Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

açıkçası ben pek inanmıyorum ya böyle şeylere...
Haplar,masajlar, çaylar,kremler bilmem neler bunlar işe yaramaz ki...
Tek çare ameliyat diye düşünüyorum....

uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar..
tüm yazıları okuduktan sonra önemle vurgulamam gerektiğine inandığım için yazıyorum. buradaki önerileri okuyup uygulamaya geçenlerden HİÇ BİR MADDEYİ atlamamalarını rica ediyorum. aslında başta da söylemiştim ama galiba çok açık yazmadığım için çok da ciddiye alınmamış. zaman içinde
*istemediğim halde kilo kaybım oldu
*çok kilo aldım
*göğüslerim büyüdü ama sarkma, çatlama veya deforme oldu
vs vs vs çoğaltılabilecek şikayetleri almamak için madde madde sıraladım.. olumlu güzel sonuç alabilmeniz için uygularken de bunlara önem vermenizi istedim.
ben sadece hurma yiyorum, ben sadece buz masajı yapıyorum vs gibi tek maddeye odaklanmamanızı tavsiye ederim. bu bir bütündür ve etkisi tecrübeyle sabittir...
bu arada bu programa 1.5 aydır devam eden kuzenim (32 yaşında) biraz da benim denetimim de olduğu için belki :) 4 cm büyüme kaydetti. kulağa 4 cm az gibi gelebilir belki ama görünüşte o kadar farketti ki gerek dolgunluğu gerek estetik görünüşü.. bu kişi 2 sene önce doğum yapmış ve 14 ay emzirmiş biri bunları da dikkate alırsak çok büyük bir gelişme bence...

sizlerden de güzel haberler bekliyorum ve inanıyorum yakın zamanda alacağım o haberleri..
sevgiler..
.

Düş canım sen inanmayabilirsin ama bende çok şükür büyüme oldu :)

Kainat güzeli haklısın hepsini yapmamız lazım ama herkes senin kadar azimli ve iradeli olamıyor, şekil 1a ben :)) ama yavaşda olsa büyütüyorum hocam, buda olur . :)) Birde şunu farkettim çatlak dediğim şeyler benim cilt altı damar çatlamalarımmış..3-4 günde geçiyorlar. sebebide günde 2 kez buz yapmam mış onu anladım..belkide buz torbasını gezdirerek değilde tutarak yapmam da yoğun soğuk etkisi yapıyor olabilir. Olsun ben şikayteçi değilim, ne de olsa geçiyor..büyüsünlerde :))

öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,yaklaşık bir aydır buradaki yazıları takip ediyorum ve malesef ben de aynı dertten muzdaribim.Bundan önce hiçbir şey kullanmadım ne hap ne başka şeyler.bu konuyu açan arkadaşımızın yazısını okuduktan sonra gerçekten inandım neden olmasın dedim ve tam 16 gündür bu programı uyguluyorum henüz hiç ölçüm yapmadım ama kesinlikle gözle görülür bir doldunluk var.grip olmama rağman yinede buz masajını bırakmadım o kadar azimliyim yani:)ve sonucunu alacağıma da inanıyorum bu kadar sürede böle olmasını bile beklemiyodum ama süper gdiyor kesinlikle düzenli uygulamanızı tavsiye ederim.en azından sağlıksızmıdır acaba dediğimiz hiç bir şey kullanmıyoruz..bir ayın sonunda ölçüm yapıp sonucu yine yazarım arkadaşlar..allaha emanet olun..

Ben de bugün ilk defa buz masajı yaptım. tahmin ettiğim kadar dondurucu değildi.Ama masajdan sonra sırtıma bi ağrı girdi. Üşütüp verem olmıyım mazallah:Saruboceq:

Yarın da ilk iş nar suyu, elmalı sirke ve hurma alayım diyorum.

Ben şu nar çayına takıldım. Benim çok severek içtiğim (nar çiçeğinden yapılıyo diye duymuştum) hibiskus çayı mı bu dediğiniz? Eğer oysa zaten çok severim onu ben.:içelim:

Bu arada ben 26 yaşındayım. yoksa herşey için çok mu geç:1no2:

Düş canım sen inanmayabilirsin ama bende çok şükür büyüme oldu :)

Kainat güzeli haklısın hepsini yapmamız lazım ama herkes senin kadar azimli ve iradeli olamıyor, şekil 1a ben :)) ama yavaşda olsa büyütüyorum hocam, buda olur . :)) Birde şunu farkettim çatlak dediğim şeyler benim cilt altı damar çatlamalarımmış..3-4 günde geçiyorlar. sebebide günde 2 kez buz yapmam mış onu anladım..belkide buz torbasını gezdirerek değilde tutarak yapmam da yoğun soğuk etkisi yapıyor olabilir. Olsun ben şikayteçi değilim, ne de olsa geçiyor..büyüsünlerde :))

Senin adına sevindim canım.
Bende biraz daha büyük olmasını isterdim.
Mesela ben çok nar yerim ama hiç büyümedi bende:S

Senin adına sevindim canım.
Bende biraz daha büyük olmasını isterdim.
Mesela ben çok nar yerim ama hiç büyümedi bende:S

Tatlım kainat güzelinin dediği gibi hepsini birden yapmak lazım..yada en azından çoğunu. Ben iki gündür akşam daha etkili oluyor diye hurma yemeyi akşama bıraktım, yiyemedim, ağrılarım kesildi..narda yediğim halde. Gerçekten bunları birarada yapınca etki ediyor, ilginç. İçine mi doğdu nedir bu kombinasyon kainat güzeli? çok ilginç ya :)

Arkadaşlar aktardan hibiskus çayı aldım. Adam bunun nar çiçeği dieye bilindiğini ama aslında Afrikada yetişen bir bamya türünün çiçeği olduğunu söyledi.:1shok:

Nar çayı diye bişey yokmuş orda. senağlama.Sadece BİM'de Lipton'un nar çayını gördüm ama çok da doğla değildir diye almak istemedim.. Siz aktardan nasıl istiyorsunuz?:çok üzgünüm:

göğüslere dokunulduğunda sanki daha bi şişmiş hissi.
Acayip bir acıma.Uçlarından tutun bütün etrafını saran bi acı ..
Bunlar neden?

Kızlar buz torbası yerine buzdolabı poşetine buz koysak öyle yapsak olmaz mı.. Buz torbası yok evde ayrıca gördüğüm buz torbası sert ve dikdirtgen şeklinde idi öyle zor olmaz mı sürmek?? Bir de nar olduğu zaman nar yerim olmadğı zaqman narın sallama çayı falan olsa olur mu??

Kızlar buz torbası yerine buzdolabı poşetine buz koysak öyle yapsak olmaz mı.. Buz torbası yok evde ayrıca gördüğüm buz torbası sert ve dikdirtgen şeklinde idi öyle zor olmaz mı sürmek?? Bir de nar olduğu zaman nar yerim olmadğı zaqman narın sallama çayı falan olsa olur mu??

buz dolabı poşeti olur tabi bende öyle yapıyorum kolay oluyor..kainat güzelinin de dediği narın kendisini yemek daha etkili olur bence ama çayı,nektarı da içilebilir tabe o da işe yarar..başarıcazyaa ben çok eminim kızlar:teytey:..iyi akşamlar..

buz dolabı poşeti olur tabi bende öyle yapıyorum kolay oluyor..kainat güzelinin de dediği narın kendisini yemek daha etkili olur bence ama çayı,nektarı da içilebilir tabe o da işe yarar..başarıcazyaa ben çok eminim kızlar:teytey:..iyi akşamlar..

çay nasıl bir çay, aktarda satılıyor mu?

yaa kıslar ya 1ay olcak yada olmuştur herhalde, her akşam nar yiyorum,hurma yiyorum,buz masajı yapıyorum,nar özlü krem sürüyorum.evet gercekten dolgunluk var ama büyüsünler artıkkkk

Arkadaşlar aktardan hibiskus çayı aldım. Adam bunun nar çiçeği dieye bilindiğini ama aslında Afrikada yetişen bir bamya türünün çiçeği olduğunu söyledi.:1shok:

Nar çayı diye bişey yokmuş orda. senağlama.Sadece BİM'de Lipton'un nar çayını gördüm ama çok da doğla değildir diye almak istemedim.. Siz aktardan nasıl istiyorsunuz?:çok üzgünüm:

Canım bence en iyisi narın kendisi yada suyu..çaydada elbet birşeyler vardır ama ne kadar yoğun olur:sm_confused:

Canım göğüslerin soğuğu alsında nasıl alırsa alsın :)) Ben en iyisi jel torbası olduğunu keşfettim, nerdeyse 1.5 ayın sonunda :)) bence edin..her zaman lazım bir şey. Buzlukta duruyor ve donmuyor, çok iyi bir şey. :KK66:

X