• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylik bebegimi isteyen kaynanam

Bence cok kuruntu yapmissniz gibi geldi bana

Sonucta onunda babaannesi dusmani mi?
Sizin gelininiz annenize boyle yapsa napardiniz?
Inatlasmayin evliliginiz zarar gormesin.
Sonucta ninesi onunda torunu.
Ilerde kayinvalide oldugunda anlarsiniz siz de..

Park da o kadar cok teyze gordum ki
Kizinin oglunun cocuguna bakan
Anne baba calisinca
Sizin kayinvalide de heves etmis

Ister 1 gunluk bebek olsun
Ister 10 yasinda cocuk
Kadin heves etmis
Oglunun cocugu bakmak sevmek buyutmek hakki..

Eger calissaydiniz
O zaman ona muhtac olup baktirirdiniz
Bakiciya mi guvenirdin
Bu kadar bakmakta heves eden kaynana mi

Ya da soyle sorayim

O kadar parayi bakiciya vermeye razi olur muydun?

Sizin gibi gelin Allah kimseye vermesin. Tamam çocuğunuzu vermeyin ama kadına saygılı olun ne yaparsa yapsın Eşinizin annesi kapınıza gelmiş bir de yazık kadına. Benim de çocuğum var büyüdüğünü eşi bana böyle yaparsa nasıl üzülürüm diye düşündüm bi an. Yazık çok yazik

Göndermem.
Söyle ona işe yaramak istiyorsa biraz daha büyüyünce gelsin oyalasın sen de o arada kendi işini görürsün :KK45:

Bebeğin henüz 2 aylık olduğunu büyük harfle mi yazsaydınız acaba? Okuduğunu anlamayanlar var yine :KK48:

2 aylık bebeğin sadece anneye ihtiyacı vardır. Ondan başkası sakinleştirip oyalayamaz. Daha büyük bebek ve çocuklarla karıştırılmasın.

Benim kv 5 aylıktan bu yana bakıyor oğluma ama onun bile pusete koyup parka tek çıkması zaman aldı. 6 ay falandı sanırım..
Şimdi 2 yaşında her yere gidiyorlar beraber gayet rahatım.
Kv yi severim ama daha minicikken gelip ver dolaştırayım dese "sen hayırdır?" derim yani :KK45:

Göndermem.
Söyle ona işe yaramak istiyorsa biraz daha büyüyünce gelsin oyalasın sen de o arada kendi işini görürsün :KK45:
Siz kendi annenize söylersin böyle. Anne eğer bir halta(sizin tabirinizle)yaramak istiyorsan ilerde gel şimdi işin yok hadi kış diye. Kendini anneyim diye göklere çıkartıp başka bir anneye hele hele eş annesine böyle itham etmek çok büyük bir ironi.

Ne münasebet de.
Baktın olmuyor en sert dille uyar .
Benim 6 aylık oğlumu gecen babası ben alışveriş yaparken eve götürdü aklım onda kaldı ..

2 aylık olduğu için gönderme. Ama 4-5 yaşında olsaydı siz ne yaşarsanız yaşayın torunla-babaanne arasına girmeyin derdim.

Ben konu sahibini hakli buldum arkadaslar.
Ne bicim gelinsin vs. Diyenler cocugun daha 2 aylik oldugunu atliyorsunuz.
2 aylik cocuk ne anlar gezmekten.hadi buyuk olsa biraz daha neyse yani.
hemde bu havalarda hic tavsiye etmem.

Siz kendi annenize söylersin böyle. Anne eğer bir halta(sizin tabirinizle)yaramak istiyorsan ilerde gel şimdi işin yok hadi kış diye. Kendini anneyim diye göklere çıkartıp başka bir anneye hele hele eş annesine böyle itham etmek çok büyük bir ironi.

Terbiyeli olun. Halt kelimesi geçmiyor orada iyi okuyun. Ayrıca size ne istediğime istediğimi söylerim.
Sizin gibi erkek ailesi diye her sözünü emir telakki etmem ben. Öyle ki 2 aylık minicik bebek istendi diye hemen yerine getirilmez..
Ezik gelinlerden olmadım olamam. Kayınvalidem de kendi kızı gibi sever kollar. Yapmak istemiyorsam yapmam. Net.

Ayrıca bunu kendi annem bile istese kabul etmem. İkiyüzlü değilim..

Son düzenleme:
2 aylık bebek elzem değilse annesinden ayrı kalmamalı ki zaten.
İşe gidersiniz,hastalık olur hastaneye gidilir zaruri bir durum olur amenna ama güneşlenmeye çıkmayıversin.
Belliki inadına yapıyor kayınvalideniz.

değil iki aylık 2 yaşında da olsa vermem çocuğumu ne münasebet.hayırdan anlamıyor tipe bak.ay ben gıcık oldum hayır bitti.

bu iliskiye ve kisilige bagli bir sey ya,
ornegin benim anne babam da esimin ailesi de 10 dakika hava aldirayim deyip on dakika sonr geri getirmezler, bunu bildigim icin gondermem,
ama on dakika deyip buna uyacak olsalardi ben gonderirdim, bence kucuk de olsa arada ev ortamindan cikmak bebeklere de iyi gelir, tabi ki kis gunu bu sure cok kisitli olmali, bu guveni verirse karsimdaki ve bu kadar yakinimsa ben gonderirdim.

ama bir de benimle inatlasan biriyse karsimdaki tabi yasi kac olursa olsun gondermem.

2 aylık bebeğin yeri annesinin koynudur ya, mecburi işler olmadıkça kimseye emanet etmem. Ne zaman kakalayacağı, acıkacağı, anne kokusu isteyeceği belli olmayan bir dönem. Gezme zamanı gelince, içinizden gelirse gitsinler tabi de... Sizin kayınvalide gibi lafınızı hiçe sayan, inatçı biriyle 2 yaşında da hiçbir yere göndermeyebilirim ama.

süt bebeği ki süt değil mama alsa da gönderilmez
sizin olmadığınız yerde çocuğunuzun duramaz

Ben babasıyla bile göndermem iki aylık bebeği

Ne dışarı çıkması yahu hemde annesi yanında değilken :stop: çok istiyorsa kendisi dışarı çıksın eşiyle sizi niye yanında sürüklüyor ki sanki istemediğiniz halde. Bence inat konusunu kendisiyle konuşun uygun bir dille.

Back