Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

saymiyorum severek yedigim icin ama kesin 10-15 yiyorum. arkadaslar ozellikle soylemek istiyorum kainat guzelinin dedigi gibi pozitif dusunmek cok onemli ben bu aralar pozitif dusunceye taktigimdan surekli olumlu dusunuyor goguslerimin gunden gune buyudugunu hayal ediyorum faydasinida goruyorum:lepi:.cahilligimi bagislayin hurmanin meyvesidemi var o nasil bisey:uhm:

bende günde 8-10 arası yiyorum.bitmek üzere hurmam almam lazım :)

est. canım ne cahilliği..

bizim yediğmiz hurmalar Ramazan ayında yenilen hurmalar :)

800px-Hurma.JPG

diğer hurma ise şöyle oluyor...

Kaki.jpg

aslında her ikisi de meyve olarak geçiyor

Arkadaşlar ben tam beş haftadır uyguluyorum, şu an 25 yaşındayım.... ve inanıyorum ki istediğim gib olacak...yeterki pozitif olalım...a.s.

selam bayanlar bende bu formulu uygulamak ıcın kolları sıvadım. ınsallah faydasını gorurum bende.. aklıma bırsey geldı..bılmem faydası olur mu. nar eksısınınde etkısı olabılır mı acaba. bılen arkadasımız varsa bana yardımcı olabılırse cok sevınırım...

ay bi yasima daha girdim oges ben alttakini baska bi meyve saniyordum ben cennet elmasi diye biliyordum ismini demek hurmaymis hmm hemen alip yemek lazim bunlar buyuk kimbilir belki gogusleri dahada buyutur.))) saol canim aydinlattigin icin

popo büyütmek içinde yöntemin var mı bana yazar mısın varsa benim göğüsler iyide popo çok küçük yaa

canım inş. hepimizinkiler stediğimiz boyuta ulaşırda mutlu mesut gezeriz:eek: sende belli olur derecede gelişme var dimi 5 hafta sonundafisfisfis
canım ben bana faydalı olduğunu yazmıştım,yaşım sorulduğu için yaşımı yazdım...benim destekli 75 bedeni doldurmuyordu...ama şimdi 75 normal olanda biraz sıkmaya başladı...yani okadar fark var....ama ben uzun zamandır uğraşıyordum,nerdeyse bir yıldır...elma sirkeli su,ısırgan otu çayı ve masajı yapıyordum....5 haftadır buradaki tüm tariflerle yapmaya başladım....yani bendeki gelişmenin %80'i buradaki yaptıklarımladır....

ben de genelde pek yazmasamda takip ediyorum ben bir tek nar yiyorum 2 günde 1 fln bir de duştan sonra hobby'nin narlı kremini sürüyorum göğüslerime sanki fark etti nar gerçekten etkili sanırım :nazar:

kizlar simdi ramazanda yenidigimiz hurma mi daha etkili oluyor elma gibi olan mi ben anlayamadim. ben bir yag kullaniyorum kizlar, biraz farketti gibi,. ama daha pek emin degilim, eger gercekten ise yararsa buyume olursa sizlere de soyliycem adini, simdi tam emin olmadan bosuna heveslendirmeyim kimseyi

Kaki.jpg

kızlar bu hurmadan yiyeniniz var mı:uhm:

valla hurma diyince ben bildiğimiz hurma anlıyorum
kafa karıştırmış olmiyim ama ben siyah hurma yiyorum ötekinin etkisi var mı yok mu bilmiyorum.var mı fayda etti diyen

sen meyve hurma deyinceben aldim yedim bunun iki kati buyuklugunde hormonlumuydu neydi tadi guzel daha oncede yemistim ama simdi hurmaya daha cok yiyecem cok pahali burda ya haftada bi yesemde yeter

selam bayanlar bende bu formulu uygulamak ıcın kolları sıvadım. ınsallah faydasını gorurum bende.. aklıma bırsey geldı..bılmem faydası olur mu. nar eksısınınde etkısı olabılır mı acaba. bılen arkadasımız varsa bana yardımcı olabılırse cok sevınırım...

NAR EKŞİSİ

Nar ekşisi konusunda sitemizde NAR EKŞİSİ sayfasında bir yazımızı yayınlamış ve ülkemizde bu konudaki bir gıda terörünü gündeme getirmiştik. Bu yazımız ziyaretçilerimiz taraından 12285 defa ziyaret edilmiş. Birçok ziyaretçi kardeşimiz bu yazımız üzerine bizden garantili nar ekşisi markası sormuş ve henüz ülkemizde böyle bir denetime açık firma oluşturulamadığı için marka ismi veremedik. Israrlı sorular üzerine nar ekşisini evlerimizde yapamazmıyız diye araştırdık ve aşağıda tarifini bulacağınız evde nar ekşisi yapma metodunu bildirmeyi uygun gördük.

“Aslında nar ekşisi yapmak çok basit ama biraz uğraştırıcı. Uğraştıran şey ise narın tanelerini ayıklamak.

Arzu ettiğiniz miktarda narı ayıklayın. Tadını değiştirmemesi için zarını ve uçlarını iyice temizleyin. Sonrasında ise patates püresi yaptığımız ezici ile narları ezip, suyunu çıkarın ve sırlı toprak bir kaba* süzgeç vasıtasıyla süzdürün. Orta ateşte, reçel suyu kıvamına gelene kadar kaynatın. Porselen bir tabağa damlattığınızda akmadan kalıyorsa olmuş demektir. Bu aşamadan sonra bir süre güneşte bekletilir ve rengi koyulaştırılır.

*Domates, limon, nar gibi asitli yiyeceklerin pişirilmesi aşamasında reactive kapların kullanılmaması gerekiyor. Demir ve aluminyum kaplar bu kategoriye giriyor ve içlerinde pişen yiyeceklerin tadını bozuyorlar. O yüzden bu tür asitli yiyeceklerinon-reactive gruba giren çelik, cam ve sırlı toprak kaplarda pişirmekte yarar var.”

Alıntı

yarem dediğin gerçekten mantıklı neticede nar ekşisi de nardan yapılıyor.ben de bu formülü uygulamak istiyorum.günde 1-2 kaşık nar ekşisi içsem nasıl olur?neticede o da konsantre narşakkıdı

selam jewel bende aynı seyı dusundum ve uyguluyorum.. narda yıyorum aynı zamanda...hepsını uygulayabıldıgımı soyleyemem artık ne ıcın neyı yapacagımı sasırmıs vazıyetteyım... kılo da vermek ıstıyorum bakalım neler olacak arastırman ıcın de tesekkurler...a.s.

bır sey dahaaa arkadasım var aılesı nar eksısını kendılerı yapıyormus... ondan satın aldım bayramdan sonra gelecek ınsallah.. o zaman daha etkılı olur herhalde.. marketlerden aldıklarımızdan ıyıdır dıye dusunuyorum...

selam jewel bende aynı seyı dusundum ve uyguluyorum.. narda yıyorum aynı zamanda...hepsını uygulayabıldıgımı soyleyemem artık ne ıcın neyı yapacagımı sasırmıs vazıyetteyım... kılo da vermek ıstıyorum bakalım neler olacak arastırman ıcın de tesekkurler...a.s.

bi şey dil canımkaydirigubbakcemile5her zaman nar yemek kolay olmuyo nar ekşisi suyla beraber 1 sene bile rahatça içilebilir diye düşündüm.bu sabah-akşam içilen sirkeli su anladığım kadarıyla baya kilo verdiriyo, benim iştahımı falan da kapattı eğer kilo da vermen gerekiyorsa onu da bırakma ki benimde vermem lazım:ecrin_bebek:ne diyim inşallah uğraştığımıza değer.

slm kızlar..4 hafta oldu benim başlayalı veee tam 2,5 cm büyüme var :dance:çok mutluyumya böyle devam edicem inş istediğim gibi olacak.hihoyyytsakın bırakmayın devam edin arkadaşlar ve de inanın.uğraştıkalrımın boşa gitmediğini görünce daha bir hevesleniyorum..devam kızlar kesinlikle güzel sonuçlar alıcaz..ben burdan birkez daha kainat güzeli arkadaşımıza paylaşımı için teşekkür ediyorum..

kızlar burda kainat güzelinin bahsettiği ramazanda oruç açılan hurma, ama ben sevdiğim için o buyuk olan cennet hurmasından da yiyiorum , iyi geliyo bence.. ama siz tariften şaşmayın kızlar, ben zaten gogus buyutucu hap da kullanıyorum... ama şu bir gerçek, hurma müthiş dolgunluk sağlıyo, ben aklıma geldikçe atıyorum agzıma, nar da iyi geliyo ama çekirdeklerini çiğnemek zor geliyo, oysa asıl etkili olan çekirdeği diye biliyorum.. neyse, kızlar,,,
herkese büyük dolgun göğüsler diliyorum....

slm kızlar..4 hafta oldu benim başlayalı veee tam 2,5 cm büyüme var :dance:çok mutluyumya böyle devam edicem inş istediğim gibi olacak.hihoyyytsakın bırakmayın devam edin arkadaşlar ve de inanın.uğraştıkalrımın boşa gitmediğini görünce daha bir hevesleniyorum..devam kızlar kesinlikle güzel sonuçlar alıcaz..ben burdan birkez daha kainat güzeli arkadaşımıza paylaşımı için teşekkür ediyorum..

canim ben kacirmisim sen net olarak neleri uyguladin? nasil yaptin?

X