5.Ay! Burun Ucu Düşmesi! (Fotoğraflı)

catgirlllll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
77
26
8
Herkese iyi haftasonları. Ameliyat olalı 5 ay 10 gün oldu. Ameliyat fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdi ki burnumun haline bakıyorum. İnanılmaz düştü. Yani bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim. 😞 Ödem burun ucuma indi ondan mı acaba çok düşük duruyor diyorum ama bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı?

Herkese iyi haftasonları. Ameliyat olalı 5 ay 10 gün oldu. Ameliyat fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdi ki burnumun haline bakıyorum. İnanılmaz düştü. Yani bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim. 😞 Ödem burun ucuma indi ondan mı acaba çok düşük duruyor diyorum ama bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
Düşmüş hali daha güzel

• Beğen
Reactions: Ruu
Ameliyatta üst dudağınızın iç kısımda dikiş varmıydı burun ucunu aşağı çeken kasa müdahale edildimi

Bence çok güzel, siz ilk halini gördünüz göz sonraki haline belki alışamadı henüz ama bence yuzunuzle uyumlu su an. Dusme derken acı değişimini kastettiyseniz tabi. Moral bozmayın, ben de begendim.

• Beğen
Reactions: Ruu
Kızlar selam ameliyatımın 51. Günü kalın deriliyim çok etli bir burnum vardı ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını ekleyeceğim. Alçım ve tamponum ilk çıktığında burnum aşırı şişti ve sola doğru eğriydi. Eski burnumun aynısıydı sadece kemerim alınmış gibiydi. Kalın deri ödemi geç indiği için doktorumun da tavsiyesiyle bol bol yeşil çay içtim aktardan da destekleyici ada çayı vs aldım kullandım 2 hafta sonra ödemlerim hızlıca inmeye başladı ve eğriliğim düzeldi. şuan da yaklaşık 5-6 gündür yine doktorumun tavsiyesiyle enfla-c isimli ödem attırıcı ilaç kullanıyorum belki size de yardımcı olur diye söylemek istedim doktorunuza danışabilirsiniz. Fakat benim sorunum şu doktorumdan fazla kavisli olmayan dümdüz de inmesini istemedim yuvarlak yüz hatlarına sahibim, yüzüme yakışacak bir burun istedim. çok yapay durmasın ve burun deliklerim çok fazla gözükmesin demiştim. Ameliyattan ilk çıktığımda burnum çok fazla küçülmüştü çok beğendim kalkıklığıda çok yerindeydi alçılı ve tamponlu haliyle fakat gün geçtikçe ödemim burun ucuma toplandığı için mi yoksa burun ucumda deforme oluştuğu için mi anlamadığım bir şişlik oluştu burnum çok fazla düşmüş gibi geliyor oranın şişliği yüzünden . fotoğraflara bakıp bu durumu yaşayanlar yorumlarsanız çok sevinirim hergün burnumu fotoğraflıyorum psikolojim bozuldu :KK43:

Eklentiler

• 1697126F-E67E-431F-BEB9-86B2D064486F.webp
    1697126F-E67E-431F-BEB9-86B2D064486F.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 2.751
  • 1E92199D-95C2-4B58-ADAF-301011EE7FFF.webp
    1E92199D-95C2-4B58-ADAF-301011EE7FFF.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 2.411
  • 1230DE95-92FC-4219-8EFF-AB455F580EBA.webp
    1230DE95-92FC-4219-8EFF-AB455F580EBA.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 2.731
  • 03E48F13-07E8-4597-A9E2-B39FF04C38E8.webp
    03E48F13-07E8-4597-A9E2-B39FF04C38E8.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 2.731
  • 02C897BA-B689-4DEF-A2BA-E23C3A15546C.webp
    02C897BA-B689-4DEF-A2BA-E23C3A15546C.webp
    29 KB · Görüntüleme: 2.517
Son düzenleme:
Bu işlere yabancıyım bilmiyorum çok geçmiş olsun. Bende ameliyat sonrası burnunuzu sevdim. Ve ucu biraz düşmüş gibi ilk masa gibi değil yani. Bence biraz daha bekleyin otursun yüzünüze.

Kızlar selam ameliyatımın 51. Günü kalın deriliyim çok etli bir burnum vardı ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını ekleyeceğim. Alçım ve tamponum ilk çıktığında burnum aşırı şişti ve sola doğru eğriydi. Eski burnumun aynısıydı sadece kemerim alınmış gibiydi. Kalın deri ödemi geç indiği için doktorumun da tavsiyesiyle bol bol yeşil çay içtim aktardan da destekleyici ada çayı vs aldım kullandım 2 hafta sonra ödemlerim hızlıca inmeye başladı ve eğriliğim düzeldi. şuan da yaklaşık 5-6 gündür yine doktorumun tavsiyesiyle enfla-c isimli ödem attırıcı ilaç kullanıyorum belki size de yardımcı olur diye söylemek istedim doktorunuza danışabilirsiniz. Fakat benim sorunum şu doktorumdan fazla kavisli olmayan dümdüz de inmesini istemedim yuvarlak yüz hatlarına sahibim, yüzüme yakışacak bir burun istedim. çok yapay durmasın ve burun deliklerim çok fazla gözükmesin demiştim. Ameliyattan ilk çıktığımda burnum çok fazla küçülmüştü çok beğendim kalkıklığıda çok yerindeydi alçılı ve tamponlu haliyle fakat gün geçtikçe ödemim burun ucuma toplandığı için mi yoksa burun ucumda deforme oluştuğu için mi anlamadığım bir şişlik oluştu burnum çok fazla düşmüş gibi geliyor oranın şişliği yüzünden . fotoğraflara bakıp bu durumu yaşayanlar yorumlarsanız çok sevinirim hergün burnumu fotoğraflıyorum psikolojim bozuldu :KK43:
Ben de 5. Ayıma gireceğim. Benim de burun ucum bu şekilde. Biraz daha bekleyelim bakalım

Benim de ameliyat masasında az kalkıktı ucu. 1. Ayda bile kalkıklığı iyiydi. Sonrasında biraz iniyor ucu. İnsan kalkık kalsın istiyor ama doğal istediğim için sanırım dışarıdan hiç anlamıyor bile insanlar ameliyat olduğumu. Tabi güzel yine de ama sanırım çok yüksek beklentilerde bulunuyoruz.

Görüntüyü göremedim özelden atabilir misiniz fikir verebilmem için ?

Herkese iyi haftasonları. Ameliyat olalı 5 ay 10 gün oldu. Ameliyat fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdi ki burnumun haline bakıyorum. İnanılmaz düştü. Yani bu kadar düşebileceğini tahmin etmezdim. 😞 Ödem burun ucuma indi ondan mı acaba çok düşük duruyor diyorum ama bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı?özled
Görüntüyü göremedim özelden atabilir misiniz fikir verebilmem için ?
Fotografları göremiyorum özelden atabilir öisiniz düzelme oldu mu

Şuan ne durumda burnunuz acaba konuşmuştuk sizinle

selam şimdi nasıl orada ki ödem gitti mi

ödem değilmiş sarkık gibi duruyordu ucu eskisinden de düşük olmuştu 1. Yılda doktorum revizyon yaptı kıkırdak ekledi kaldırdı tekrardan. Şuanlık iyi

Back
X