Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Kübracım bende emzirdiğim için deforme olmuştu, ama bu forumdaki önerilerden en önemli gördüklerimi uyguladım sonuç aldım kesinlikle dene derim. Ama ne şanski zaman nar zamanı değil. sadece migros gibi marketlerde bulabilirsin.

ben de uzun suredir yoktum kizlar... motivasyon eksikligi oldu nedense... ama aslinda tekrar baslasam mi acaba sengözlerimebaksanab iste emek istiyor tabii... o kadar emek verecek bi motivasyon lazim bana CADIARZU

ben de uzun suredir yoktum kizlar... motivasyon eksikligi oldu nedense... ama aslinda tekrar baslasam mi acaba sengözlerimebaksanab iste emek istiyor tabii... o kadar emek verecek bi motivasyon lazim bana CADIARZU

al benden de o kadar......................................

kızlar bendeki 3 cm.lik değişim geçmedi:dance:

bende sizler gibi sıkıldım bıraktım bir süre önce
düzenli hurmalar,nar çayları son sürat devam ediyordu
şimdi bu büyümenin kalıcı oldugunu görünce yeniden başlama kararı aldım

max. 7 cm büyüme istiyorum o da en fazlası

görünüşüne göre hareket etcem 4-5 cm bile benim vucudum için ideal olabilir
(daha önce hiç büyük hallerini görmediğim için görünüşleri hakkında bir fikrim yok sırnaşık şey)
benim ufaklıkları eskisinden daha çok seviyorum sırnaşık şey

hadi toplanın bakalım yeniden başlıyoruz:lepi:

katılmak isteyenler??:eek:

kızlar bn de ilk sonuç alanlardanım ama 1 ay uyguladım ve bıraktım ,bnmkiler şişmişti ve şekkilli görünüyodu şimdi bozuldu şekli şiş de değil :1no2:ama özelliklede buz masajına çok inanıyorum taş gibi yapıyo ve şekle sokuyo narda çok iyi hurmada ......yazın devam etmeyi düşünüyorum şimdi buz masajı yapamam soğuk (hasta olurum) narda hurmada tek gitmez die düşünüyorum ve yaza kararlıyım belki 2 beden falan büyümez ama bir kaç cm bile yeter bana ........aslında düşünüyorumda ergenlik döneminde yapsaydık bunu iki kat etkisi artardı ...bn büyüdükçe göğüslerimin küçüklüğünü hissediyorum ve bu çok kötü bişey, bi kızda olması gereken ve hiç birşeyin olmaması senağlama

Son düzenleme:
Kübracım bende emzirdiğim için deforme olmuştu, ama bu forumdaki önerilerden en önemli gördüklerimi uyguladım sonuç aldım kesinlikle dene derim. Ama ne şanski zaman nar zamanı değil. sadece migros gibi marketlerde bulabilirsin.

canım bende uyguluyorum ama hepsini degıl,hurma yıyıyorum,egzersız ve masaj yapıyorum..ve banyodan sonra soguk duş.. bırtek nar yemedım..büyümedıler ama sankı toparlanma oldu..ama ben büyümesını ıstıyorum.başka tavsıye edebılecegın bırsey varmı???:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bendeki 3 cm.lik değişim geçmedi:dance:

bende sizler gibi sıkıldım bıraktım bir süre önce
düzenli hurmalar,nar çayları son sürat devam ediyordu
şimdi bu büyümenin kalıcı oldugunu görünce yeniden başlama kararı aldım

max. 7 cm büyüme istiyorum o da en fazlası

görünüşüne göre hareket etcem 4-5 cm bile benim vucudum için ideal olabilir
(daha önce hiç büyük hallerini görmediğim için görünüşleri hakkında bir fikrim yok sırnaşık şey)
benim ufaklıkları eskisinden daha çok seviyorum sırnaşık şey

hadi toplanın bakalım yeniden başlıyoruz:lepi:

katılmak isteyenler??:eek:

tamam bende başlamak ıstıyorum..önce ölçmekmı lazım? nar yerıne çayı oluyomu??:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

gerçekten motivasyon ve inanmak çok önemli yerimseniben

bende hergün düzenli olarak nar yedin ve aynı zamanda hurma tabi (günde 3-5 tane)

1 hafta devam ettim düzeli biraz gelişme oldu ama bazı sebeplerden ötürü bıraktım gelişme olduğu gibi kaldı....

şuan kesin kararlıyım hergün nar + hurma ve buz masajı yapacağım sositososito

1 ay düzenli yaparsam daha net bi sonuç alırım bence sizde deneyin...

bakın ne buldum
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.

Son düzenleme:
sitenin birinde bulmuştum gece.ama bulamadım şimdilik.bugun anneme mersin yagı almasını söylemiştim ama bulamamiş:1no2:artık akşam ben çıkarım da bakarım

mersin yağı bulamadım bende lavanta aldım.ısırgan çayı işe yarıomuş bide ısırgan çayı aldım.bakalım nolcak

yapacağımız şeyler burda yazılanlardan farklı değil zaten

konunun 1.sayfasında kainat güzelinin yazdıklarına devam edeceğiz..

tabi daha fazla gazlakaydirigubbakcemile5

diyete başlayanlar gibi bizim için yine yeniden bir pazartesi:lepi:

ama bizler p.tesi başlayıp p.tesi bitirenlerden olmayacağız kızlar:smiley-cool:

nar konusuna gelince ben zaten nar ekişisini çok severim kullanıyorum mutalaka
salatalarda vs de...

bunun dışında doğadan'ın nar-çilek çayını içiyorum

bulabildiğim ve yiyebildiğim takdirde narde tüketiyorum ama sevmiyorum pek
bu nedenle çay benim için daha ideal

hem kışın sıcak sıcak iyi oluyor

hurmada günde en az 5 tane yiyorum
ilk başlarda 10 ile başlamiştim sonra çok tatlı geldi 5 e düşürdüm
tekrar deneyeceğm en fazla 10 en 5 tane yemeye çalışalım günde

ve masaj...buna ben sayı koymadım kızlar
yani günde ne zaman aklıma gelirse yapıyorum
her göğüs için 50 kez yapıyorum

ben bunları yaparak 3 cm büyüttüm
demek şu sirke olayına falan da girsem Allah Allah:lepi::teytey:

kızlar sonuçları paylaşalım
birbirmize fikir verelim destek olalım

ben çay koymaya gidiyorum:dance:

kızlar sitenin birinde buharda pişirilen brokoli ile 2 ayda birisi göğüslerini büyütmüş.ya herkes herşeyle büyütüyo ben büyütemiomÇok üzgünüm çoook

X