2 aylık bebeğime yetemiyorum 😖

Karin guruldamasi acliktan değil gazdan da olabilir veya sindirirken oyle sesler çıkıyor emin ol tok olsa bile karnı guruldar. Yememesinin bir sebebi olabilir mi doktora götürdünüz mu bunun için?
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim. Ama maalesef ben kaygılarımda haklıymışım gerçekten de annenin içine doğuyormuş. Bebeğim cmv enfeksiyonu kapmış doğumdan sonra bu arada da bilemedikleri için enfeksiyon 2 milyona çıkmış ve karaciğere yerleşmiş bu yüzden de bebeğim aç olsada içemiyormuş mama. 9 kasımda hastaneye acil yatış yaptırdılar hala hastanedeyiz damardan 2 kez antibiyotik veriyolar. Şükür kilo da aldı yatış yaptığımızda 5040 olan kilosu şimdi 5300 oldu

Yaaaa çok geçmiş olsun. Çabucak atlatır umarım

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin. Ferahlıkla kolaylıkla, sağlıkla çabucak ve mutlulukla evinize dönün inşaallah

Allah en kısa sürede şifa versin çok geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun. Demek ki ciddi biseymis.kendi takmayın üzülmeyin demeisism ama Demek ki kafaya takip takip etmek lazımmış. Ama hissetmissimiz gitmisiniz. Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulması dileği ile..

Merhabalar bende aynı durumdayım şu an bebeğiniz nasıl acaba bende kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi

Siz bence bi destek alın rehberliğe gidin rabbime ne kadar şükretseniz az sağlıklı sıhhatli bebeginize kavusmussunuz bi destek alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…