- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçmalamayın lütfen yaaa 2 aylik bebeğin ne işi var dışardaBence cok kuruntu yapmissniz gibi geldi bana
Sonucta onunda babaannesi dusmani mi?
Sizin gelininiz annenize boyle yapsa napardiniz?
Inatlasmayin evliliginiz zarar gormesin.
Sonucta ninesi onunda torunu.
Ilerde kayinvalide oldugunda anlarsiniz siz de..
Park da o kadar cok teyze gordum ki
Kizinin oglunun cocuguna bakan
Anne baba calisinca
Sizin kayinvalide de heves etmis
Ister 1 gunluk bebek olsun
Ister 10 yasinda cocuk
Kadin heves etmis
Oglunun cocugu bakmak sevmek buyutmek hakki..
Eger calissaydiniz
O zaman ona muhtac olup baktirirdiniz
Bakiciya mi guvenirdin
Bu kadar bakmakta heves eden kaynana mi
Ya da soyle sorayim
O kadar parayi bakiciya vermeye razi olur muydun?
Saçmalamayın lütfen yaaa 2 aylik bebeğin ne işi var dışarda
anneler bile okadar kuçuk bebeklerini canları sıkıldı diye dişarı alıp cikmaz durduk yere
O kadının şuan yaptığı sadece gıcıklık
Yarın bi gün cocuk büyüdüğünde tutup elinden gezdirmez böyle tipler
Anca simdi kavga cikarmak isterler
Sizin komsuda bi garipmiş yani başka kimse yokmuyduBen verirdim valla
Gezsin babaannesi baksin
Evimi temizleyeyim
Yemegimi yaparim o gelene kadar
Bilniyorum ama ben mi cok rahatim yoksa siz mi kayibvalide gelin arasi cekismeler oluyor ya vermek mi istemezsiniz anlamadim
Bizim komsu yeni dogum yapti 20 gunluk bebegi markete goturdu gezmeye falan
Ya da sizhassasini belki
Neler yapmiyirlar ki benim kocam ailesinin agzina bakar hep bebegim dogustan bobrek problemi var.esim o kadar ahmak ki onlarin agzina bakarak bebegimi dr a goturmedi bende calismiyorum evlenir evlenmez hamile kaldim..sor bela kendim ugrasip cocugumu goturdum ve bobreginin birinin olmadigini ogrendim...bunu ogrenince hepsine haddini bildirdimmm..anneside bana bizim sucumuz yok oglumunda sucu yok allahtan olan bisey demezmi!!!muslumanliktan zerre anlamaz domz eti yer isine gelince allah verdi der...daha neler varda en yakini bu olayNe yapti canim merak ettim bu kadar yana done kapina kadar geldigine gore baya bi is becermis gibi kaynanan.
Ayni kocadan bende de var canim aileci erkekler maalesef asla değişmiyor cocugun icin cok uzuldum gecmis olsun Allah yardimcimiz olsun.Neler yapmiyirlar ki benim kocam ailesinin agzina bakar hep bebegim dogustan bobrek problemi var.esim o kadar ahmak ki onlarin agzina bakarak bebegimi dr a goturmedi bende calismiyorum evlenir evlenmez hamile kaldim..sor bela kendim ugrasip cocugumu goturdum ve bobreginin birinin olmadigini ogrendim...bunu ogrenince hepsine haddini bildirdimmm..anneside bana bizim sucumuz yok oglumunda sucu yok allahtan olan bisey demezmi!!!muslumanliktan zerre anlamaz domz eti yer isine gelince allah verdi der...daha neler varda en yakini bu olay
Burda beni en iyi anlayan siz oldunuz bana hamileligi zhir ettiler ilk torunlari ve cocuguma daha gediye altii alinmadi,onu birak doguma yakin esim isten ayrildi hastane odamda hic bisey yoktu..bur gun onceki tartismada sana bak neler yapicam mi demedi,ailememi hakaret etmedi,ogluma seni keske almasaydim mi deme di...insanlar kimsenin be yasadigini bilmeden cok kolay atip tutuyorlarHay allah bu hanimlarida anlamiyorum konu sahibine yuklenenler bide sole dusunseydiniz daha lohusaligini atlatamayan geliniyle oyle buyuk kavga eden kadin nekadar annelik yapiyo dogumdan yeni cikmis kadinla ne solerse solesin tartisilmaz ayip gunah once ann3 olacak gelininj yavrusu gibi gorecek ertesi gun gel yeme icme cocugu gezdirecem de oldu canim derdin cocuk gezdirmekti dimi eminim oyledir iki gun sonra ogluna der gelin cocugu vermedi bana oda annesinin lafina bakiyosa bebegin annesine sormadan o benim annemm nasil vermezsin der boyle uzar giderrr huzur mu kalir o yuvada
Cok sagolun allahrazi olsunAyni kocadan bende de var canim aileci erkekler maalesef asla değişmiyor cocugun icin cok uzuldum gecmis olsun Allah yardimcimiz olsun.
Ya bi gun once keske seni kabuletmeseydimm dedi bana ertesi gun ona bebek mi vercemm feci tartisdik yazdigim halde hala bu yorumlari yapmis, yok biz hassasmisiz bilmem ne ..Saçmalamayın lütfen yaaa 2 aylik bebeğin ne işi var dışarda
anneler bile okadar kuçuk bebeklerini canları sıkıldı diye dişarı alıp cikmaz durduk yere
O kadının şuan yaptığı sadece gıcıklık
Yarın bi gün cocuk büyüdüğünde tutup elinden gezdirmez böyle tipler
Anca simdi kavga cikarmak isterler
Ben buna ne diorum biliyormusun had bilmemek..haddini bilmeyenede bildirmek lazimm...Kv nin isteği çok çok saçma
Başka işi gücü Yok muy Muş ?
Şu kv ler kendi hayatlarına baksın bi ya
Bir anlık dalgınlıkla o çocuğun başına neler gelebilir
Onu ki bebek gezdirmek degil zatenn beni birsey yerine koymamak...alicam goturcem die yalandan inatlasiyor..ben onu evinde istemiyorum die uyanir uyanmazz benim evime danlayan insan arsizs ve yuzsuzzCalistigim icin bebegime annem bakiyor 3 aylik tan beri. Ve tabiki bir cok yere gittiler beraber parka markete konu komsuya teyzeye halaya filan. Ama acikcasi 2 aylik bebegimi ben evdeyken disari cikartsin diye vermezdim yani. Ayrica 2 aylik bir bebek henuz disarida olmanin sosyallesmenin farkinda ayriminda degildir pek, kaldiki havalar sogumaya basladi. Biraz balkona cikartsaniz yeter yani o kadarcik bebegi.
Kesinlikle taviz vermeBen buna ne diorum biliyormusun had bilmemek..haddini bilmeyenede bildirmek lazimm...
Esimmm keske evlenmeseymis onlarin dizinin dibinde otursaymis herzman onlari savunur ama ben hakkimi kimseye yedirtmemKesinlikle taviz verme
Eşin ne durumda
Keske seni kabul etmeseydim..dedigin kadinin cpcugunu ne yapican,?Ya bi gun once keske seni kabuletmeseydimm dedi bana ertesi gun ona bebek mi vercemm feci tartisdik yazdigim halde hala bu yorumlari yapmis, yok biz hassasmisiz bilmem ne ..
Böyle güçlü olman güzelEsimmm keske evlenmeseymis onlarin dizinin dibinde otursaymis herzman onlari savunur ama ben hakkimi kimseye yedirtmem
Yok cocuk onlarin istenmeyen benimm cocuk oglunun cocugu mantik oyle isliyorKeske seni kabul etmeseydim..dedigin kadinin cpcugunu ne yapican,?
Beni kabul etmeyen benim dogurdugumu da kabul etmesin hadi gule gule..de