Ama telafi etmeye çalıştım.Ta uçakla yanına gittim.havaalanında bekledim.gelmedi.biletlerini de maille ona attım,gittiğime dair.şüphesi olmasın diye.özürdiledim maille.insanlar birbirinin eksiklerini tamamlamak için var.kimse kusursuz değil,dedim.sanmaki başkasıyla sorun yaşamayacaksın,dedim.beni uyarsaydın keşke vs..diye yazdım ona.benim bu şekilde davranmama sebeplerde var.onları biliyor.sıkıntılarım var.o kadar güzel gezdik tozduk,hemen bitirilir mi.Birde ilk bitirdiği gün beni face ten silmemiş,sadece ilişkisi var yazısını silmişti.yani arkadaşlığından silmemişti.sonra ben yanına geliyorum,bilet aldım vs ..deyince tellerinide kapadı,facetende sildi ve arkadaş olarak bile ekleyemiyorum.Yani ilk başta bitirmek için tel.açtıktan sonra facete arkadaş listesinde duruyodum.Anlayamadım.Beni deniyor mu acaba dedim.kafam karıştı.baya bi toparlamaya çalıştım ben.mesajlar aramalar.hiçbirine yanıt gelmedi.meşgule hiç almadı.sadece cevap vermedi.geleceğim yanına dediğim zamanda,telini tamamen kapadı 2 gün.sonra açtı.