2. Ayda büyüyen burun ucum (fotoğraflı)

octavia2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
40
21
3
24
Merhaba herkese. Ben ameliyat olalı 2 ay olmak üzere. 28 nisanda ameliyatımı oldum. Zaten burnum fazla doğal ve büyük oldu diye çok üzülüyodum. Üstelik başka düzensizlikler de görüyorum. Ama hepsini biraz da olsa kabullendim zamanla burun sırtım az da olsa inceldi. Ama şimdi burun ucum ilk günlerden çook daha büyük kaba görünüyor. Gün geçtikçe burun kibarlaşır demişti herkes ama koskocamam ucu yüzünden daha da kaba duruyo artık. Birazcık çapraz dursam kamerada koskoca bi burun görüyorum ve moralimi çok bozuyo. Hiç kibar değil erkek burnu gibi. Masaj yapıyorum ama bunlar ödem mi değil mi anlayamıyorum. Bazı yerler sert bazı yerler yumusak. En son paylastıgım foto gece yatmadan önce, ilk dördü de öğle saatlerindeki hali.lütfen yaşayanlar bilgilendirsinn🌸😔

Son düzenleme:
İlk ay her bir sürü fotograf çekiyodum değişti mi güzelleşti mi küçüldü mü diye bakmak için ama şimdi ne aynaya ne de kameraya bakamıyorum:( çok üzüyo beni bu görüntü. Doktoruma henüz böyle bi şikayetle gitmedim çünkü hala umudum var kibarlaşır hoşuma gider diye. Sizden ricam bu durumu yaşayan düzelen veya aynı kalan var mı

Yani burnun ilk 6ay-1yıl içerisinde sürekli değiştiğini ve o zamana kadar sabırlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz. Neden kendinizi üzüyorsunuz? Biraz sabır. 2 ayda oturan burun hiç görmedim ben.

Yani burnun ilk 6ay-1yıl içerisinde sürekli değiştiğini ve o zamana kadar sabırlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz. Neden kendinizi üzüyorsunuz? Biraz sabır. 2 ayda oturan burun hiç görmedim ben.
Ne kadar bilsek de bu süreci yaşarken duyguları kontrol etmek bu kadar kolay olmuyor. Ameliyat olanlar anlıyordur beni. Merak ediyorum ve yaşayanlardan dinlemek istiyorum

Bence zaman geçtikçe oturmuş. Hava sıcaklığına yediklerine bağlı olarak da değişiyo olabilir.

Kimse yok mu burnum hakkında bi şey söyleyebilecek :KK43:
Iki ay yorum yapmak için gerçekten çok erken. Evet sabırsız oluyoruz ama zamanla oturuyor. Şişlik olduğunu aylar sonra şişliği geçince anlıyorsunuz. Bence üzmeyin kendinizi. Ben çok beğendim. Doğal durması da ayrı güzel. Çok küçük ve kalkık burunlar benim çok hoşuma gitmiyor.

2. Ayda ödem burun ucuna iner demişti doktorum. Muhtemelen ondandır gözünüze büyük gelmesi. 7-8.ay civarı epey bi azalır uçtaki ödem.

2. Ayda ödem burun ucuna iner demişti doktorum. Muhtemelen ondandır gözünüze büyük gelmesi. 7-8.ay civarı epey bi azalır uçtaki ödem.
Doğru galiba. Benim de dün 2 ay oldu ve burun ucum resmen şekil değiştirdi. Şu an daha düşük geniş ve şekilsiz duruyor.

Merhaba herkese. Ben ameliyat olalı 2 ay olmak üzere. 28 nisanda ameliyatımı oldum. Zaten burnum fazla doğal ve büyük oldu diye çok üzülüyodum. Üstelik başka düzensizlikler de görüyorum. Ama hepsini biraz da olsa kabullendim zamanla burun sırtım az da olsa inceldi. Ama şimdi burun ucum ilk günlerden çook daha büyük kaba görünüyor. Gün geçtikçe burun kibarlaşır demişti herkes ama koskocamam ucu yüzünden daha da kaba duruyo artık. Birazcık çapraz dursam kamerada koskoca bi burun görüyorum ve moralimi çok bozuyo. Hiç kibar değil erkek burnu gibi. Masaj yapıyorum ama bunlar ödem mi değil mi anlayamıyorum. Bazı yerler sert bazı yerler yumusak. En son paylastıgım foto gece yatmadan önce, ilk dördü de öğle saatlerindeki hali.lütfen yaşayanlar bilgilendirsinn🌸😔
Son yıllarda gördüğüm en doğal burun, yapanın eline sağlık. Burun ucunuz da kaba görünmüyor, doğal ve tatlı bir burun olmuş 🙏🏻❤️

merhaba burnunuz gerçekten çok güzel olmuş..acaba kime yaptırdınız?

Benim 2,5 sene oldu hala büyük ve kaba. Bir değişiklik olmadı. Gerçi muayene olduğum bütün doktorlar ameliyat öncesi fotoğrafımı gösterince bir değişiklik olmamış diyorlar. Ondan olabilir. Siz de böyle bir durum olabilir, ödem de olabilir. Mecburen 1 sene bekleyeceksiniz anlamak için. Bu arada benim burnumdan çok çok daha iyi görünüyor. Kesinlikle kötü değil.

Son durumunuz nedir acaba? Benim de en çok korktuğum şey ödem indikçe burun ucumun uzaması... :((

Son durumunuz nedir acaba? Benim de en çok korktuğum şey ödem indikçe burun ucumun uzaması... :KK43:(
Bilmiyorum sağdan bakınca güzel soldan bakınca sanki bambaşka bi buruna bakıyo gibi oluyorum ucu uzadı desem değil kısaldı desem hiç değil yani keşke ben de sizi rahatlatabilsem. Bildiğim tek şey her ay farklı bişeyi kafaya takıyorum zamanla alışıyorum ya da kabulleniyorum sonra başka bi yeri kötü gibi oluyo. Bu ameliyat zor inanın güzel sonuç alıcağımı bilsem beklerim sabrederim ama değişik garip sürekli. Zamanla daha iyi oldu mu derseniz evet daha güzel görünmeye başladı sadece sağdann en azından makyajla falan kendimi daha iyi hissediyorum

6-7 Ay önce oldum amelyat. Ve o kadar morelim bozulduki ilk aylar artik nerdeyse doktoruma kizmak istiyordum. Her gün Baska gözükmesi, Bir gün sag taraftan bakinca sanki Bir ok > gibi durmasi. burun deliklerim ayni sekilde degillerdi
Sonra tatildeyken (3-4.ayda!!) degismeye basladi. Cok yavas ama emin Bir sekilde sislikler inmeye basladi. Simdi aslinda gayet memnunum, sisliker var ama Hala. Eski burunuma göre Cok tatli kücük Bir burunum var Simdi, mutlu olmaya basladim yeni yeni 😅🥰😍( yavas ama emin Bir sekilde) sabir sabir sabir ! Bazi kisilerde de böyle oluyormus 🤷🏻‍♀️

6-7 Ay önce oldum amelyat. Ve o kadar morelim bozulduki ilk aylar artik nerdeyse doktoruma kizmak istiyordum. Her gün Baska gözükmesi, Bir gün sag taraftan bakinca sanki Bir ok > gibi durmasi. burun deliklerim ayni sekilde degillerdi
Sonra tatildeyken (3-4.ayda!!) degismeye basladi. Cok yavas ama emin Bir sekilde sislikler inmeye basladi. Simdi aslinda gayet memnunum, sisliker var ama Hala. Eski burunuma göre Cok tatli kücük Bir burunum var Simdi, mutlu olmaya basladim yeni yeni 😅🥰😍( yavas ama emin Bir sekilde) sabir sabir sabir ! Bazi kisilerde de böyle oluyormus 🤷🏻‍♀️
Maske falan taktınız mı bu süreçte

Back
X