• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylik bebegimi isteyen kaynanam

Selam kizlar,
Ya benim cok arsiz bi kaynanam var..kadinla 1 gun once dehset bi tartisma yasadik ertesi gun saat 11 de kapima geldi yuzune bile bakmadim tutdurdu hava guzel disari cikalim..istemiyorum dedim sanki hicbisey olmamis..bu seferde 2 aylik bebegimi gezdircekmiss.Kesinlikle hayir dedim sen bana guvenmiyormusun dio..ya dedim benim cocugum ben nereye oda oraya..tartismak istemiyorsan uzatma lutfen dedim...hala arsiz arsiz hazirlan falan dioo...beb boyle bi inatci kadin gormedim..siz olsaniz 2 aylik bebeginizi gonderirimisiniz acaba benmi uyuz oldugumdan abartiyorum
göndermem
benim de cok tatlı bir yegenım var 1 yasında

annesinden bebeği gezdireyim talebinde asla bulunmam

ne düşüncesiz insanlar var.

Terbiyeli olun. Halt kelimesi geçmiyor orada iyi okuyun. Ayrıca size ne istediğime istediğimi söylerim.
Sizin gibi erkek ailesi diye her sözünü emir telakki etmem ben. Öyle ki 2 aylık minicik bebek istendi diye hemen yerine getirilmez..
Ezik gelinlerden olmadım olamam. Kayınvalidem de kendi kızı gibi sever kollar. Yapmak istemiyorsam yapmam. Net.

Ayrıca bunu kendi annem bile istese kabul etmem. İkiyüzlü değilim..
Terbiye....
Mesajına ve eşinin annesine uslubuna bakınca pek bi komik oldu. Terbiyeli olmak ezik gelin mi olmak demek. İlahi çok yaşayın.
Erkek Ailesi değil EŞ ailesi.

Oldu canım burda mi paket mi?olcak di deseydin ya!
Ya neresiyle düşünür oldular bu insanlar nesine guveniyorlar bu kadar!

Terbiye....
Mesajına ve eşinin annesine uslubuna bakınca pek bi komik oldu. Terbiyeli olmak ezik gelin mi olmak demek. İlahi çok yaşayın.
Erkek Ailesi değil EŞ ailesi.

Anlatılanı anlamayacak olmanız sürpriz değildi. Erkek ailesi yazma sebebim sırf 'erkek' olduğu için her denileni yapma mecburiyeti hissetmenizdendi. Yine anlamazsınız ama hadi neyse :))
İlk mesajım zaten espri içeriyordu. Siz benim nasıl biri olduğumu bilmezsiniz ben sizi bilmem. Uzatmayın..

Simdi yarim saat guneslendiricem deyince olabilir aslinda diye dusundum..empati yapalim..mesela kendi anneniz torununu biraz guneslendurmek istese ve gelininiz vermese dersiniz ki onunda torunu,heves etmis annem ne olur kirmasa gelin,bizden uzaklastirmaya calisiyo falan filan dersiniz deriz derler..
Valla benim annem arsiz degil tartisdigi gelinin ertesi sabah!!! Hic bisey olmamis gibi gidip cocugu gezmeye goturmek istemezdi

Bence cok kuruntu yapmissniz gibi geldi bana

Sonucta onunda babaannesi dusmani mi?
Sizin gelininiz annenize boyle yapsa napardiniz?
Inatlasmayin evliliginiz zarar gormesin.
Sonucta ninesi onunda torunu.
Ilerde kayinvalide oldugunda anlarsiniz siz de..

Park da o kadar cok teyze gordum ki
Kizinin oglunun cocuguna bakan
Anne baba calisinca
Sizin kayinvalide de heves etmis

Ister 1 gunluk bebek olsun
Ister 10 yasinda cocuk
Kadin heves etmis
Oglunun cocugu bakmak sevmek buyutmek hakki..

Eger calissaydiniz
O zaman ona muhtac olup baktirirdiniz
Bakiciya mi guvenirdin
Bu kadar bakmakta heves eden kaynana mi

Ya da soyle sorayim

O kadar parayi bakiciya vermeye razi olur muydun?
Uzaktan davulun sesi hos gelir benim kaynanam domuzeti bile yiyor evet bakiciya birakir ona birakmazdimm cunku cok farkli bi kafasi var!!!ben 1 gunluk bebegimi degil 1 yasindaki cocugumuda kimseye vermem..

Sizin gibi gelin Allah kimseye vermesin. Tamam çocuğunuzu vermeyin ama kadına saygılı olun ne yaparsa yapsın Eşinizin annesi kapınıza gelmiş bir de yazık kadına. Benim de çocuğum var büyüdüğünü eşi bana böyle yaparsa nasıl üzülürüm diye düşündüm bi an. Yazık çok yazik
Yaa siz kesin bi kaynanasinizz tartisdik diorumm..demekki gunesli havada cikip gezecek aramiz yokk ikincisi bana agzina geleni soyleyeck ben ona cocuk vercem...bende onun oglunun esiyim bana saygili olcak ki bende ona olayimm..

iki aylik bebegi ne gezmesine goturecekmis anlamadim? Dakkada bir acikir, cisi gelir. Soyle bir mahalle turu atip gelecem dese hadi neyse (ki o bile bu mevsimde bence cok normal degil) ama alip bi yerlere gitmek mantiksiz. Hele ki yaninda annesi olmadan. Hayirdan anlamayan, israrci bir kayinvalide. Gercekten uzuldum. Hic sevmem oyle israrci insanlari
Kesinlikle.hayir denildiginde bilerek ve isteyerek inada dokuyor isi

Bebeğin henüz 2 aylık olduğunu büyük harfle mi yazsaydınız acaba? Okuduğunu anlamayanlar var yine :KK48:

2 aylık bebeğin sadece anneye ihtiyacı vardır. Ondan başkası sakinleştirip oyalayamaz. Daha büyük bebek ve çocuklarla karıştırılmasın.

Benim kv 5 aylıktan bu yana bakıyor oğluma ama onun bile pusete koyup parka tek çıkması zaman aldı. 6 ay falandı sanırım..
Şimdi 2 yaşında her yere gidiyorlar beraber gayet rahatım.
Kv yi severim ama daha minicikken gelip ver dolaştırayım dese "sen hayırdır?" derim yani :KK45:
Valla dogru soyluyorsunn 2 aylik bebek anne memesi anne kokusu baska ne ister kii

Aram iyi de olsa veremem sanirim ya iki aylik bebegi. Belki 6 7 aylik olsa bi 10 15 dk tamam ama daha 2 aylik dis dunyaya alisamamis benden baska bisey bilmeyen bebek ne bileyim ya cok da dogru degil bence. Iyi yapmissiniz bence.

Hay allah bu hanimlarida anlamiyorum konu sahibine yuklenenler bide sole dusunseydiniz daha lohusaligini atlatamayan geliniyle oyle buyuk kavga eden kadin nekadar annelik yapiyo dogumdan yeni cikmis kadinla ne solerse solesin tartisilmaz ayip gunah once ann3 olacak gelininj yavrusu gibi gorecek ertesi gun gel yeme icme cocugu gezdirecem de oldu canim derdin cocuk gezdirmekti dimi eminim oyledir iki gun sonra ogluna der gelin cocugu vermedi bana oda annesinin lafina bakiyosa bebegin annesine sormadan o benim annemm nasil vermezsin der boyle uzar giderrr huzur mu kalir o yuvada

Kv nin isteği çok çok saçma
Başka işi gücü Yok muy Muş ?
Şu kv ler kendi hayatlarına baksın bi ya
Bir anlık dalgınlıkla o çocuğun başına neler gelebilir

Calistigim icin bebegime annem bakiyor 3 aylik tan beri. Ve tabiki bir cok yere gittiler beraber parka markete konu komsuya teyzeye halaya filan. Ama acikcasi 2 aylik bebegimi ben evdeyken disari cikartsin diye vermezdim yani. Ayrica 2 aylik bir bebek henuz disarida olmanin sosyallesmenin farkinda ayriminda degildir pek, kaldiki havalar sogumaya basladi. Biraz balkona cikartsaniz yeter yani o kadarcik bebegi.

Back