- 19 Mart 2008
- 449
- 79
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
slm kızlar..4 hafta oldu benim başlayalı veee tam 2,5 cm büyüme var :dance:çok mutluyumya böyle devam edicem inş istediğim gibi olacak.hihoyyytsakın bırakmayın devam edin arkadaşlar ve de inanın.uğraştıkalrımın boşa gitmediğini görünce daha bir hevesleniyorum..devam kızlar kesinlikle güzel sonuçlar alıcaz..ben burdan birkez daha kainat güzeli arkadaşımıza paylaşımı için teşekkür ediyorum..
ciddi ciddi büyütüor mu yaw.. ınanamadıgım ıcın henuz denemedım . bıde pek zahmetlı iş yahu
göğüsler arada duraksama dönemi yaşıyor, o yüzden ilerleme yok diye canınızı sıkmayın.
yazmayacaktım ama moral moral dediğiniz için yazıyorum. hmm şunu şöyliyim önce o kadar uzun süredir burdayım ki... başta sürekli takip ediyodum günde bilmem kaç kez bakıyodum yazıyodum sonra bunun bende olumsuz etki yarattığını farkettim o yüzden geriden izliyorum olabildiğince az. umarım anlatabilmişimdir derdimi.
okul başladığı için ben kolaycılığa kaçtım, uğraşamıyorum artık göğüslerimle. başka foruma da yazmıştım, saw palmetto + e vitamini + çay formülü uyguluyorum. sawı çok düzenli kullanıyorum diyebilirim saati saatine aksatmamaya çalışıyorum. e vitamini de hergün 2 tane alıyorum ama saatler tamamen dengesiz unutuyorum. çayı da sabah akşam içiyorum onu da düzenli kullanıyorum diyebilirim. bunun dışında hurmayı alıyroum arada yiyorum bitince bi müddet unutuyorum almıyorum o çok düzensiz yani. bi de yine düzenli olmasa da yanımda meyve suyu taşıyorum (nar+portakal+üzüm çekirdeği karışımı). bi deeee:) dünden beri hergün çikolata yemeye karar verdim bunu da şişmanlamak için yapıcam. bu söylediklerimi 1 haftadır uyguluyorum henüz yeni yani. az bi dolgunluk var, sanki öyle sanki böyle diyip ne kendimi ne sizi boşa ümitlendirmek istemem. şu an moralim gayet yüksek ama ben 1 ayın sonunda size net rapor vericem. şimdilik benden bu kadar canlar:)
moralinizi iyi tutun.
hadi yaabelki senin bünyeyle alakalı bi durumdur, gerçi bana da insan ötesi varlıksın diyolar yeme konusunda kilo alamam ama geçende uzun zamandır görmediğim bi arkadaşı gördüm o da benim gibi zayıftı, kalça falan dolmuş, etlenmiş budlanmış ben sormadan kendi söyledi hergün çikolata yemekten bu hale geldim diye ben de ondan ümitlendim. benim bildiğim çikolata kilo aldırıcı şeylerin başında geliyo:uhm: yağ oranı yüksek sonuçta. vücudumdaki yağ oranını ölçtürdüm %0,2 çıktıkafamçokkarıştı %20 olması gerekiyo en az. bi de ondan sürekli yağlı şeyler yiyim diyorum. yağ olmazsa göğüs ne arasın.