- 17 Aralık 2007
- 1.529
- 18
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
daha oncede boyle moral bozan mesajlari kinadigimi soylemistim yine tekrarliyorum olumsuz dusunceleri kendinize saklayin ben istesem gider suanda silikon takarim benim icin sorun degil ama ben dogalini istiyorum.biz basaracaz buna inaniyorum ve hatta ben faydasini gordum eskiden 75 destekli kullanirdim simdi destege gerek yok 75 desteksiz cok guzel bisekilde doluyor. devam arkadaslar sadece hurma sirke soguk dusla ben bunu becerdim butun formulu deneyecem firsatim oldukca
yaaaa kıslar hurmayı nerden ve kaça alıyosunuz?ben önceden pazardan alıyodum yarım kg..şimdi iş çıkışına kalmıyo pazar.dün akşam kuruyemişçiden alim bari dedim az bi fiyat farkı olur dedim,hiç fiyatını sormadım yarım kg. hurma verirmisiniz dedim aldım hurmaları.ne kadar borcum dedim 15,00ytlllllllllllllllll :1shok: kilosu 30,00ytl mi dedim evet dedi:1shok: (geride veremedim tabi kafamçokkarıştı)
gerci bu hurmanın 1tanesi pazardan alidığım hurmaların 2-3tanesine eşit ama cok pahalı geldi yaaa kafamçokkarıştı
siz kaça alıyosunuz?
Ne kadar sürede oldu
canim ben bu formule baslayali yaklasik 9 hafta oldu dedigim gibi formulu tam uygulamama ragmen
uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar..
tüm yazıları okuduktan sonra önemle vurgulamam gerektiğine inandığım için yazıyorum. buradaki önerileri okuyup uygulamaya geçenlerden HİÇ BİR MADDEYİ atlamamalarını rica ediyorum. aslında başta da söylemiştim ama galiba çok açık yazmadığım için çok da ciddiye alınmamış. zaman içinde
*istemediğim halde kilo kaybım oldu
*çok kilo aldım
*göğüslerim büyüdü ama sarkma, çatlama veya deforme oldu
vs vs vs çoğaltılabilecek şikayetleri almamak için madde madde sıraladım.. olumlu güzel sonuç alabilmeniz için uygularken de bunlara önem vermenizi istedim.
ben sadece hurma yiyorum, ben sadece buz masajı yapıyorum vs gibi tek maddeye odaklanmamanızı tavsiye ederim. bu bir bütündür ve etkisi tecrübeyle sabittir...
bu arada bu programa 1.5 aydır devam eden kuzenim (32 yaşında) biraz da benim denetimim de olduğu için belki :) 4 cm büyüme kaydetti. kulağa 4 cm az gibi gelebilir belki ama görünüşte o kadar farketti ki gerek dolgunluğu gerek estetik görünüşü.. bu kişi 2 sene önce doğum yapmış ve 14 ay emzirmiş biri bunları da dikkate alırsak çok büyük bir gelişme bence...
sizlerden de güzel haberler bekliyorum ve inanıyorum yakın zamanda alacağım o haberleri..
sevgiler..
.
çok güzel gerçekten ,peki hurmayı günde kaç tane tüketiyordun
Chantyclarie meyve olan değil, klasik arabistan hurması. İçlerinde en iyi gördüğüm medine hurması oldu. Eyp sultan dan babam kilosunu 15 e almıştı. Karaçiçek arkadaşım 30 ytl diyen sosyete kuruyemişçisimiymiş acepCADIARZUGez dolaş daha ucuzunu kesin bulursun. Sakın alamamzlık etme, ben hurmayı kestim ağrılarım gitti
sorma hayatım yaa,kazıkçı kuruyemişçi nolcakkklava:
bende aktara bakim barii
hadi memişler büyüyün artık :Saruboceq:
evet canım ya 2 cm bile çok belli ediyo
4cmlik büyüme müthiş birşey:1shok:
peki kainat güzeli bu büyüme kalıcı mı?
sen 2 ayda 2 beden büyümeden sonra devam ettin mi?
eski haline dönme gibi bi durum olmadı dimi
kızlar nar çayını nerden alıyorsunuz
poşet çay mı?
doğadan'ın nar-çilek çayı var ama içindekilerde %15 nar kabuğu var
ayrı olarak nar diye bişey geçmiyo
bi de liptonun var:uhm:
bide ben bi soru sorayim barii... simdi elma sirkesi yaziyorya.. onun yerine elmanin kendisini yesek olmazmi acep?