• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır adet olamıyorum omu beni rahatsız edıyo acaba

tugcekpln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
218
191
53
Kocaeli
arkadaslar ben 2 aydır adet goremıyorum 1 senedır boyle duzensız doktora gıttıgımde bı sorun yok dıyo kadın dogum kontrol hapı verıyo yolluyo onları kullanınca oluyorum ama dıger ay yıne bırakıyorum kullanmak ıstemıyorum ve yıne aynı sorun adet goremıyorum. kendımı cok sıs hıssedıyorum sureklı bı sıskınlık gaz var acaba bundan sebep olabılırmısadece karnım şişiyo

evet ondan kaynaklanıyor olabilir. bende sürekli geç olurdum diane 35 kullandım 3 ay şimdi düzene girdi gibi. adet olamayınca insan kendini 3 katı hissediyor :KK12:

hormon hapıda onermıyolar zararlı dıyolar bende o hapları ıcmeden olamıyorum sınır bozucu gercekten. bide diyetteyım ayrıca diyetımede etkı etcek dıyede ıstemıyorum ama boylesı daha kotu oluyo ınsan nefes almakta zorlanıyo bıde ustune gastrıtım var mıde problemım

Bence doktorun verdigi hapi kullanmani tavsiye etmem.Hormon haplari killanmada yapar ayni zamanda.Yedigin besinlerde adet duzensizligine sebep olabilir.Yediklerine biraz dikkat etmeni tavsiye ederim.Siskinlik hissi psikolojikte olabilir.

Canim ayni sikinti bendede var mecbur kullanacaksin yaz diye bir ilac var ya onu kullan en az yan etkisi olan o :)

arkadaslar ben 2 aydır adet goremıyorum 1 senedır boyle duzensız doktora gıttıgımde bı sorun yok dıyo kadın dogum kontrol hapı verıyo yolluyo onları kullanınca oluyorum ama dıger ay yıne bırakıyorum kullanmak ıstemıyorum ve yıne aynı sorun adet goremıyorum. kendımı cok sıs hıssedıyorum sureklı bı sıskınlık gaz var acaba bundan sebep olabılırmısadece karnım şişiyo
Anlattıklarını tam 7,5 yıl yaşadım ben canım. 4 yıl boyunca hiç bir şey yok. Gayet sağlıklısın deyip dayadılar ilacı :) 4 yıl sonra bir doktor polikistik over teşhisi koyabildi. 3 yıl da onun verdiği ilaçları kullandım. Eğer fazla kilon, tüylenmen, cildinde bozulma ve kilonda artma varsa insülin direncine baktır derim. Lütfen ihmal etme. Doktorlar bazen gözden kaçırıyorlar. Çok geçmiş olsun :)

Anlattıklarını tam 7,5 yıl yaşadım ben canım. 4 yıl boyunca hiç bir şey yok. Gayet sağlıklısın deyip dayadılar ilacı :) 4 yıl sonra bir doktor polikistik over teşhisi koyabildi. 3 yıl da onun verdiği ilaçları kullandım. Eğer fazla kilon, tüylenmen, cildinde bozulma ve kilonda artma varsa insülin direncine baktır derim. Lütfen ihmal etme. Doktorlar bazen gözden kaçırıyorlar. Çok geçmiş olsun :)

saol cnm bu ay artık bı doktora gozukmelıyım zaten

Canim ayni sikinti bendede var mecbur kullanacaksin yaz diye bir ilac var ya onu kullan en az yan etkisi olan o :)

yaz diye ılacmı onu duymadım

Back