• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebek gece kesintisiz kaç saat uyur??

Herkes aynı şeyi söylüyor umarım bu düzeni bozulmaz diye dua etmekten başka çarem yok🙃
Şuan 8.5 aylık akşam 21.30 da yatırdım 00.00 a kadar 3 defa emmeye uyandı 3ten sonra daha sık aralıklarla uyanıyor 😂

Birkaç kez dayanamayıp uyku arasında emzirip geri yatırdım ama bu seferde gazı çıkmadan uyuduğu için o gece çok huzursuz uyuyor genel olarak uykuda hep bi mık mık halinde oluyor bide çıkmayan gazı ertesi sabaha kalıyor o da zor çıkıyor 🥲

Gece derin uyuduklari için gaz cikartmK zor evet ama doktor max 5 saat dedi
Bu arada bizimki 2 saat 3 saat nadiren 4 saat duruyor

Evet benim doktorumda öyle söyledi ilk günler zaten sarılık riskinden 2 saatte bir kaldırdım sonrasında bu risk kalkınca 3.5 saate kadar uyandırmayabilirsiniz dedi. İkinci aya girincede siz uyandırmayın ne zaman uyanırsa dedi bizimki de epey uykucu çktı😀

Doktora gittiğinizde bu saat aralığını bildirin bence
Uykucu bebis yaaaa maşallah ona

2.5 aylık bebeğim gece kesintisiz 6-7 saat uyuyor. Bu durum normal mi? Kaldırıp emzirmem gerekir mi?
Doktoru kaldırmayın dedi ama yine de içim rahat etmiyor. Ne yapmak gerekir?
Çok fazla değil mi ya bence siz her 3 saatte bir maksimum kaldırıp emzirin benim doktorum bana bunu söylemişti her doktor ayri soyluyor daha 2,5 aylık bebek çok fazla uyuyor çocuk doktoruna da bir götürün kontrol amaçlı

Çok fazla değil mi ya bence siz her 3 saatte bir maksimum kaldırıp emzirin benim doktorum bana bunu söylemişti her doktor ayri soyluyor daha 2,5 aylık bebek çok fazla uyuyor çocuk doktoruna da bir götürün kontrol amaçlı
Düzenli gittiğimiz çocuk doktorumuz var tabiki sürekli de iletişim halindeyiz herşey normal uyandırma diyor. Kilo alımı boyu gelişimi vs sorun yok bırak uyuyacak ki büyüyecek diyor :)

Benim bebegim 35 haftalık doğdu. Şu an 1 bucuk aylık. Çoğunlukla kendi kendine saat başı uyanıyor. Özellikle geceleri çok bunalıyorum. Gaz problemi de var emdikten sonra ağzından gaz çıkmıyor.

2.5 aylık bebeğim gece kesintisiz 6-7 saat uyuyor. Bu durum normal mi? Kaldırıp emzirmem gerekir mi?
Doktoru kaldırmayın dedi ama yine de içim rahat etmiyor. Ne yapmak gerekir?
Normal değil tabi.3 saatte bir kalkar acıkır.O kalkmasa bile sen kaldır emzir,mama ver açlıkta uyutur çocuğu.Benim bebeklerim 4 saate kalmaz acıkırlardi senin bebek Maşallah seni yormuyor

Bizimki de ilk zamanlar öyleydi şimdi öğle uykuları da düzene girdi ben de epey uğraştım ama sabah erkenden kaldırıp oyun oynuyordum onunla epey yoruyodum onu sonra 1.30 saat sonra geri yatırmak istediğimde hemen yatıyodu biraz yormak lazım 🙃
Benim kaldırmama gerek kalmadan kendisi 6.30-7 gibi uyanırdı zaten. Ohoo neler yapıyordum, dans ettiriyordum halıda debeleniyordu dışarı çıkarıyordum yok yani işte olmayınca olmuyor dedim ya hepsi farklı farklı ☺️

Benim bebegim 35 haftalık doğdu. Şu an 1 bucuk aylık. Çoğunlukla kendi kendine saat başı uyanıyor. Özellikle geceleri çok bunalıyorum. Gaz problemi de var emdikten sonra ağzından gaz çıkmıyor.
ağızdan çıkan gazla bağırsaklardaki farklı gazlar. emerken hava yutmuyosa gazı olmayabilir. bağırsak gazı ise o dönemde hemen her bebekte oluyor, ona beklemekten başka çare yok. emzirme süresini uzatırsanız belki uyku süresi uzar. benim bebeğim de 35 haftalık doğdu, geceleri 3 saat uyurdu o ayda. 2. ay 5 saate çıktı. 45 dk civarı o bırakana kadar emziriyodum gece de olsa.

Doktor önerdiyae bize bi şey demek düşmez ama benim oğlum 3 saate kadar uyuyodu doktor asla öyle yapma şekeri düşer uyandırıp emzir demişti 2 saatte bir kaldırıp emziriyordum 6. Aydan sonra memeden kesmek zorunda kaldım sağlık sorunlarımdan dolayı sütüm de çok çok azdı rüya öğünü yapıyordum mamayla çünkü bütün gece deliksiz uyuyordu 8. Aydan sonra rüya öğününü de kestim

3 yaşında oğlum doğduğundan beri hiç o kadar saat uyumadı yaa 🤭🤭 maşallah diyeyim, gözü kapalı emer bebekler rüya öğünü gibi ben olsam o şekilde 4. Saatten sonra emzirir gazını çıkarır yerine koyardım 6 Ayina kadar. Sonra uyandırmazdm.

ağızdan çıkan gazla bağırsaklardaki farklı gazlar. emerken hava yutmuyosa gazı olmayabilir. bağırsak gazı ise o dönemde hemen her bebekte oluyor, ona beklemekten başka çare yok. emzirme süresini uzatırsanız belki uyku süresi uzar. benim bebeğim de 35 haftalık doğdu, geceleri 3 saat uyurdu o ayda. 2. ay 5 saate çıktı. 45 dk civarı o bırakana kadar emziriyodum gece de olsa.
O bırakana kadar hiç memeyi çekmiyorum maksimum 1 buçuk saat uyuyor. 2 saat geçince sarılıktan dolayı uyandiriyordum sanırım alışkanlık oldu.

Emzirme süresi tutmadım bazen 15 dk emiyor bazen ortalama 1 saat erdiği de oluyor. Ama.sizn gibi daha çok etmesi için özellikle bir şey yapıyor musunuz? Memede uyuyunca duyduğunu düşünüp yerine yatırıyorum. Kilo alımı da güzel mama vermiyorum

3 yaşında oğlum doğduğundan beri hiç o kadar saat uyumadı yaa 🤭🤭 maşallah diyeyim, gözü kapalı emer bebekler rüya öğünü gibi ben olsam o şekilde 4. Saatten sonra emzirir gazını çıkarır yerine koyardım 6 Ayina kadar. Sonra uyandırmazdm.
Gazını çıkartabilsem öyle yapacağım ama birkaç kez rüya öğünü yapmayı denedim emiyor ancak derin uykuda olduğı için kalkmıyor ve gazını alamıyorum sonra da o geceler hep mık mıklanarwk uyuyor gazı da sabaha kalıyor o da çok zor çıkıyor:(

Doktor önerdiyae bize bi şey demek düşmez ama benim oğlum 3 saate kadar uyuyodu doktor asla öyle yapma şekeri düşer uyandırıp emzir demişti 2 saatte bir kaldırıp emziriyordum 6. Aydan sonra memeden kesmek zorunda kaldım sağlık sorunlarımdan dolayı sütüm de çok çok azdı rüya öğünü yapıyordum mamayla çünkü bütün gece deliksiz uyuyordu 8. Aydan sonra rüya öğününü de kestim
Şeker düşme olayı yenidoğduğu zamanlarda oluyor bende ilk ay 2 saatte bir kaldırıp da emziriyodum zaten sarılık riskinden dolayı. Sonra o risk kalkınca doktorumuz 3.5 saate çıkarabilirsin gece uykularını dedi bir süre de öyle yaptık. Sonra gelişim vs normal olunca artık bırak kendi ne zaman uyanırsa dedi bizimkide epey uyuyor acıkınca kalkıyor zaten 3. Ay kontrolünde iyice anlayacağız bakalım normalse yine herşey sorun kalmayacal

Şeker düşme olayı yenidoğduğu zamanlarda oluyor bende ilk ay 2 saatte bir kaldırıp da emziriyodum zaten sarılık riskinden dolayı. Sonra o risk kalkınca doktorumuz 3.5 saate çıkarabilirsin gece uykularını dedi bir süre de öyle yaptık. Sonra gelişim vs normal olunca artık bırak kendi ne zaman uyanırsa dedi bizimkide epey uyuyor acıkınca kalkıyor zaten 3. Ay kontrolünde iyice anlayacağız bakalım normalse yine herşey sorun kalmayacal
Sarilik riskimiz bizde de var. Hatta en son 13.6 idi. Dr normal dedi. Sizin nasıl geçti özellikle yaotiginiz bir şey var mı? Şu an 1 buçuk aylık

Gazını çıkartabilsem öyle yapacağım ama birkaç kez rüya öğünü yapmayı denedim emiyor ancak derin uykuda olduğı için kalkmıyor ve gazını alamıyorum sonra da o geceler hep mık mıklanarwk uyuyor gazı da sabaha kalıyor o da çok zor çıkıyor:KK43:
Kalkmasına gerek yok zaten üzerine alıp gazını çıkar yerine koy inu bile uyurken yapıyorlar merak etme

Keske uyusa bnm bebegim en fazla 4 saat uyuyor sonra tüm gun ayaktayiz boyle nekadar dayanirim bilmiyorum gözümde beyaz yer kalmadi artik 😵‍💫

Back