- 29 Aralık 2020
- 329
- 93
- 33
- 28
Evet ama ters yani sert tarafi cenemdeydiMaske falan taktınız mı bu süreçte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama ters yani sert tarafi cenemdeydiMaske falan taktınız mı bu süreçte
Fotoyu göremedim özelden yazışsakMerhaba herkese. Ben ameliyat olalı 2 ay olmak üzere. 28 nisanda ameliyatımı oldum. Zaten burnum fazla doğal ve büyük oldu diye çok üzülüyodum. Üstelik başka düzensizlikler de görüyorum. Ama hepsini biraz da olsa kabullendim zamanla burun sırtım az da olsa inceldi. Ama şimdi burun ucum ilk günlerden çook daha büyük kaba görünüyor. Gün geçtikçe burun kibarlaşır demişti herkes ama koskocamam ucu yüzünden daha da kaba duruyo artık. Birazcık çapraz dursam kamerada koskoca bi burun görüyorum ve moralimi çok bozuyo. Hiç kibar değil erkek burnu gibi. Masaj yapıyorum ama bunlar ödem mi değil mi anlayamıyorum. Bazı yerler sert bazı yerler yumusak. En son paylastıgım foto gece yatmadan önce, ilk dördü de öğle saatlerindeki hali.lütfen yaşayanlar bilgilendirsinn![]()
Merhaba benim de 2. Ayım sizde son durum nedir?Merabaa nasıl burnunuz şuan? 3.aya yaklastık ikimiz de
Kız kardeşim de oldu 4 ay oldu ameliyatı olalı hala ödemleri var tam oturmadı yüzüne sizin çok daha yeni çok normal öyle gelmesi biraz sabretmeniz gerekiyor, inşallah istediğiniz gibi olur yüzünüze otururMerhaba herkese. Ben ameliyat olalı 2 ay olmak üzere. 28 nisanda ameliyatımı oldum. Zaten burnum fazla doğal ve büyük oldu diye çok üzülüyodum. Üstelik başka düzensizlikler de görüyorum. Ama hepsini biraz da olsa kabullendim zamanla burun sırtım az da olsa inceldi. Ama şimdi burun ucum ilk günlerden çook daha büyük kaba görünüyor. Gün geçtikçe burun kibarlaşır demişti herkes ama koskocamam ucu yüzünden daha da kaba duruyo artık. Birazcık çapraz dursam kamerada koskoca bi burun görüyorum ve moralimi çok bozuyo. Hiç kibar değil erkek burnu gibi. Masaj yapıyorum ama bunlar ödem mi değil mi anlayamıyorum. Bazı yerler sert bazı yerler yumusak. En son paylastıgım foto gece yatmadan önce, ilk dördü de öğle saatlerindeki hali.lütfen yaşayanlar bilgilendirsinn![]()
Hani fotoMerhaba herkese. Ben ameliyat olalı 2 ay olmak üzere. 28 nisanda ameliyatımı oldum. Zaten burnum fazla doğal ve büyük oldu diye çok üzülüyodum. Üstelik başka düzensizlikler de görüyorum. Ama hepsini biraz da olsa kabullendim zamanla burun sırtım az da olsa inceldi. Ama şimdi burun ucum ilk günlerden çook daha büyük kaba görünüyor. Gün geçtikçe burun kibarlaşır demişti herkes ama koskocamam ucu yüzünden daha da kaba duruyo artık. Birazcık çapraz dursam kamerada koskoca bi burun görüyorum ve moralimi çok bozuyo. Hiç kibar değil erkek burnu gibi. Masaj yapıyorum ama bunlar ödem mi değil mi anlayamıyorum. Bazı yerler sert bazı yerler yumusak. En son paylastıgım foto gece yatmadan önce, ilk dördü de öğle saatlerindeki hali.lütfen yaşayanlar bilgilendirsinn![]()
100 gün oldu halen sümkürme işlemini yapamıyorum. Siz de durum nasıl?Kız kardeşim de oldu 4 ay oldu ameliyatı olalı hala ödemleri var tam oturmadı yüzüne sizin çok daha yeni çok normal öyle gelmesi biraz sabretmeniz gerekiyor, inşallah istediğiniz gibi olur yüzünüze oturur
Sümkürme olayını peçeteyi kullanmadan yavaşça sümkürüyor elini falan sürmeden. Sizin son durumunuz ne100 gün oldu halen sümkürme işlemini yapamıyorum. Siz de durum nasıl?
Ben sümküremiyorum halen. Ysn yatamıyorumSümkürme olayını peçeteyi kullanmadan yavaşça sümkürüyor elini falan sürmeden. Sizin son durumunuz ne
Nasıl olacak ben de bilmiyorum. Allah yardımcımız olsunBende 3 ay önce burun ameliyatı oldum. İlk 1 ay aynaya bakmak bile istemiyordum. Keşke olmasaydım diye pişmanlık duyuyordum. Yinede çok muazzam bir burnum olmadı. Ama günden güne o şişlik gidiyor daha doğal bir hale geliyor. Şuan o dönemlere göre daha iyi. Doktor en az 1 sene beklemelisin şuan yorum yapmak için erken dedi. 2-3 ay sonra burun ucun daha şiş olabilir korkma , çünkü ödem burun sırtından aşağıya doğru inmeye başlayacak burun ucun sana daha şiş gözükebilir endişelenme dedi.
doktorunuza göründünüz müBen sümküremiyorum halen. Ysn yatamıyorum
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım 3 ay olacak ameliyat olalı burun sırtım indi ama uç kısmı çok şiş ve geniş duruyor DR um sabırlı olmam gerektiğini ödemin en son burun ucunda toplandığını en son oranın indiğini söyledi ama hala emin değilim çok üzülüyorum. foto atabilir misiniz.Merhaba herkese. Ben ameliyat olalı 2 ay olmak üzere. 28 nisanda ameliyatımı oldum. Zaten burnum fazla doğal ve büyük oldu diye çok üzülüyodum. Üstelik başka düzensizlikler de görüyorum. Ama hepsini biraz da olsa kabullendim zamanla burun sırtım az da olsa inceldi. Ama şimdi burun ucum ilk günlerden çook daha büyük kaba görünüyor. Gün geçtikçe burun kibarlaşır demişti herkes ama koskocamam ucu yüzünden daha da kaba duruyo artık. Birazcık çapraz dursam kamerada koskoca bi burun görüyorum ve moralimi çok bozuyo. Hiç kibar değil erkek burnu gibi. Masaj yapıyorum ama bunlar ödem mi değil mi anlayamıyorum. Bazı yerler sert bazı yerler yumusak. En son paylastıgım foto gece yatmadan önce, ilk dördü de öğle saatlerindeki hali.lütfen yaşayanlar bilgilendirsinn![]()
Gećmiş olsun canım benimde çok ödemli 3.5 ay oldu hiç alısamadım ne b.ktan bir süreç yaMerhaba bende sizinle aynı durumdayım 3 ay olacak ameliyat olalı burun sırtım indi ama uç kısmı çok şiş ve geniş duruyor DR um sabırlı olmam gerektiğini ödemin en son burun ucunda toplandığını en son oranın indiğini söyledi ama hala emin değilim çok üzülüyorum. foto atabilir misiniz.