Saç Uzatma Yöntemleri 2 AYDA bu kadar uzadı :):)

Bende sinamekili kürü yapıyorum ama kaynattıktan sonra soğutmadan yapıyordum bide yarım saat bekletiyordum yanlışmı uyguluyorum yani:gitme:
Bu arada bi arkadaş ilk aydan sonra 2. ayda haftada iki kez uygulanmalı demiş böylemi yapmalıyım?bilmiyorumkismile

bence önemli olan saçta kırık olmaması
benim saçlarımda kesinlikle uzamazdı
dediğim yöntemi herkes yapmayabilir ama ben nerreyse her harfa saçımn ucundan minik minik kestim ve şuan uzadı
ki benim saçlarım asla uzamıyordu uçları bembeyaz kırıktı ve cansızdı şuan gayet ii gözüküyü azda olsa uzada =)

evet canım uyarmış haftada 3 kez yapın ve yarım saatten fazla bekletmeyin diyede belirtmiş daha önce hep 4-5 saat yapardmda yazısından snra tırstım şimdide yarım saat bekletiorum

canım ben yarım saat beklettim bir ay uyguladım sonuç ne mi oldu arkadaşların diline düştüm onca zahmet et ve sonuç bi hiç olsun ( yalan olmasın badem yağı sayesinde saçım parlıyordu canlı duruyordu). hatta yazmıştım bi etkisi olmuyor diye sonra baktım tarifi 4-5 saat diye değiştirmişler tekrar yapacam umarım bu sefer olur.

saçların çok sağlıklı ve bakımlı görünüyor ve gerçekten çok hızlı uzamış

ben sinamekiyi yapıyorum ama bemiksin kokusuna dayanamıyorum hele ki bu sıcaklarda terledikçe saçlarımdan geliyor o koku
sen bundan hiç şikayet etmemişsin, hatta bundan şikayet eden çok az ben de şaşırdım

evet cnm 1. ayı bitirdikten sonra haftada 2kere uygularsan daha iyi olurkaydirigubbakcemile5

allah allaah benim saçlerim hiç kokmadıki :sm_confused:hatta sarımsaklı şampuanla yıkadım herzmn yinede kuruyunca hiç koku yapmadıkaydirigubbakcemile2saçkremi kullanmakla alakalı olabilirmi acaba?eğer ardından saç kremi kullanmıyosan belki koku kalabilir saçında ne bilim:uhm:

sarımsaklı şampuanı 1 haftadır yapıorum 3 kez yıkadım 1 haftada saçımı

ve ayrıca mayalı süt içiorum 3 ay oluo uzadı bu hafta saçlarım gene :icecream:

kız bende bi badem yağı var ama nezamn aldğımı hatırlamıyorum bu yağların bu son kullanma tarihi varmı biliomusunuzzz

arkadaslar kurumaya-süt karisimini her gün ive uzun süreli cmenin bi zarari yokmu?uzmanlar haftada bir kere icin ve 4 haftadan fazla uygulamayin diyorlar.

ben 3 aydır içiorum bunu öneren arkadaşımız aylardır içio..

hem de doktora giden bi arkadaşımız sormuştu doktor bi zararı yok aksine çok faydalı güvenle içebilirsin demişti

ben 3 aydır içiorum bunu öneren arkadaşımız aylardır içio..

hem de doktora giden bi arkadaşımız sormuştu doktor bi zararı yok aksine çok faydalı güvenle içebilirsin demişti

o zaman ilk firsatda bende basliyorum a.s bilgin icin tsk ederim canim

cok güzel ve saglikli uzamis saclarin. su sarmisakli sampuan olayi nasil oluyor acik bir sekilde anlatirsaniz sevinirim. sarmisakli sampuan mi aliyoruz yoksa sarmisaklari sampuanin icime koyup öyle mi yikiyoruz himmmmbuyrunnnnnnnnn

cok güzel ve saglikli uzamis saclarin. su sarmisakli sampuan olayi nasil oluyor acik bir sekilde anlatirsaniz sevinirim. sarmisakli sampuan mi aliyoruz yoksa sarmisaklari sampuanin icime koyup öyle mi yikiyoruz himmmmbuyrunnnnnnnnn

sarmısaklar rendelenip şampuanın içine konuluyor

bu sinameki kürünü soğutup mu uygulamamız gerekiyordu ben 1 kere yaptım ve sıcakken yapmıştım da bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…