum diye bas bas bağrınıyor.
Annesi hasta diye insan karısını boşar mı adam deli mı ne ?

Yapmayın yahu. Teorikle pratik aynı şeyler değil. Evet bir babanın da bebeğine anne gibi bakabilmesi lazım. Bakmayanlar da Bakamaz değil bakmaz aslında uğraşmaz geliştirmek istemez yapamam der çıkar isin içinden. Aç olsa da umursamayabilir ınsan bu. Cocuguna eziyet eden hiç anne baba yok mu? Konu sahibi belli ki eşini tanıyor bılıyorki bakim konusunda endişeli. Normal şartlar altında tabi baksın vakit geçirsin bağ kurşun ister gönül. Ama karşındaki nasıl biri acaba?
Amacı asla çocuk değil zaten öyle olsa dediğin gibi gelir görür ilgilendir di bir kutu bezi bin kere yalvartarak alıyor oda sadece 2 paket aldı. Amacı benim canımı nasıl yakar çocuğunu düşünse süt emen çocuğu annesinden uzun süre ayırmayı düşünmez önce çoçuğum iyi olsun der

Kızlar Daha önce de konu açmıştım eşim beni hamileyken hast annesi için bırakıp gitmişti. Ne Doğumdan önce ne Doğum sırasında ne 2 aydır bebeğimiz için 1 kuruş harcamadı. Aldığı sadece 2 Kutu bez oldu oda 15 gün anca gitti. Kıyafeti aşısı doktoru maması bezi herşeyine tek başıma güç yetirmeue çalıştım. 1 hafta kadar sonra ilk duruşma var davayı ben açtım eşimin avukatı yok dilekçeme cevap da vermedi ama duruşmada hakime velayeti istediğini söyleyecekmiş velayeti alamaz ama 2 aylık 2 saat de bir süt alan bebeği hakim görmesi için tam gün verirmi ona kızma bakamaz tüm gün ne yer ne içer başına gelen varmı hiç? Birde nafaka bağlanır mı?
tam gün izin olmaz.bebek o daha.içinizi ferah tutun.tam gün için en az 4 yaşında olması gerek

Kızlar Daha önce de konu açmıştım eşim beni hamileyken hast annesi için bırakıp gitmişti. Ne Doğumdan önce ne Doğum sırasında ne 2 aydır bebeğimiz için 1 kuruş harcamadı. Aldığı sadece 2 Kutu bez oldu oda 15 gün anca gitti. Kıyafeti aşısı doktoru maması bezi herşeyine tek başıma güç yetirmeue çalıştım. 1 hafta kadar sonra ilk duruşma var davayı ben açtım eşimin avukatı yok dilekçeme cevap da vermedi ama duruşmada hakime velayeti istediğini söyleyecekmiş velayeti alamaz ama 2 aylık 2 saat de bir süt alan bebeği hakim görmesi için tam gün verirmi ona kızma bakamaz tüm gün ne yer ne içer başına gelen varmı hiç? Birde nafaka bağlanır mı?
Veremez . Sadece süt aldığını belirtin . Avukatınizla katı olun. Durusma hemen velayet davası mı?. Geçici velayet düzenleme davası acildimi ?. Avukatiniz gerekirse psikolojiden girsin çünkü 2 aylık bebek annesinin yanindan ayrılamaz . Babası konu dahi olsa. Ki hiçbir hakimde süt bebeğini tam gün babaya vermez. En fazla haftada bir 1-2 saat diyebilir. Onda da zaten sizden ayrı goremiyecegi belli birşey.

bebek daha süt bebeği emmesi gerekiyor onu nasıl yapacagız baba görecek diye süt varken mamamı verilsin.
Anne süt sağır verebilir veya yakınlarda olabilir. İki saatte bir anne emzirebilir. Kadınlar olarak bebeklerimizi çok sahipleniyoruz güzel bir şey ama babaya da fırsat vermeliyiz diye düşünüyorum. O çocuğun babaya da anne kadar ihtiyacı var sonuçta. 2 aydır doğru dürüst görmemiş bile. O çocuk haftada 1 2 saat gördüğü bir baba ile nasıl bir bağ kurabilir. Baba nasıl bir bağ kurabilir. Çocuğun boynu bükük kalmasın. Evet ilk başlarda tam gün alması zor olabilir ama annenin desteği ile halledilemeyecek bir şey degil.

tebiren velayeti 4 yaşındaki oğlumun bende.ve babası ayda iki kez pazar günleri10.00-17.00 arası görebiliyor ama asıl velayet nasıl oluyor bilmiyorum.tatillerde babada yatılı kalır sanırım

Veremez . Sadece süt aldığını belirtin . Avukatınizla katı olun. Durusma hemen velayet davası mı?. Geçici velayet düzenleme davası acildimi ?. Avukatiniz gerekirse psikolojiden girsin çünkü 2 aylık bebek annesinin yanindan ayrılamaz . Babası konu dahi olsa. Ki hiçbir hakimde süt bebeğini tam gün babaya vermez. En fazla haftada bir 1-2 saat diyebilir. Onda da zaten sizden ayrı goremiyecegi belli birşey.
Boşanma davası çekişmeli olarak davayı ben açtım ilk duruşma olacak eşim ne dilekçeme cevap verdi ne herhangi bir karşı dava açtı ne de avukatı var ama kendi dile getirecekmiş ben bebeğimi almak istiyorum diye.

Boşanma davası çekişmeli olarak davayı ben açtım ilk duruşma olacak eşim ne dilekçeme cevap verdi ne herhangi bir karşı dava açtı ne de avukatı var ama kendi dile getirecekmiş ben bebeğimi almak istiyorum diye.

Nasıl bakacakmış peki meme de verecekmiş miymiş? Saçmalamış iyice bir b.k yiyemez korkmayın. Çocuğuna babalık edesi olsaydı zaten yuvasını dağıtmazdı. Haydi onu da geçtim ayrılalı tek kuruş faydası olmamış zaten. Adam değil.

ben anlamiyorum, bir baba cocuguna neden tum gun bakamasin? bakabilmesi gerekmiyor mu? anliyorum dogdugundan beri ayrisiniz onun deneyimi yok diye endiseleniyorsunuz, ama bebege eziyet edecek degil ya. beceremez ise getirir.

kendini sikintiya sokma bence, verse bile babaya haftada bir gun, baksin. sende o bir gunde kendine ayirirsin. hicte fena olmaz. sorumluluk alsin babasi, her hafta yaninda olunca kiziyla daha yakin bir iliskisi olur hem belki. yani bende ucunuz icinde cokta kotu bir fikir degil.
Nasil bakacak babasi , bir keren 2 aylik bebek anne sutu alir.Uyutamaz , aglatir vs.Ben 7 aylik bebegimi sabah dr gidecegim diye anneme biraktim 30 dk aglam8s, aglaya aglaya uyumus.

Olmaz o iş. Birincisi boşanma asamanizda eşinizle bu konuda konuşmanız yanlış. Konusursaniz yazışma olarak konusun. Elinizde kanıt bulunsun. İkincisi bu tür durumları hemen avukatiniza bildirin. Üçüncüsü zaten sizin velayet düzenlemesi talep etmeniz gerekiyor. Yani velayet davası daha ortada yok . Sizin geçici velayeti hemen almanız gerekir. İletse bile ortada ahlaka aykırı çocuğun kötülüğüne bir davranış veya kanıt olmadığı müddetçe hakim süt çocuğunu babaya veremez. Fuhuş falan yapıyor olmanız lazım yani. Baba ile ilişkinin düzenlenmesinde istisnai kararlar olabiliyor. Temiz hakkınız var. Ki zaten verilen karar da genelde kucuk çocuklarda haftada bir bayram ve tatiller olarak ayrılıyor. Bayram ve tatilde yatılı kalması kararı verilebiliyor. Mesala bayramın 2 gününden ertesi güne kadar. Ama dediğim gibi çocuğunuz küçük. Ki bir çocuğa bakamiyacak davranışlarında elinizde şahitler var kanıtlayanbilirsinzi. Ama genel olarak sonuç şu ki hakim çocuğu en fazla haftada bir yada iki hafta da bir küçük olduğu için 1 saat der. Şehir dışında ise gelip görmesi gerekir. Velayeti alması söylediğim durumlar haricinde şuan imkansız. Durumunuz olmasa dahi imkansız. Ki yok ise zaten babanın bakmasını ister hakim. Yani dese ki çocuğa bakamaz parası yok evi yok. Anne bakıma muhtaçtır. O zaman yoksa durumu baba nafaka yoksulluk aylığı verecek. Çocuğun istismar edildiğini kanıtlaması lazim veya sizin fuhuş yaptığınızı ya da ahlakını bıçak davrandığınizi. Bayram ve tatiller değişebilir. Ama yatılı kalması veya babaya verilmesi şuan sözkonusudur değil. Gerekirse pedegog talep ettirin avukata tanışılsin. Ve avukatinizi bilgilendirin. Zaten dogru bilgiyi verecektir. Çocuk için konuşun geri kalan hicbirsey hakkında knsmayin. Sizi suclu hissettirmek oc almak için yapıyor . Konuşmalarda kesinlikle küfür etmeyin alay etmeyin muhattap olmayın. Çünkü aleyhimize herşey delildir . Artık karı koca değil mahkeme sürecinde iki insansınız.

Süt sagilabilen bir şey biliyorsunuz değil mi? Hatta çeşit çeşit makineleri var bunun. Tam gün bence de verilmez ama baba bakamaz süt alıyor da ne ya? Bebeği memeden uyutuyor herhalde bunu diyenler hep... Yoksa süt süt diyip durmaz. Ama sizinki normal 2 aylık daha. 4-5 aylık olsa neyse... Birkaç saat görüşme verir. Sonrası tam gün verebilir

ben anlamiyorum, bir baba cocuguna neden tum gun bakamasin? bakabilmesi gerekmiyor mu? anliyorum dogdugundan beri ayrisiniz onun deneyimi yok diye endiseleniyorsunuz, ama bebege eziyet edecek degil ya. beceremez ise getirir.

kendini sikintiya sokma bence, verse bile babaya haftada bir gun, baksin. sende o bir gunde kendine ayirirsin. hicte fena olmaz. sorumluluk alsin babasi, her hafta yaninda olunca kiziyla daha yakin bir iliskisi olur hem belki. yani bende ucunuz icinde cokta kotu bir fikir degil.
ah be canim me guzel hayaller bunlar... bebek emerse biberon almazsa baba degil 5 saat 1 saat bile bakamaz.

Nasil bakacak babasi , bir keren 2 aylik bebek anne sutu alir.Uyutamaz , aglatir vs.Ben 7 aylik bebegimi sabah dr gidecegim diye anneme biraktim 30 dk aglam8s, aglaya aglaya uyumus.
senin cocugun agladi diye o da agliicak degil ya :)) bukadar abartmayin. isminizden anladigim kadariyla avrupada yasiyosunuz, e siz cevrenizde gormuyomusunuz kac tane oppaspapa var? papa-dag olaylarini bilmiyomusunuz? lutfen bukadar dramatiklestirmeyin. babalarda gayet bakabilir, yeterki o sorumlulugu biz verelim.

Back