Saç Uzatma Yöntemleri 2 AYDA bu kadar uzadı :):)

Yahu bir bu hatunun saçlara bakıyorum bir de benimkilere. Bununkiler saç ise bizimkiler tüy yumağı galiba Saçlar süpermişşş şekerim renkte öyle Babacığıma sipariş verdim hemen bugün başlıyorumm Bu arada tüm arkadaşlara Hayırlı Ramazanlar diliyorum.

teşekkür ederim cnm inş. sizinkilerde istediğiniz boya gelir kısa sürede..gerçi ben bu uygulamayı bırakalı çoook uzun zmn oldu saçlarım şuan belimde kendi haline bıraktım yavaaaş yavaş uzasınlar ama eskisi gibi gür ve hacimli değil... E okadar boya yiyiyo tabi normal yani şuanki halinide koyuyorum

saçlarını çok beğendm :) uzatmaya çalıştğın zamanlarda hiç kestrdinmi ? bnm kırıklar oluşuyor kestryrm böyle tekrarlayan bi döngü oluşuyor

bendee uzatmak istiyorum bide benim saçlarım çok ince ve az bu kürü yapınca kalınlaşıyo mu saçlar

saçlarını çok beğendm :) uzatmaya çalıştğın zamanlarda hiç kestrdinmi ? bnm kırıklar oluşuyor kestryrm böyle tekrarlayan bi döngü oluşuyor

ewt cnm kestirdim uclarından ama kestirince daha güzel sonuç alırsın kırıklar olmazsa saç daha iyi beslenir

Ya şimdi 1 çay bardağı nı ne kadar suda kaynatcaz ??
Bidee ıslak saça mı yoksa kuru saça mı uyguluyoruzz :26:

Sinamekiyi bende uygulamaya başladım sonuç aldığımı düşünüyorum saçlarım kesildi ve boyandı 2 gün sonrada bu küre başladım bütün saçıma uyguluyorum kuruttugu falanda yok tam aksine saca bi yumusaklık veriyo diyebilirim 15 günlük bi süreçte 1.5 cm uzadı ama bu gidişle parayı dip boyaya yatırcam sanırım o ayrı mesele

valla bende 2 haftayı devirdim. yarın 3. kere yapıcam ve gerçekten daha şimdiden 2 cm uzadı.
ama ben saçlarımı kısa kestirmiştim enson çok mahvolmuşlardı ve cok dökülüyordu.. kısa olduğu için uzaması henüz farkedilmiyor. ben dip boyamdan ölçüyorum. artık boyamayacağım saçlarımı... ve belime kadar yolu var hayatımda ilk defa:97:

Saçların gerçekten mükemmel görünüyor :) güle güle kullan canım.. ben de yarın sinemakiyi yapcm bu 3. olcak :) saçlarım çok gürleşti uzama oldu mu olmadımı bilemıyorum cm sini flan ama işe yaradığına eminim

aktara tatlı badem yagı demstm ama normal badem yagı vermis galiba uzerinde sadece badem yagı yazıyo o ise yaramaz mı.s
250mllik bi sampuana kac diş sarımsak koyabilirz.s

aktara tatlı badem yagı demstm ama normal badem yagı vermis galiba uzerinde sadece badem yagı yazıyo o ise yaramaz mı.s
250mllik bi sampuana kac diş sarımsak koyabilirz.s

farketmez ikiside olur....250liğe 4-5 diş falan koysan yeterli

bende başladım bu tarife içine evigen bemiks ve bepanthende koydum sarımsaklı şampuanı kendim hazırladım 400ml 5diş sarımsak ama ilk yıkamayı onunla ikincisini farklı şampuanla yıkadım hiç koku filan kalmıo birde yumuşacık oldu havalı oldu eskiden sönük dururdu çok ince birde pırasa gibi düz ama bu sefer böle dolgun gibi oldu çok hoşuma gitti valla uzamayı filan bilemiorum ama bildiğim bişey varsa bakım çok değiştiriyo dışarıdaki insan bile farkedio saçların ne güzel parlıo diolar

Arkadaslar bende yapmak istiyorum ama Evigen koymassam olurmu sadece Sinameki var bide SAcyagkarısımı onla birlikte karıstırsam aynı etkiyi görürmüyüm sizce?

biraz fazla soru soruyorum ama saclarınızı sarımsaklı sampunla yıkadıktan sonra kokunun gitmsi icin normal sampuanlada yıkıyo musunuz. mesela 2 kere sarımsaklı sampuanla sonra son olarak normal sampuanla mı yıkıyosunuz yoksa sadece sarımsaklı sampuanla mı. sarımsak sarımsak kokmk istemem dogrusu.

başka şampuan kullanmana gerek yok sadece sarımsaklı kullanmalısın. kuruyunca kokusu kalmıyor kendin hazırlıyorsan,hazırları kokuyor mu bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…