Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Hayır yeşil üzümle kara üzüm aynı etkiye sahip degiller.
Öyle olsa herkes yeşilini yiyip aynı etkiyi alırdı.Hem yeşil üzüm kara üzümden cok daha ucuz ve daha rahat bulunuyor.Sen kara üzümün cekiderkleriyle ye 1 hafta etkiyi gör sonrada bildigin üzümden ye etkilerini karşılaştır.
Pff bende yesil üzümü cok severim hele sert sert olunca kara üzüme pek bakmam yesili varken ama napicaz artik sertlerinden yiyecez naapalim... Ise yarasin da gerisi hikaye...:eek:

meraba.. aranıza yeni katıldım tek sorunum bu senağlama mesajlarınızı okudum ama tam anlamıyla neyin daha etkili olduğunu anlamadım senağlama ltfen yardım edinn senağlama

meraba.. aranıza yeni katıldım tek sorunum bu senağlama mesajlarınızı okudum ama tam anlamıyla neyin daha etkili olduğunu anlamadım senağlama ltfen yardım edinn senağlama

canım anlamaman normal... çünkü herkesin bünyesi farklı... herkes de farklı şeyler daha etkili oluyor... sen de biraz deneme yanılma yöntemiyle sana ne faydalı anlayabilirsin...

dilerim gelişme çağındasındır... o zaman sonuçlar çok daha iyi oluyor :teselli:

Canım ilk önce kara üzüm çekirdeğiyle başla sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yut sonra masaj masajıda sabah akşam yapabiliyosan yap yapamıyosan günde bir defa yap yağlarla rahat yapabilirsin bunlarla başla gerisi gelir canım

sewgilera.s.

canım anlamaman normal... çünkü herkesin bünyesi farklı... herkes de farklı şeyler daha etkili oluyor... sen de biraz deneme yanılma yöntemiyle sana ne faydalı anlayabilirsin...

dilerim gelişme çağındasındır... o zaman sonuçlar çok daha iyi oluyor :teselli:

evet kafam karıştı benmde.. senağlama
gelişme çağındayım sürekli kiloma bağlıyorum zayıfım die ama kiloyla alakası yok sanırım gözlemlerime göre öle yani senağlama umarım denemelerimde iyi sonuç alırım senağlama

Canım ilk önce kara üzüm çekirdeğiyle başla sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yut sonra masaj masajıda sabah akşam yapabiliyosan yap yapamıyosan günde bir defa yap yağlarla rahat yapabilirsin bunlarla başla gerisi gelir canım

sewgilera.s.

kara üzüm çekirdeğini arkadaşlar toz halinde alıyomuş sanırım.. nerede bulabilirim ki onu senağlama ilginize de çok teşekkr ederim :çok üzgünüm:

peki ben 32 yaşındayım işe yaramzmı diyosunuz ben pek kafayı takmam ama büyüselerde fena olmaz ilk defa duyuyorum böyle şeyler ama dün okuduğumdan beri sporu ve hurmayı yapıyorum gögsüm sızlıyor

slm kızlar bu bölümü yeni farkettim hepsini olmasada genelini okumaya çalıştım topiğin bende sizler gibi küçük göğüsten şikayetçiydim bende suna dumankayanın bi forumunda böyle bi konu için paylaşımda bulunuyodum oradada küç ve nar çekirdeği tozunu yogurtla ayrı ayrı karıştırarak yenilmesi tavsiye ediliyodu ve tabi masajda ve ben bunların hepsini uyguladım ve ben 27 yaşındayım yıllardır hep 51 kg dım kilo almayı çok istiyodum abartmadan söylüyorum bu formülleri 2 ay uyguladım şu anda 63 kg mım 82 olan ölçüm şuanda 87 kesinlikle kg ilede alakası var yani bu konuyu çok fazla kafanıza takmayın şuan nişanlıyım hiç nişanlımdanda böyle bi eleştiri almadım kendinizi her halinizle sevin he buarada unutmadan kesinlikle buz masajını uygulamayın bahsettiğim forumda bi arkadaş buzla masaj sonucu ciğerlerini üşütmüş ve iltihaba dönüşmüş bin pişmandı bu seferde o dertle uğraşıyodu her duydugunuz şeyi uygulamayın bence Allah korusun sonra daha büyük dertlerle ugraşmak zorunda kalırsınız hepinizi öpüyorum sevgiyle kalına.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
hmm .. evet coqu arkadasımız küc ve bitki caylarından olumlu sonuc alıo.. 1 haftadr hergün bitki cayı iciyorum ve masaj yapıorum aqrı ve kasıntı var sanırım oluo sositososito en yakın zamanda küce de baslicam..
bide kilo aldıran sey tam olarak ne onu anlamadım fisfisfis
sewqiler hepinizee a.s.

hanımlar vücudun aldığı her 1 kilo göğüslerde 50 gr arttırıp, verdiği her 1 kilo da 50 gr azaltıyormuş, bilginize

X