E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
Ferhundecim bende ewdeyken sütyen takmıyorum taksammı acaba ne dersin gece takmıyorum ama gögüsüm sıcak kalsın diye taksammı zaten sütyenlerin içi boş bi işe yaramıyo sadece memiş warmış gibi duruyo
aklıma geldikce masaj yapıyorum zaten elim memişlerimde:roflol:
Kızlar bendede aynı sorun vardı bi dönem küç denedim sonra bıraktım ama şu son dönemlerde göğüslerimde bayağı bi büyüme var nedenini hala bulmuş değilim eşim bile büyüdüklerini farketti bulur bulmaz size yazarım.
Yoooo hep aynı şeyler bilmiyorum gerçekten çözersem yazıcam 75 beden sütyen artık küçük gelio 80 oldular kesin.
benimde benimde benimde goguslerim buyuyoooo :)
onu bunu bilmemde buyumelerini ben masajla anladim....
buzlu buzsuz fark etmez... 1 haftadir buzsuz masaj yapiyorum oda cok etki ediyor..
yani soguga dayanamayanlar buzsuz da yapabilirler.. kii ben artik oyle yapiyorum..
masaj masaj masaj baska bisey demiyom... tabi bunun yaninda rezene ve papatya caylarinida ihmal etmiyom..
yanliz buyuduklerini fark ediyorum ama hemen olcmeyecegim 2 hafta sonra olcerim insallahhhhhhh sunu soyleyim 75A yi tam dolu dolu dolduruyo ki onceden bir hayli bosluk vardi :)
Darisi hepimizeee a.s.
ben 2 sene önce küçü 1 buçuk ay kullanmıştım baştan baya bi hevesliydim büyücek die
sonra 1-2 hafta içinde etki etmeyince ümidimi tamamen kestim bida hiç ölçüp etmedim hiç ilgilenmedim ama gene de otomatik bi şekilde her akşam 1 kaşık küç yemeye dewam ettim
1 buçuk ay geçtikten sonra biras büyümüş gibime geldiler ama aynı zamanda çok sertleştiler ben de korktum bıraktım bişe olmasın bide dedim meğerse büyüdükleri için sertleşiolarmış
bıraktıktan sonna baya bi küçülme oldu işte osaman büyüdüklerini annadım
geçen sene gene başladım daha önce bi büyüme küçülme olduğu için heralde bu sefer çok çabuk büyüdü 1 ayda tam 1 beden büyüme oldu
bide bilmeyenler için şunu sölemek istiyorum
göğüsler adetten adete büyüyo yani şimdi yediğiniz küçler ilk adet döneminizde etkisini göstercek bu yüzden yaptığınız hiçbişeyi adet dönemine ulaşmadan bırakmayın
her adet döneminde biras biras büyüyo bida küçülmüo
bu yüzden biras sabırlı olmak ve birkaç ay dewam etmek lasım
Forumun bu bölümünü daha önce hiç incelememişim şimdi küçük göğüslerden şikayetçi olan onca kişiyi görünce çok şaşırdım :1shok:
yazdıklarımı harfiyen uygularsanız 2 ay sonunda bana duacı kalacaksınız emin olun :lepi:
ALTIN KURALLAR
2) SPOR:İlk iş önce sağ elinizi sol elin yumruğuna bastırarak 10 a kadar sayın sonra bunun tersini yine 10 kez tekrarlayın. bu sıkılaştırma işlemini başlarda 5-10 kez dayanabildiğiniz kadar yapın. gün içinde aklınıza geldikçe yapmanızda müthiş faydasını görürsünüz.ilerleyen günlerde bu sayıyı artırın.
3)MASAJ: Bunun için donmayan jelleri tavsiye ederim yoksa da buz torbasıyla hasar vermeyecek şekilde göğüslerinize 15 dk boyunca masaj yapın.elma sirkesine batırılmış pamukla silerek masaja son verin.
4)1 bardak ılık su-elma sirkesi karışımı için (her derda devadır)
:
Arkadaşlar ben 2 hafta kadar önce yazmıştım, yaklaşık 1 buçuk aydır başladım çalışmalara ve 77 ile başladığım maratonda şu an itibariyle 83 cm deyim. Ben hala kendime şaşırıyorum ve korkuyorum kendi kendime nazar değecek diye. Son hafta itibariyle karabaş otunu içmeye de başladım. İbrahim Saraçoğlu'ndan dinlemiştim. Avokado yenilmesini de tavsiye etmişti. Ben ona da başlamaya karar verdim. Okuduğum kadarıyla yağ oranı en yüksek meyve avokado ve tahminimce bu nedenle önerdi. Aranızda avokadoyu deneyen var mı acaba? Ben ekstra faydasını görürsem buraya yazarım tekrar. Herkes dilediği ölçülere kavuşur inşallah