2 aydır evliyiz ama cinselliğimiz çox az

Bence ölmüş heyecanı. Biz 9 senedir evliyiz işten gelir gelmez ilk işimiz sevişmek her gün. Sonrasında yemek yiyip film falan izliyoruz. Sonra yatma zamanı gelince bir kez daha sevişiyoruz. Hafta sonları 4-5 kez falan oluyor. Her gün en az iki kez sevişmeyen adam sevmiyordur, üzgünüm 😔
Bir hafta da kaça tekabül ediyor 😂🙈

Bence ölmüş heyecanı. Biz 9 senedir evliyiz işten gelir gelmez ilk işimiz sevişmek her gün. Sonrasında yemek yiyip film falan izliyoruz. Sonra yatma zamanı gelince bir kez daha sevişiyoruz. Hafta sonları 4-5 kez falan oluyor. Her gün en az iki kez sevişmeyen adam sevmiyordur, üzgünüm 😔
Are u serious? 😱

Çocuk yoksa yeni evliysen az :)
Canım hadi yeni evliyiz diye bir seferde 5-6 birliktelik olur da her erkek ve kadın da o olmaz.
Normalde git bir üroloji uzmanına haftada 4-5 orgazm normal diyor zaten.sperm kalitesi için de normali bu.
He daha fazla birlikte olan tabii ki var ama buradaki konu açanlar malum haftada 1 i bulamayan var 😂

Pöffff şehir efsanesi gibi olmuş yeni evlilerin çok istekli olması. Bunun standardı olmaz ki.
Kimine haftada bir yeter kimine günde 2 kere bile az gelir. Cinsellik önemli ama evliliğin odak noktası olmamalı.

Canım hadi yeni evliyiz diye bir seferde 5-6 birliktelik olur da her erkek ve kadın da o olmaz.
Normalde git bir üroloji uzmanına haftada 4-5 orgazm normal diyor zaten.sperm kalitesi için de normali bu.
He daha fazla birlikte olan tabii ki var ama buradaki konu açanlar malum haftada 1 i bulamayan var 😂
Aman herkesin ilişki dinamiği farklıdır önemli olan huzur deyip konuyu bağlayalım 😆

Güzel trol, böyle komik şeylerle gelin bize gülelim burada. 😂

Forumda yumak yumak sahte konu açıp üstüne herşeyi karıştırıp yalanları tutmayınca bir de bize kızan troller öğrenin bakayim. 👍

Aman herkesin ilişki dinamiği farklıdır önemli olan huzur deyip konuyu bağlayalım 😆
Huzurda yok zaten. Çox titiz. Bu neden burda o neden orda. Her işime karışır. O işteyken kendimi daha özgür hiss ediyorum. Yanında şimdi yine birşeyi soruna çeviricek diye düşünüyorum. Yeni evliyiz herşeyi zamanla öyreniyor insan benimde yaşım 22 i olucak eylülde. Tecrübem çok az. Ama o herşey mükemmel olsun istiyor. Annesinin evinde gördüğü gibi. Ama benim onun taleplerini gerçekleşdirmeye çok gücüm yok ama uyum sağlarım diye düşünüyorum ama bu probleme yapıyor herşeyi.

2 ayımız bile dolmadı yani normalmi? Bu şimdi böyle olmadı ilk evlendiğimiz günden böyle. Hatta bal ayımızda 1 haftada yalnızca 2 kez oldu. Ve evlilikten önce hiç cinsellik yaşamamışdık zaten
Bu ilişkiye ve kişiye göre değişir ,kimine az kimine çok .. benim için gayet yeterli mesela yeni evlisiniz diye saat başı seks yapma zorunluluğunuz var gibi neden kendinizi şartlıyorsunuz ki ? Hazzı kaliteli yaşıyorsanız gayet yeterli bana göre .. sonuçta o da makine değil :))

insanız stresimiz oluyor ,yorgunluk hayat telaşı derkennnnn ,ancak yani .. ayrıca burdan günlük seks yapanları selam edip , tebrik ediyorum 🤣🤣

X