- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.341
canım sen masaj dışında ellerini birbirine doğru itme hareketini yapıyor musun? ben onun kolları kalınlaştırdığını düşünüyorum. sen eğer sadece masaj yaptıysan, gerçekten koların kaslanmaya müsaitmiş derim.
Aman bana su kremlerden yaglardan bahs etmeyin ben bulamiyorum da alamiyorum da bee pff dertli basimmmirmirmirmiraslında var ya kemer canım yaa ama ne kadar faydalı olur bılemem hem parada yok ona vereceek malesef buytucu ıcın bırıktırıyorum suan bu arada femagıs dıye bı kreme taktım bakalım ıyıce arastırıyım ondan aladabılırm
Aman bana su kremlerden yaglardan bahs etmeyin ben bulamiyorum da alamiyorum da bee pff dertli basimmmirmirmirmir
kollarda kaslansın bosverın bır sure sonra kollardakı kaslar cok zayıf oldugu ıcın sarkıyo lombur lombur sallanıyo kollara faydalı.
Yok ben burda bulamiyorum kiz canim benim ;((yagları bulmak kolayda kremı bulmak zor cnm yaa netten alınıo bı tek malesef:1no2:
Bende de öyle bir ara kaşındı sızı olmaya başladı sonrası fossssssss
Büyüme de yok degil ki?
Benim de ergenlikte hiç böyle belirtilerim olmamıştı.
1-2 sene öncesine kadar hastalandıgımda bile gögüslerim şişmezdi.
Şimdi hem memeler hemde karnım kocaman oluyor...
Kızlar bendede sütyen taktıp çıkarınca oluyo agrı kaşıntıda oluyo arada iyye işarettir inş bakalım nolucak baya bi dolgunlaşma war bende adet dönemim yeni bitti sayılır
bide masaj yaptıktan sonra ağırıyo çok sertmi yapıyorum acaba meme ucları özellikle sızlıyo her zaman yaptığım gibi yapıyorum bilemiyorum neden
aynen canım benımde hele uc kısmı yanıyo resmen masajı yaparken dokunmamak degmemek ıcın cabalıyorum ınankı off bencede agrıması ıyıye ısaret her gecen gun benımde gozume daha dolgun gelıyo ayy ıns sonmez cnm yaa cunku sıs gıbı de duruyo sankı yada alısmadıgım ıcın bana oyle gelıyo bılmıyorum kı valla:1no2:
nezcim başta benikiler de şiş gibi duruyordu ama artık şiş gibi değil. yağlanmış gibi, normal duruyorlar. belki az daha ufak duruyor ama ölçtüğümde değişiklik yok, aynı ölçü yani.
Canım inş sönmez sertliği normal benimkinin çok cıwık değil çok sertte değil orta karar adet dönemine yakın sertleşiyo şimdi normal inş büyüyodurlar :bbo:büyüyodur demeyelim yaa BÜYÜYOLAR ewet oldu yerimseniben başkada bişey demeye gerek yoka.s.