Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Zırr arkadaşımızında dediği gibi bu tarz düşüncelerden dolayı tartışmaya girmeye gerek görmüyorum bende,herkes kendi yaşar ve kendi deneyimini paylaşır....bu arada arkadaşlar benim sizlere harika haberlerim var....bir aydır net bozuk olduğu için giremiyordum...

Benim içi destekli 75 bedeni bile doldurmazken şu an normal 75 bedenden biraz taşıyor :nazar: .... :dance: birazdaha devam edeceğim 80 beden olunca bırakacağım inşaallah ...sizlere acizane tavsiyem kainatgüzeli arkadaşımızın yazdıklarını hiç ara vermeden,hepsinide birden yapmanız ve başaracağınıza inanmanızdır....çünkü herşey insanın kendisinde bitiyor....a.s.

Bu arada bilgilerini bizimle paylaşıp,desteğini hiç esirgemediği için kainat güzeline, sonuca ulaşamamış olduğu halde ümidini yitirmeyip,bizlerede destek olan diğer arkadaşlarımıza çok tşk ediyorum a.s. a.s. a.s.

daha oncede boyle moral bozan mesajlari kinadigimi soylemistim yine tekrarliyorum olumsuz dusunceleri kendinize saklayin ben istesem gider suanda silikon takarim benim icin sorun degil ama ben dogalini istiyorum.biz basaracaz buna inaniyorum ve hatta ben faydasini gordum eskiden 75 destekli kullanirdim simdi destege gerek yok 75 desteksiz cok guzel bisekilde doluyor. devam arkadaslar sadece hurma sirke soguk dusla ben bunu becerdim butun formulu deneyecem firsatim oldukca

daha oncede boyle moral bozan mesajlari kinadigimi soylemistim yine tekrarliyorum olumsuz dusunceleri kendinize saklayin ben istesem gider suanda silikon takarim benim icin sorun degil ama ben dogalini istiyorum.biz basaracaz buna inaniyorum ve hatta ben faydasini gordum eskiden 75 destekli kullanirdim simdi destege gerek yok 75 desteksiz cok guzel bisekilde doluyor. devam arkadaslar sadece hurma sirke soguk dusla ben bunu becerdim butun formulu deneyecem firsatim oldukca

Ne kadar sürede oldu

..ya böyle umutlu güzel sözler duyunca hem keyfim yerine geliyor hem de daha çok inanıyorum olcağına.bendeki gelişmeler de şuan çok güzel süper bi dolgunluk var,büyüme var mı onu bir ayın sonunda ölçüm yaptığımda göreceğim inş..size de güzel haberler vermek istiyorum..bu arada bugün
23.günüm regl dönemime çok azkaldı ondan sora sonuçları yazarım arkadaşlar..

arkadaşlar ben sadece belirtilen yumruk sıkılarak yapılan hareketi gerçekleştiriyorum düzenli.Gözle görülür derecede bir beden büyüdü ve daha dik diri göğüslerim oldu:)

yaaaa kıslar hurmayı nerden ve kaça alıyosunuz?ben önceden pazardan alıyodum yarım kg..şimdi iş çıkışına kalmıyo pazar.dün akşam kuruyemişçiden alim bari dedim az bi fiyat farkı olur dedim,hiç fiyatını sormadım yarım kg. hurma verirmisiniz dedim aldım hurmaları.ne kadar borcum dedim 15,00ytlllllllllllllllll :1shok: kilosu 30,00ytl mi dedim evet dedi:1shok: (geride veremedim tabi kafamçokkarıştı)
gerci bu hurmanın 1tanesi pazardan alidığım hurmaların 2-3tanesine eşit ama cok pahalı geldi yaaa kafamçokkarıştı
siz kaça alıyosunuz?

yaaaa kıslar hurmayı nerden ve kaça alıyosunuz?ben önceden pazardan alıyodum yarım kg..şimdi iş çıkışına kalmıyo pazar.dün akşam kuruyemişçiden alim bari dedim az bi fiyat farkı olur dedim,hiç fiyatını sormadım yarım kg. hurma verirmisiniz dedim aldım hurmaları.ne kadar borcum dedim 15,00ytlllllllllllllllll :1shok: kilosu 30,00ytl mi dedim evet dedi:1shok: (geride veremedim tabi kafamçokkarıştı)
gerci bu hurmanın 1tanesi pazardan alidığım hurmaların 2-3tanesine eşit ama cok pahalı geldi yaaa kafamçokkarıştı
siz kaça alıyosunuz?

ben aktardan hurmanın kilosunu 18,00 liraya alıyorum arkadaşım..

kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum sorulduysa kusura bakmayın
bu hurma meyve olan hurma mı öbürü mü

Chantyclarie meyve olan değil, klasik arabistan hurması. İçlerinde en iyi gördüğüm medine hurması oldu. Eyp sultan dan babam kilosunu 15 e almıştı. Karaçiçek arkadaşım 30 ytl diyen sosyete kuruyemişçisimiymiş acepCADIARZU:kızgın: Gez dolaş daha ucuzunu kesin bulursun. Sakın alamamzlık etme, ben hurmayı kestim ağrılarım gitti.

Gelişem olan arkadaşlarım sizin adınıza sevindim. :teytey::teytey::teytey: Devam kızlaarhihoyyythihoyyyt Büyütelimkaydirigubbakcemile2:lepi:
Size bende iyi haber vereyim benim büyüme 1 cm değil kesin 2.5 cm..artık eminim. Ama tabi hurma ve narı bıraktığım için 2 haftadır ilerleme yok. Şimdi bugün aldığım hurmalardan 10 tane koydum önüme çayla yiyorum:smiley-cool:
Günde bir kez jelle soğuk masajı yapıyorum. Yalnzı artık buzluktan çıkan jeli direk uygulamıyorum, biraz dışarıda bekletip öyle uyguluyorum. Derin dondurucunun derecesi -18 jel -18 olmasın klasik buz gibi 0 derece olsun diye düşündüm. Yanlışım varsa bilgi olarak söyleyin.

merhaba ben de 20 ytl ye buldum hurmayı, şok oldum yaa, dedim bu iş pahalıya patlıcaga benziyor, ama sonra zaten zararlı bişey deil ki bu, sağlıklı da, hem de ben severim hurmayı:)
bu arada size ben birşey soylemek isterim kızlar ben yaklaşık hergun 1 tane bagdat hurması denilen hurmadan yiyorum, tabi ben bugunlerde kainat guzelinin formulunu aksattım ama bilenler bilir ben breast success denilen ilaçla kullanıyorum bir de e vitamini, benim gogusler çok buyudu, oyle sade dolgunluk deil, ben olçmedim baştan beri ama foto çekde sutyenlerden anlıyorum dolgun oldugunu, kısacası bu formul bence işe yarıyor, bırakmayın kızlar, ayrıca meyve olan hurmayı da tavsiye ederim:)
yiyin belki ondan da fayda gorursunuz...
kızlar bu iş olacak inanıyorum ben... herkese sevgiler:)

uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar..
tüm yazıları okuduktan sonra önemle vurgulamam gerektiğine inandığım için yazıyorum. buradaki önerileri okuyup uygulamaya geçenlerden HİÇ BİR MADDEYİ atlamamalarını rica ediyorum. aslında başta da söylemiştim ama galiba çok açık yazmadığım için çok da ciddiye alınmamış. zaman içinde
*istemediğim halde kilo kaybım oldu
*çok kilo aldım
*göğüslerim büyüdü ama sarkma, çatlama veya deforme oldu
vs vs vs çoğaltılabilecek şikayetleri almamak için madde madde sıraladım.. olumlu güzel sonuç alabilmeniz için uygularken de bunlara önem vermenizi istedim.
ben sadece hurma yiyorum, ben sadece buz masajı yapıyorum vs gibi tek maddeye odaklanmamanızı tavsiye ederim. bu bir bütündür ve etkisi tecrübeyle sabittir...
bu arada bu programa 1.5 aydır devam eden kuzenim (32 yaşında) biraz da benim denetimim de olduğu için belki :) 4 cm büyüme kaydetti. kulağa 4 cm az gibi gelebilir belki ama görünüşte o kadar farketti ki gerek dolgunluğu gerek estetik görünüşü.. bu kişi 2 sene önce doğum yapmış ve 14 ay emzirmiş biri bunları da dikkate alırsak çok büyük bir gelişme bence...

sizlerden de güzel haberler bekliyorum ve inanıyorum yakın zamanda alacağım o haberleri..
sevgiler..
.

evet canım ya 2 cm bile çok belli ediyo
4cmlik büyüme müthiş birşey:1shok:

peki kainat güzeli bu büyüme kalıcı mı?
sen 2 ayda 2 beden büyümeden sonra devam ettin mi?
eski haline dönme gibi bi durum olmadı dimi

kızlar nar çayını nerden alıyorsunuz
poşet çay mı?

doğadan'ın nar-çilek çayı var ama içindekilerde %15 nar kabuğu var
ayrı olarak nar diye bişey geçmiyo

bi de liptonun var:uhm:

Son düzenleme:
ayy nar çayı süper olur ya çünkü artık havalar soğudu sıcak içecek istiyorummm :)) acaba nar çayıda işe yarar mı ki, yada poşet nar çaylarında yeterli nar oranı var mı acaba kızlar bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfeennn:))

çok güzel gerçekten ,peki hurmayı günde kaç tane tüketiyordun

saymiyorum severek yedigim icin ama kesin 10-15 yiyorum. arkadaslar ozellikle soylemek istiyorum kainat guzelinin dedigi gibi pozitif dusunmek cok onemli ben bu aralar pozitif dusunceye taktigimdan surekli olumlu dusunuyor goguslerimin gunden gune buyudugunu hayal ediyorum faydasinida goruyorum:lepi:.cahilligimi bagislayin hurmanin meyvesidemi var o nasil bisey:uhm:

Chantyclarie meyve olan değil, klasik arabistan hurması. İçlerinde en iyi gördüğüm medine hurması oldu. Eyp sultan dan babam kilosunu 15 e almıştı. Karaçiçek arkadaşım 30 ytl diyen sosyete kuruyemişçisimiymiş acepCADIARZU:kızgın: Gez dolaş daha ucuzunu kesin bulursun. Sakın alamamzlık etme, ben hurmayı kestim ağrılarım gitti

sorma hayatım yaa,kazıkçı kuruyemişçi nolcakk:eek:klava:
bende aktara bakim barii
hadi memişler büyüyün artık :Saruboceq:

evet canım ya 2 cm bile çok belli ediyo
4cmlik büyüme müthiş birşey:1shok:

peki kainat güzeli bu büyüme kalıcı mı?
sen 2 ayda 2 beden büyümeden sonra devam ettin mi?
eski haline dönme gibi bi durum olmadı dimi

kızlar nar çayını nerden alıyorsunuz
poşet çay mı?

doğadan'ın nar-çilek çayı var ama içindekilerde %15 nar kabuğu var
ayrı olarak nar diye bişey geçmiyo

bi de liptonun var:uhm:

büyüme kalıcı ama şöyle ki birden bire bırakmıyorsunuz hiç bir şeyi. diyelim ki istediğiniz boyutlara geldi tamam artık daha fazla büyümesin dediğiniz anda formda kalabilmeleri için herşeyi azaltarak bırakmanız gerekecek. diyelim ki günde 10 hurma yiyen arkadaşlar var. onlar günde 7 sonra günde 5 bünyeyi alıştırarak günde 1 e haftada 1 e ayda yılda bire düşürsünler. sonra isterlerse bir daha hiç tüketmesinler. ama ben yine de sporu ve masajı tamamen bırakmanızı önermem. önce 2 günde bire sonra 3 günde bire ... haftada bire düşürün. 2 ayda gelişme gördüyseniz bu azaltarak bırakma en az 1 ayınızı alsın..

Bende inanıyorum certainlya.s Sendeki gelişmelerde harikaa. Benim de sanırım 18 yaşında yaptığım katı dietle 8 aylık adet görmeme sürecimde göğüs gelişimim etkilendi. Çünkü kızkardeşiminkilerin maşallahı var :))

X