Gel şunu 12-13 kilo yapalım ortada biyerde buluşalım. Sen 4 ay diyet yap her ay 6-7 kilo ver, o bile baya zorlayıcı .Herkese merhaba yaşım 20 boyum 166 kilom 91 Diyetim şu şekilde gün boyunca farklı bir kür içicem içinde soda limon ve yeşilçay var ve yiyecek olarakta akşam üstüne doğru 2 yemek k. yoğurt 2 yemek k. yulaf bunu yiyicem sadece gün boyu günlük 133 kalori 2 ayda 30 kilo verebilir miyim?
Ben 2 ayda 22 kilo verdim. 82 den 60a dusmustum 3 yil once. Suan 68imHerkese merhaba yaşım 20 boyum 166 kilom 91 Diyetim şu şekilde gün boyunca farklı bir kür içicem içinde soda limon ve yeşilçay var ve yiyecek olarakta akşam üstüne doğru 2 yemek k. yoğurt 2 yemek k. yulaf bunu yiyicem sadece gün boyu günlük 133 kalori 2 ayda 30 kilo verebilir miyim?
Ne tarz bi diyetle?Ben 2 ayda 22 kilo verdim. 82 den 60a dusmustum 3 yil once. Suan 68im
Her diyet topiginde rast gelmekNe tarz bi diyetle?
Bana mıHer diyet topiginde rast gelmek
Ben su diyeti yaptım 1 haftada 10 kilo verdim. Şimdi 21 günlük olanı yapıcam. Bende 93 lerden 69 a indim bu diyetle. Yanında spor yaparsan bu yediklerinle elbet kilo verirsin. Ama 30 zor.Herkese merhaba yaşım 20 boyum 166 kilom 91 Diyetim şu şekilde gün boyunca farklı bir kür içicem içinde soda limon ve yeşilçay var ve yiyecek olarakta akşam üstüne doğru 2 yemek k. yoğurt 2 yemek k. yulaf bunu yiyicem sadece gün boyu günlük 133 kalori 2 ayda 30 kilo verebilir miyim?
Evet bende geliyorum ya ya sen benden önce yada ben senden önce yazmış oluyorum ,Bana mı
Öyle arada 1 haftada 20 kg veresim gelince uğruyorum işteEvet bende geliyorum ya ya sen benden önce yada ben senden önce yazmış oluyorum ,