Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ya canım sen nasıl bi uygulama yaptında böle oldu?benim yaklaşık 2ay olcak ama senin kadar bi gelişme kaydedemedim
senin adına cok sevindim tatlımŞeniz, darısı basımıza:Saruboceq:

Ben bir aydır hergün günde iki kez spor ve buz masajı yapıyorum sporun sayısını 30a kadar çıkardım düzenli olarak..buz masajının ardından elma sirkesiyle de 5er dk masaj yapıorum kızlar..günde en az 5 tane hurma ve 1 tane de nar yiyorum.genelde yatmdan önce yiyorum bunları..elma sirkesini içmeyi de denedim başlarda ama sevemedim zorla içincede hiçbir işe yaramayacağını düşündüğüm için bıraktım..ama bu saydıklarımı çok düzenli yaptım ben arkadaşlar..büyümesinde en büyük etkeninde bu olduğuna inanıyorum..masaj çok önemli kızlar onlara zaman ayırın ve herzamn dediğim gibi inanın:hooray:

Estetik ameliyat olmadan, silikon taktırmadan iri ve diri göğüslere sahip olmak isteyen tüm hanımlara duyurlur ! Aşağıda yayınlayacağımız bitkisel tavsiyeler idealinizdeki hacimli göğüslere sahip olmanızı sağlayabilir. Hemen tariflerimize geçelim.
GEREKLİ MALZEMELER :

* 1/2 lt su,
* 250 çemen otu filizi,
* 1 tutam anason,
* 1 tutam fesleğen,
* 1 tutam frenk kimyonu,
* 1 tutam dereotu,
* 1 tutam rezene,
* 1 tutam meyan kökü tozu,
* 1 tutam mercanköşk,
*1 tutam limon otu
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyun içine tüm malzemleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde etiğiniz bitkisel karışımdan, sabah akşam 1 bardak için. Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz. Bu bitkisel çayın dışında, dahili ve harici olarak uygulayabileceğiniz yöntemler ;
Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.

evet arkadaşlar aynen kopyaladım.ben rezene yağını deneyeceğim.sizce yağı içmek mi daha iyi olur,göğüslere masajla sürmek mi?

ya arkadaslar ben sporun nasil yapildigini anlamadim bana biriniz anlatirsa cok sevinirim yada mavii sana zahmet anlatirmisin sporu nasil yaptigini????....

kıslarrr akşam tel.la fotoğrafımı çektim memişlerimin ya böle altlarda dolgunluk var bariz belli oluyo yaaa,cok mutlu oldumm sırnaşık şeyinsallah devam ederrrrrrrrr

slm herkese benimde göğüslerim çok küçük kafayı yicem yabende hurma ve nar suyunu deniyorum ama masaj falan yapmadım henüz zor geliyoda

herkese selam,ben sadece hurma ve nar suyu içiyorum masaj yapmaya üşeniyorummasaj yapmdanda etkisi olurmuki hurmanın ve narsuyunun

slmm..ben masaj yapılmadan etkisinin olabiliceğini sanmıyorum ben bir bütün olarak uyguluyorum hepsini ve işe yarıyor sana tavsiyem eğer gerçekten başarmak istiyorsan masaja da başla bu benim fikrim kolay gelsinn

ciddi ciddi büyütüor mu yaw.. ınanamadıgım ıcın henuz denemedım . bıde pek zahmetlı iş yahu

tatlım emek olmadan,yemek olmuyorkaydirigubbakcemile2
bizde deniyoruz işte inş. herkes iyi sonuçlar alır

bende masaj yapıyorum her gün
sağ ve sol olarak 30 kez kesin yapıyorum biraz daha yükseltmeye çalışcam

her akşamda 7-8 hurma+nar çayı içiyorum

bunlara başlamadan önce 75 di ölçüm
sonra 78 oldu.sonra ölçmedim
adet dönemimin bitmesini bekliyorum
bakalım küçülme oldu mu..

ölçü olarak büyümese bile dolgunluk mutlaka oluyor kızlar
net bir şekilde belli oluyor yani

herkese ideal ölçülü günler diliyorum:hooray:

kıslar yaa hiçbiyerde hurma bulamıyorummm,bitti hurmam, aldığım yerdede kalmamış (
iki gündür yiyemiyorum
yok hiçbiyerde hurma yokkk gezmediğim ne market,ne aktar ne de kuruyemişçi kalmadı
siz nerelerden alıyosunuz?

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
neden kimse yokyaa..yoksa vazmıgeçtiniz:1no2:..bende şuan fazla bir değişiklik yok ama devam ediyorum tabi.hala 82,5 cm deyim..kendime kızıyorum ama birkaç gündür biraz aksatıyorum mesela 3 gündür hiç hurma yemedim..yaa bişeyler yazın da moral verelim birbirimize olmuyo böyleeeklava:

Tatlım ben huma yüzünden kilo aldım ve sivilcelerim had safhada oldu O yüzden hurma yiyesim gelmiyor, buzuda bıraktım gibi 2-3 günde bir yapıyorum umarım geriye dönüş olmaz. Buraya yazanlar az olunca benim de motivasyonum gidiyor Neden herkes az yazıyor fisfisfis:çok üzgünüm:

1 ay sonrayı bekliyoruz o zaman:) olumlu sonuçlar olur inş :)

bişey diyicem çikolatanın şişmanlatıığın falan yok yahu ben günde en az 3 tane yerim hergün bide ama ben 48 kiloyum hiç kilo almm alsaydım valla çikolatadan duba giib olurdum

ya bünyeylede alakalıdır elbet cünkü ben alsaydım yediğim çikolatalardan kilo şişerdim patlardım
bide ben hiç yağlı şeyler yemem etmiş oymuş buymuş hep yağları ayırırım yağlı seyleri hiç yemem ondan mı göğüs yok bende :1no2:

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…