- 17 Temmuz 2008
- 91
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
benim 14-15 yaşında göğüslerimin büyümesi durmuştu, minicik kalmışlardı. (şimdi 20 yaşındayım)
ben de göğüslerimin küçük olmasından nefret ediyordum. sonra hayatımda her konuda stressi ve takıntıları geride bıraktım, ve de göğüslerimin küçük ama güzel olduğunu düşünmeye başladım (pozitif düşünme yani) ve göğüslerim o ay hiçbir şey yapmadan belirgin bir biçimde büyüdü.
sonra masaj+spora başladım. (arada hurma da yedim) büyüme daha da hızlandı. ölçtüm, 5cm büyümüş. :)
5cm kulağa az gelmesin. göğüslerim hiç yok gibiyken varlıklarını hissetmeye başladım. bu benim için büyük bir değişiklik oldu. :))
inşallah hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınız arkadaşlar...
edit: yazım hataları için affınıza sığınıyorum. gecenin bu saatinde ancak bu kadar oluyor. en yakın zamanda düzelticem inş. (erken kalkmak zor)
son iki sayfaya baktım da uğraşan arkadaşlar hep bekar
kızlar,evlenince hormonlarınız değişir,bir de doğum yaparsanız büyür bir miktar göğüslerinrzo kadar dert etmeyin
ah canım benim keşke senin dediğin gibi olsa evet hormonlar değişiyo ama göğüs hala bildiğin aynı göğüs olarak kalıyo ben evleneli 5 sene oldu 2.5 yaşında oğlum var ama hala aynı göğüse sahibim bu yöntemlerle iyi kötü biraz dolgunlaştırdım sadece
benim 14-15 yaşında göğüslerimin büyümesi durmuştu, minicik kalmışlardı. (şimdi 20 yaşındayım)
ben de göğüslerimin küçük olmasından nefret ediyordum. sonra hayatımda her konuda stressi ve takıntıları geride bıraktım, ve de göğüslerimin küçük ama güzel olduğunu düşünmeye başladım (pozitif düşünme yani) ve göğüslerim o ay hiçbir şey yapmadan belirgin bir biçimde büyüdü.
sonra masaj+spora başladım. (arada hurma da yedim) büyüme daha da hızlandı. ölçtüm, 5cm büyümüş. :)
5cm kulağa az gelmesin. göğüslerim hiç yok gibiyken varlıklarını hissetmeye başladım. bu benim için büyük bir değişiklik oldu. :))
inşallah hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınız arkadaşlar...
edit: yazım hataları için affınıza sığınıyorum. gecenin bu saatinde ancak bu kadar oluyor. en yakın zamanda düzelticem inş. (erken kalkmak zor)
siz kremdende çok memnundunuz neden devam etmediniz.hatta yorum bile yazmışsınız tek sizde etki etmişti bizde sadece kocaman bir sıfır ama bu sefer olacak farklar var çünkühihoyyyt
.........................................kızlar bilen biri şu soruma cvp verebilirmi acaba ....şimdi hani masaj yapıyoruz ya memişlerin içindeki bezelere masaj yaparsak bezeler gelişmeyemi başlar ?yoksa daha çok sertliği gidip suyumu çıkar?kararsız kaldım şimdi sizce doğru olan nedir???:1rolleyes::1rolleyes:
not: harferi yutmuştum şimdi düzelttim ama alıntı oluyo ancak artık düzeltme yok heralde :sm_confused::sm_confused:kızlar bilen biri şu soruma cvp verebilirmi acaba ....şimdi hani masaj yapıyoruz ya memişlerin içindeki bezelere masaj yaparsak bezeler gelişmeyeni başlar ?yoksa daha çok sertliği gidip suyumu çıkar?kararsız kaldım şimdi sizce doğru olan nedir???:1rolleyes::1rolleyes:
ben de hastalıktan dolayı devam edemedim. hala da tam iyileşemedim. buz masajı gerçekten çok etkiliyodu ama nası annemden kaçırıp da yapcam bilmiyorum. böyle kasa kasa yaptığım işten hayır gelir mi onu da bilmiyorum. o yüzden askıya alıyorum ben bunu bir süre.
sütyen denedim bugün 70B, dolgusuzdu, olmadı, mutsuz oldum
kot aldım bugün, 26 beden oldu anca, mutsuz oldum