2. ay burun ucu ödemi :(

birharitaci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
73
7
1
Bugün ameliyat olalı 70. gün ama burnumun ucu gün geçtikçe daha kötü oluyor gibi kemer bölgesi ödemli bir burna sahibim bazen azalıyor bazen çoğalıyor bu ödemden dolayımı burun ucum kötü ve düşük görünüyor sizce lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

Geçer büyük ihtimalle benimde ikinci günüm hastane odasına geldiğimde arkadaşımın telefon konuşması şöyleydi burnu çok doğal biraz kaldırılmış ve küçülmüş:)) şimdi aşırı şiş bakıyorum davul gibi bir burun ucu aşağıda üzülüyorum ama o sözler aklımda:)) geçmiş olsun sizede en az 6 ay bence

Bugün ameliyat olalı 70. gün ama burnumun ucu gün geçtikçe daha kötü oluyor gibi kemer bölgesi ödemli bir burna sahibim bazen azalıyor bazen çoğalıyor bu ödemden dolayımı burun ucum kötü ve düşük görünüyor sizce lütfen tecrübelerinizi paylaşın.
Benim de öyleydi. Burun ödemi üstlerden inmeye baslar en son burun ucu. Yukarlar indikce burnunun ucu o yuzden duzensiz şiş görülebilir :\

Ayin 30unda benimde tam 2 ay olacak ve burun ucum baya şiş. Benim de bir gün bakıyorum kemer dümdüz, ertesi gün 3km öteden görünecek şekilde. Burnum yüzümün ortasında cumhutiyetini ilan etmiş durumda, ben de saldım kendisini rahat rahat takılıyo. :KK48:

3 sene önce ameliyat olan bir arkadaşım, kendisininkinin de aynı şekilde olduğunu ve tam 1 sene sonra tam şeklini aldığını söylüyor. Sabır...

Benim doktorum şişler tamamen inince biraz kalkar diyor ama bilemiyorum tabi. Bekleyip görcem.
Ay ağzınızdan bal damlıyor adam yalanda söylicek değil diyorum burun sırtını törpüledim dedi yani ben orada çukurluk istemiştim çok mersi cevabınız için

Ay ağzınızdan bal damlıyor adam yalanda söylicek değil diyorum burun sırtını törpüledim dedi yani ben orada çukurluk istemiştim çok mersi cevabınız için
Rica ederim :KK66:

Atel ve tamponlarımın çıktığı gün eşime de söylemiş doktorum şişlik inince az kalkar diye. Sonuçta benim adam anlamaz bu işlerden, beni sevindirmek için söylememiştir. Doktor ne dediyse o.

Rica ederim :KK66:

Atel ve tamponlarımın çıktığı gün eşime de söylemiş doktorum şişlik inince az kalkar diye. Sonuçta benim adam anlamaz bu işlerden, beni sevindirmek için söylememiştir. Doktor ne dediyse o.
Sizin bugün kaçıncı gününüz

Yani sırtı şiş olanların ucu bi tık kalkarmı
Benim baya sismisti burnum. Doktor bile sasirdi bu kadar ödem cok nadir oluyor diye. Daha iner merak etmeyin cok
Yani sırtı şiş olanların ucu bi tık kalkarmı
Q
Evet sırtın sisse eger burun ucun daha sistir emin ol. Ben burun sırtımın kemigini 3. Aydan sonra yavastan hissetmeye basladim hala burun ucumda var

Benim neredeyse üç ay bitip dördüncü ayıma giricem kemer yerimde hala şişlik oluyor özelliklede sabahları ucu ameliyat olduğunuz zamanki gibi kalmıyor şişlikler indikçe aşağı iner ama benim üç kısmımda hala ödem var yavaş sıkar gibi yapıyorum içinde sıvı varmış gibi ödem olsa gerek ödem inince daha küçük toplu olur diye ümit ediyorum inşallah öyle olur

Benim neredeyse üç ay bitip dördüncü ayıma giricem kemer yerimde hala şişlik oluyor özelliklede sabahları ucu ameliyat olduğunuz zamanki gibi kalmıyor şişlikler indikçe aşağı iner ama benim üç kısmımda hala ödem var yavaş sıkar gibi yapıyorum içinde sıvı varmış gibi ödem olsa gerek

Ayin 30unda benimde tam 2 ay olacak ve burun ucum baya şiş. Benim de bir gün bakıyorum kemer dümdüz, ertesi gün 3km öteden görünecek şekilde. Burnum yüzümün ortasında cumhutiyetini ilan etmiş durumda, ben de saldım kendisini rahat rahat takılıyo. :KK48:

3 sene önce ameliyat olan bir arkadaşım, kendisininkinin de aynı şekilde olduğunu ve tam 1 sene sonra tam şeklini aldığını söylüyor. Sabır...
Merhaba ucunun şişliği indi mi Benim 4 ay oldu çok büyük

Benim baya sismisti burnum. Doktor bile sasirdi bu kadar ödem cok nadir oluyor diye. Daha iner merak etmeyin cok

Q
Evet sırtın sisse eger burun ucun daha sistir emin ol. Ben burun sırtımın kemigini 3. Aydan sonra yavastan hissetmeye basladim hala burun ucumda var
Merhaba benim 4 ay oldu ucu çok büyük sizin kaç ayda küçüldü??

Merhaba ben ameliyat olalı 31 gün oldu burun ucum çok şiş özellikle kesi yeri çok şiş düşük duruyor sizin geçtimi acaba

Back
X