- 25 Haziran 2016
- 6.907
- 12.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir tabi sizin teşhisiniz olduğu için tedaviyi size önerdim. Önceki konularınız,genel olarak ısrarcılığınız,verilen cevaplara değil kendi isteklerinize önem vermeniz çok makul bi kişilik olmadıgınızı düşündürdü bana. Eşiniz boşanmak için elinden geleni yapmış hala evliliği oldurma derdindesiniz mesela.Niye eşim bu fevri hareketleriyle hasta olamaz mı.
Raporum falan yok.ben öyle ağır hasta değilim. Zaten evlenmeden önce eşimi doktorumla görüştürdümHeyet mi ay bunlar? Muzakereler kararlar vs vs.. Adam bosanma icin tenezzul edip sizle bile konusmamis. Keske darp raporunuz vs olsaydi. Simdi onun yaptiklarini siz de yapmalisiniz. Bir avukatla gorusun. Bipolar raporunuz varsa dimdizlak koyarlar ortada benden demesi...
Esiniz bunca seyden sonra doktorunuzdan bir rapor isteyebilir. Kuzenimde bipolar hastasi ve bunun teshisi konduktan sonra adli bir durum icin doktor kolayca bir rapor yazabilir. Illa cok agir hasta olmaniza gerek yok. Esiniz oyle akillica hamleler yapmis ki bunu da yapar gibi geldi. Zaten raporla vs resmi olarak ispatlayamayacak olsa bosanma dilekcesine koymazdi. Acil karsi dava acin.Raporum falan yok.ben öyle ağır hasta değilim. Zaten evlenmeden önce eşimi doktorumla görüştürdüm
Akıllıca hamle yapar tabi.çünkü onunda 2. evliliği ve ilk boşanması çekişmeli boşanma ile bitmişEsiniz bunca seyden sonra doktorunuzdan bir rapor isteyebilir. Kuzenimde bipolar hastasi ve bunun teshisi konduktan sonra adli bir durum icin doktor kolayca bir rapor yazabilir. Illa cok agir hasta olmaniza gerek yok. Esiniz oyle akillica hamleler yapmis ki bunu da yapar gibi geldi. Zaten raporla vs resmi olarak ispatlayamayacak olsa bosanma dilekcesine koymazdi. Acil karsi dava acin.
O zaman hic vakit kaybetmeden bir avukat tutun ve bayrama gelmeden.ptsi dava icin calismaya baslayin...Akıllıca hamle yapar tabi.çünkü onunda 2. evliliği ve ilk boşanması çekişmeli boşanma ile bitmiş
36 yaşımYaş kaç?????
36 yaş 3.kez evlilik icin cok erken geldi bana.36 yaşım
E boşanma davası acipta sonra dönenlerde oluyor evlilikte.1 yıl aylar sonra dönen bitirilmeyen evlilikler oluyotErkekler kafalarinda bitirince geri donusu olmuyor. Bitirmis ki dava acmis. Bunu kabullenin ve hakkinizi arayin. Esinizin donmesini ya da vazgecmesini beklemeyin.
Adam uzaklaştırma kararı cikarttirmis....bence daha net olamazdiE boşanma davası acipta sonra dönenlerde oluyor evlilikte.1 yıl aylar sonra dönen bitirilmeyen evlilikler oluyot
Donecekse zaten doner. Ancak donmeme ihtimali de var. Bu yuzden haklarinizdan vazgecmeyin. Yoksa pisman olursunuz.E boşanma davası acipta sonra dönenlerde oluyor evlilikte.1 yıl aylar sonra dönen bitirilmeyen evlilikler oluyot