Kimsey yok mu bu durumda ola.Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce boğaz enfeksiyonu gibi bisey geçirdim bademciklerim beyaz beyaz olmuştu antibiyotik kullandım geçti o ama boğazımda batma hissi ve hafiften yanma hissi var psikolojik olarak sürekli yutkunmak istiyorum geçsin diye ama geçmiyor sesimde hafif de kalınlaşma oldu geniz akıntısı da oluyor arada aynı durumda olan oldu mu ? Veya nasıl geçti neden batma hissediyorum 2 kez doktora gittim antibiyotik verip göndermişti
Yaptırmadım bugün kbb ye gittim kamera ile baktılar bisey yoktur dediler sonra boğaz ugs istediler 2 tane lenf nodülü çıktı enfeksiyon a bağlı olabilir diyip 10 tane iğne yazdılar kücülmezse geri gideceğim 10 gün içindeBeta testi yaptırdınız mı
Merhaba biraz bilgi verebilir misiniz nasıldı.?epv (virüs) olabilir mi yaşadım ordan biliyorum
Boğaz enfeksiyonunda, boğazım şişer ama bu virüse yakalandığımda bembeyaz olmuştu. Çok ateşlendim, hayatımda o kadar ateşlendiğimi hatırlamıyorum. Şikayetler tam 1 ay sürdü. Boğazım dışarıdan da biraz şişmişti. Antibiyotikle de iyileşmedim, 1 ay farklı farklı antibiyotik verdiler (penisilin dahil) En son enfeksiyon bölümüne gittim doktor gördüğü gibi epv bu kan ver emin olalım dedi, baktı ve pozitif geldi. İlacı yok, 1 ay sürüyor ve 1 ayın sonunda kendiliğinden geçiyor.Merhaba biraz bilgi verebilir misiniz nasıldı.?
Benim kisi 2 aya yaklaştı suan bu durum kbb ye gittim ugs yaptırdılar lenf nodu varmış 2 tane enfeksiyon kaynaklı olabilir korkma dediler ama çok antibiyotik kullandım geçmedi yine 10 tane iğne yazdılar 10 gün içinde geri gideceğimBoğaz enfeksiyonunda, boğazım şişer ama bu virüse yakalandığımda bembeyaz olmuştu. Çok ateşlendim, hayatımda o kadar ateşlendiğimi hatırlamıyorum. Şikayetler tam 1 ay sürdü. Boğazım dışarıdan da biraz şişmişti. Antibiyotikle de iyileşmedim, 1 ay farklı farklı antibiyotik verdiler (penisilin dahil) En son enfeksiyon bölümüne gittim doktor gördüğü gibi epv bu kan ver emin olalım dedi, baktı ve pozitif geldi. İlacı yok, 1 ay sürüyor ve 1 ayın sonunda kendiliğinden geçiyor.
bence enfksiyona gidin ben enfeksiyona gidene kadar delirmek üzereydim artık kbb uzmanına beni ötenazi yapın demiştim öyle canımdan bezmiştim düşün. Hiç beklemeyin 10 günBenim kisi 2 aya yaklaştı suan bu durum kbb ye gittim ugs yaptırdılar lenf nodu varmış 2 tane enfeksiyon kaynaklı olabilir korkma dediler ama çok antibiyotik kullandım geçmedi yine 10 tane iğne yazdılar 10 gün içinde geri gideceğim
Çok teşekkür ederim gideceğim nasıl geçti sadece beklediniz mibence enfksiyona gidin ben enfeksiyona gidene kadar delirmek üzereydim artık kbb uzmanına beni ötenazi yapın demiştim öyle canımdan bezmiştim düşün. Hiç beklemeyin 10 gün
Aldım orada ne yapıyorlar acaba ? Bekliyorum ama psikolojim bozulduEnfeksiyon bölümünden randevu aldın mı
İşin uzmanı oldukları için nokta atışı yapıyorlarAldım orada ne yapıyorlar acaba ? Bekliyorum ama psikolojim bozuldu
Siz ilaç kullanmadan kendiliğinden geçti demiştiniz değil mi ne kadar sürdü toplam baştan sonra sürecinizİşin uzmanı oldukları için nokta atışı yapıyorlar
Tam 30 gün sürdü sonra yavaş yavaş küçülmeye başladıSiz ilaç kullanmadan kendiliğinden geçti demiştiniz değil mi ne kadar sürdü toplam baştan sonra süreciniz
2 aydır aynı 10 tane iğne de bitti batma hissim devamTam 30 gün sürdü sonra yavaş yavaş küçülmeye başladı
Merhaba çok geçmiş olsun nasıl sizin şikayetleriniz nedir ? Antibiyotik kullandınız mu birde kbb boğaz ulturasonuna baktı mı2 aydır aynı durumdayım kbb dahiliye doktorlarına gittim enfeksiyondan randevu aldım burda görüp inşallah bi care buluruz